העור מתקלף בכורסאת עיסוי של אמריקן קומפורוט
שלום רב לכולם, רכשתי כורסאת עיסוי של אמריקן קומפורט לפני כ 5 שנים בשנת 2008.
בקושי השתמשנו בכורסא והעור של הכרוסא מתקלף בצורה יוצאת דופן ולא הגיונית לטעמי.
כשדיברתי עם השירות לקוחות של אמריקן קומפורט הם בישרו לי שעלות החלפת חלקי העור הפגומים היא 1200 שקל (אחרי 20 אחוז הנחה.)יש לציין שאחריות על חלקי העור בכורסא הינו לשנה בלבד, אך עדיין לא ציפיתי שאחרי 5 שנים הכורסא תראה ככה.
האם זה הגיוני שהוצאתי סכום של כ 11,000 שקל ואחרי 5 שנים אני צריך להוציא עוד 1200 שקל על כורסא שבקושי שומשה ? (אגב הפגמים נוצרו כבר לפני למעלה משנה.
האם יש איזה גוף צרכני שאליו אפשר להתלונן על הטיפול שלפי דעתי לא מספק בכלל או שבגלל שעברו 5 שנים אין לי מה להתלונן בכלל?
נ.ב מצ"ב תמונות הכורסא
בקושי השתמשנו בכורסא והעור של הכרוסא מתקלף בצורה יוצאת דופן ולא הגיונית לטעמי.
כשדיברתי עם השירות לקוחות של אמריקן קומפורט הם בישרו לי שעלות החלפת חלקי העור הפגומים היא 1200 שקל (אחרי 20 אחוז הנחה.)יש לציין שאחריות על חלקי העור בכורסא הינו לשנה בלבד, אך עדיין לא ציפיתי שאחרי 5 שנים הכורסא תראה ככה.
האם זה הגיוני שהוצאתי סכום של כ 11,000 שקל ואחרי 5 שנים אני צריך להוציא עוד 1200 שקל על כורסא שבקושי שומשה ? (אגב הפגמים נוצרו כבר לפני למעלה משנה.
האם יש איזה גוף צרכני שאליו אפשר להתלונן על הטיפול שלפי דעתי לא מספק בכלל או שבגלל שעברו 5 שנים אין לי מה להתלונן בכלל?
נ.ב מצ"ב תמונות הכורסא
אכן הקילופים נראים קריטיים, לא ברור מה עבר על הכורסא... 5 שנים זה הרבה זמן, קצת קשה לבוא בטענות לחברה שמכרה לך את זה, לטענתך נעשה שימוש מועט בכורסא אך לפי התמונות משהו קרה לה... או שניקו אותה בחומר לא מתאים, אולי היתה חשופה לחום יוצא דופן . חבל שכאשר זה רק התחיל ממשהו קטן, לא טיפלת בזה. כפי שזה נראה כרגע לא נראה לי שהם יקחו תיקון או החלפה על עצמם.
גם חבר שלי קנה ספות מעור ב-15 אלף ש"ח ולאחר 3 שנים התקלפו לו 2 ספות מתוך ה-3 בדיוק כמו שזה נראה אצלך.
הוא פנה אליהם - אמרו לו האחריות היא לשנה - בקיצור לצערו ולצערך - כנראה הלך הכסף (כנראה) .
שווה לשקול לפנות ל"אמון הצרכן" ולהתייעץ איתם , בכל זאת רכשת כורסה במחיר לא מועט .
הוא פנה אליהם - אמרו לו האחריות היא לשנה - בקיצור לצערו ולצערך - כנראה הלך הכסף (כנראה) .
שווה לשקול לפנות ל"אמון הצרכן" ולהתייעץ איתם , בכל זאת רכשת כורסה במחיר לא מועט .
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בעור איכותי חובה לטפל תקופתית בתכשירים מתאימים, ואני מאוד אופתע אם זה לא צויין בניירת שבאה עם הכורסאות...
האמת שעכשיו בדקתי את זה וככה ניראת החוברת הפעלה של המוצר להפתעתי הרבה.epony כתב:בעור איכותי חובה לטפל תקופתית בתכשירים מתאימים, ואני מאוד אופתע אם זה לא צויין בניירת שבאה עם הכורסאות......
אני מקווה להאמין שהיא ניראת ככה מכיוון שעברו 5 שנים, או שקיבלתי חוברת הפעלה עם בעיות בהדפסה הספציפית שלה.
בכל מקרה מצ"ב תמונות של החוברת הפעלה.
השאלה היא, האם מכיוון שלא רשום בשום מקום ,שצריך טיפול תקופתי חוץ ממעבר עם סמרטוט יבש על הכורסא . לא גורם לכך שאני פעלתי לפי הוראות יבואן אך ההוראות לא היו מדיקות ובגלל זה נגרם הנזק, מה שיוצא מזה שליבואן יש תרומה גדולה בנזק?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לפי התמונות... אין מצב שהכורסא הזו לא היתה בשימוש מסיבי וללא טיפול.
ובוודאי לא נראה שישבו בה 5 פעמים כדבריך.
המוצרים של אמריקאן קומפורט איכותיים מאוד ומחזיקים שנים ארוכות.
אצל חבר טוב יש ספה שלהם 15 שנה ונראית כמו חדשה.
לי יש ספה שלהם כ4 שנים ונראית כמו חדשה.
אני כמובן מטפל בעור בתכשירים ייעודיים פעמיים בחודש.
אני כמובן מטפל בעור בתכשירים ייעודיים פעמיים בחודש.
לצערי אני לא זכיתי לראות את האיכות של אמריקן קומפורט וגם לא זכיתי שהמוצר שלהם יחזיק לי שנים רבות אלה להפך.טלHD כתב:לפי התמונות... אין מצב שהכורסא הזו לא היתה בשימוש מסיבי וללא טיפול.
אני כמובן מטפל בעור בתכשירים ייעודיים פעמיים בחודש....
אני יודע שנראה מהתמונה כאילו השתמשו בה באופן קבוע, אך לא כך הדבר אתה יכול לבחור אם להאמין לדברי או לא, אך אני ממש ממש לא הגזמתי כשאמרתי שהתמשו בכורסא במהלך 5 שנות חייה בערך כ 11 פעמים. להוכחה אתה יכול לראות גם את הנילון עדיין על משענות היד ,ועל המכשיר השליטה הראשי ,ואיך הבד נראה חדש על המחמם , ואיך העץ וכול שאר החלקים שלא עשויים מעור נראים כחדשים.
היבואן לא רשם בשום מקום שצריך לטפל בתכשירים יעודיים לעור אלה בסמרטורט יבש.
נראה לי שאני מבין לאן אתה חותר, עם כול הצער שבדבר לדעתי אין לך כאן קייס.eilons100 כתב:השאלה היא, האם מכיוון שלא רשום בשום מקום ,שצריך טיפול תקופתי חוץ ממעבר עם סמרטוט יבש על הכורסא . לא גורם לכך שאני פעלתי לפי הוראות יבואן אך ההוראות לא היו מדיקות ובגלל זה נגרם הנזק, מה שיוצא מזה שליבואן יש תרומה גדולה בנזק?...
ממליץ לך לקחת את התמונות למישהו שמבין במוצרי עור ולקבל חוות דעת מקצועית ממה זה נגרם אולי גם יוכל לתקן לך במחיר שפוי.
גם לי יש את הכורסה הזאת. וגם אצלי התקלף ה"עור". ד"א זה לא עור אלא סקאי באיכות גרועה. ושום טיפול לא יעזור פה כי מחיפוש באינטרנט ראיתי עוד תלונות על "אמריקן קומפורט" בנושא של "עור" מתקלף. חבל על הזמן-פשוט לזרוק ולקנות מוצר של חברה איכותית.
זה אומנם שרשור ישן, אבל כדאי שאנשים יכירו את ה"איכות" של אמריקן קומפורט ולא יפלו בפח.
זה אומנם שרשור ישן, אבל כדאי שאנשים יכירו את ה"איכות" של אמריקן קומפורט ולא יפלו בפח.
- טלHD
- גורו

אתה משמש חדש שמעיר שרשור של 4 שנים.... לא ממש אמין.
הספה של אמריקאן קומפורט אצלי יותר מ 8 שנים והעור במצב חדש! בדיוק כמו ביום שקיבלתי אותה.
כמובן יש לציין שאני מקפיד לטפל/לנקות עם תכשירים לעור באופן קבוע אחת לשבועיים.
הספה של אמריקאן קומפורט אצלי יותר מ 8 שנים והעור במצב חדש! בדיוק כמו ביום שקיבלתי אותה.
כמובן יש לציין שאני מקפיד לטפל/לנקות עם תכשירים לעור באופן קבוע אחת לשבועיים.
כל הנושא של תלונות משתמשים חדשים נכון, רק כתגובה לאלה שרשמו שאחרי 5 שנים ללא טיפול העור אמור להיראות כך, לא נכון בוודאות, להורים שלי סלון עור בן 16 שלא עבר טיפול בכלל חוץ מניגוב אבק פעם ב, הוא לא נראה חדש אבל שום דבר לא התקלף
- טלHD
- גורו

·Pavliker כתב:אשמח אם תוכל לפרט על התהליך והחומרים שאתה משתמש(Y).........
ממש לא משהו מיוחד.
בספרי או תחליב או אפילו מטליות לטיפול במוצרי עור.
ניגוב אחרי התזה או מריחה פעם בשבועיים.
בשנתיים שלוש האחרונות משתמש בזה שבתמונה.
·אתה מגזים מאד..המלצה של יצרני מערכות עור (כדוגמת ניקולטי,"קצת" יותר מקצועיים מאמריקן קומפורט)טלHD כתב:·......
ממש לא משהו מיוחד.
בספרי או תחליב או אפילו מטליות לטיפול במוצרי עור.
ניגוב אחרי התזה או מריחה פעם בשבועיים.
בשנתיים שלוש האחרונות משתמש בזה שבתמונה....
להשתמש בחומר הזה פעם בחצי שנה,ולנקות עם מגבונים לחים לתינוקות פעם בחודשיים