מבקש המלצה על ממיר DTT
שלום,
אחד מממירי ה-DTT שלי התקלקל (יש לי שניים) ואני צריך לקנות אחד חדש במקומו.
האם יש כיום דגם מומלץ במיוחד? הדרישות: כניסות RCA ויכולת כמה שיותר טובה בקריאת קבצי וידאו מדיסק נייד.
יש לי אחד של ג'רמיין, אבל אני לא משתגע עליו.
להמלצותיכם אודה.
אחד מממירי ה-DTT שלי התקלקל (יש לי שניים) ואני צריך לקנות אחד חדש במקומו.
האם יש כיום דגם מומלץ במיוחד? הדרישות: כניסות RCA ויכולת כמה שיותר טובה בקריאת קבצי וידאו מדיסק נייד.
יש לי אחד של ג'רמיין, אבל אני לא משתגע עליו.
להמלצותיכם אודה.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
אסף היקר,
יש לזכור שממיר DTT בסופו של יום הינו ממיר וזהו
הגרמיין מספק לך את כל מה שאפשר לבקש מממיר ואפילו יותר.
אין ממיר שיספק לך מעבר למה שהגרמין למשל מספק...
שפנהקין=גרמין הם אותו הממיר... מעבר לזה אתה כבר מכיר את שאר הירקות.. קונקה.. אינובה... נאוקום.. אפקס.. אקאי... טיאק...
יש לזכור שממיר DTT בסופו של יום הינו ממיר וזהו
הגרמיין מספק לך את כל מה שאפשר לבקש מממיר ואפילו יותר.
אין ממיר שיספק לך מעבר למה שהגרמין למשל מספק...
שפנהקין=גרמין הם אותו הממיר... מעבר לזה אתה כבר מכיר את שאר הירקות.. קונקה.. אינובה... נאוקום.. אפקס.. אקאי... טיאק...
קניתי בסוף את הקונקה ואני ממש לא מרוצה.
1. קליטה גרועה. אני מזיז בלי סוף את האנטנה (שקניתי בנפרד) עד שאני תופס תמונה, וגם אז יש בה תקיעות כל כמה דקות/שניות.
2. תמיכה לא טובה בקבצי וידאו. או שהוא לא מצליח לקודד את התמונה, או שלא את הסאונד. וזה הדבר שהכי חשוב לי במכשיר כזה, כי אני יותר צופה מהכונן הנייד מאשר משידורי הטלוויזיה.
3. נתקע כאשר לא בשימוש.
4. קושי לקלוט את הסיגנל של השלט רחוק.
הציעו לי בחנות ממיר ״מולר״ שהיה יותר זול, ואני תוהה אם עשיתי טעות שלא בחרתי בו.
מרגיש שזרקתי את הכסף. מישהו מכיר ממיר שבאמת עושה את העבודה היטב מבחינת קליטה וקיראת קבצים? יש לי על טלוויזיה אחרת את הג׳רמיין. הוא יותר טוב מהקונקה, אבל גם לא חף מבעיות.
1. קליטה גרועה. אני מזיז בלי סוף את האנטנה (שקניתי בנפרד) עד שאני תופס תמונה, וגם אז יש בה תקיעות כל כמה דקות/שניות.
2. תמיכה לא טובה בקבצי וידאו. או שהוא לא מצליח לקודד את התמונה, או שלא את הסאונד. וזה הדבר שהכי חשוב לי במכשיר כזה, כי אני יותר צופה מהכונן הנייד מאשר משידורי הטלוויזיה.
3. נתקע כאשר לא בשימוש.
4. קושי לקלוט את הסיגנל של השלט רחוק.
הציעו לי בחנות ממיר ״מולר״ שהיה יותר זול, ואני תוהה אם עשיתי טעות שלא בחרתי בו.
מרגיש שזרקתי את הכסף. מישהו מכיר ממיר שבאמת עושה את העבודה היטב מבחינת קליטה וקיראת קבצים? יש לי על טלוויזיה אחרת את הג׳רמיין. הוא יותר טוב מהקונקה, אבל גם לא חף מבעיות.
זה ממיר הקונקה שלי:
http://heb.telran.co.il/product-1213-__ ... 60SD_.aspx
מישהו יודע אם אפשר להוריד מאיפושהו קבצי שדרוג firmware שאולי ישפרו קצת את העבודה שלו?
תודה.
http://heb.telran.co.il/product-1213-__ ... 60SD_.aspx
מישהו יודע אם אפשר להוריד מאיפושהו קבצי שדרוג firmware שאולי ישפרו קצת את העבודה שלו?
תודה.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
קונקה 990 יודע לקרוא כמעט כל סוג של קובץ.