שאלה בקשר לשירות ואחריות של סמסונג...
-
miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
טלויזיה פלזמה D550 נרכשה לפני פחות משנה, משווק מורשה.
הפסיקה לעבוד, הפעלתי אחריות דרך אלקטרוניס פרו, טכנאי צריך להגיע היום, האם מתקן במקום או לקוח למעבדה, והאם מגיעה לי טלויזיה חלופית?
בתודה, עומר.
הפסיקה לעבוד, הפעלתי אחריות דרך אלקטרוניס פרו, טכנאי צריך להגיע היום, האם מתקן במקום או לקוח למעבדה, והאם מגיעה לי טלויזיה חלופית?
בתודה, עומר.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אתה יכול לנסות לשאול אותם.
למיטב זכרוני מקבלים מסך חלופי.
אתה כותב הפסיקה לעבוד - לא נדלקת ? אין תמונה ? מה ?
בכל מקרה, תיקון של התקלה תלוי ביכולות הטכנאי באתר ובחומרת התקלה. סביר להניח שייקח את המסך לתיקון ותקבל מסך חלופי.
למיטב זכרוני מקבלים מסך חלופי.
אתה כותב הפסיקה לעבוד - לא נדלקת ? אין תמונה ? מה ?
בכל מקרה, תיקון של התקלה תלוי ביכולות הטכנאי באתר ובחומרת התקלה. סביר להניח שייקח את המסך לתיקון ותקבל מסך חלופי.
Vocare Ad Regnum
-
miko79
- חבר ותיק

אוקי, הגיע טכנאי ו
אומר שהוא צריך לקחת אותה, שלפי הרעש זה כרטיס מסך ואם הייתי רוצה מסך חלופי הייתי צריך לבקש מראש, וזה מסך 32 אינץ לעומת 51 שלקח לתיקון, וזה עולה 130 ש"ח.
התיקון יערך בין 3-10 ימי עסקים ואחרי הזמן הזה נותנים מסך חלופי...
כאמור, "אלקטרוניקס-פרו".
ואני שואל, אני משקיע 1,000+ ש"ח יותר כדי לקנות מהיבואן הרשמי ובתמורה אני צריך לשלם 130 ש"ח בשביל מסך חלופי בגודל 32'?
תודה באמת שלא מביאים לי CRT 29 אינץ.
התיקון יערך בין 3-10 ימי עסקים ואחרי הזמן הזה נותנים מסך חלופי...
כאמור, "אלקטרוניקס-פרו".
ואני שואל, אני משקיע 1,000+ ש"ח יותר כדי לקנות מהיבואן הרשמי ובתמורה אני צריך לשלם 130 ש"ח בשביל מסך חלופי בגודל 32'?
תודה באמת שלא מביאים לי CRT 29 אינץ.
-
miko79
- חבר ותיק

אני אבדוק בבית
רוב העצבים מכיוון אישתי... ובצדק, אני הולך קונה טלויזיה של "סמסונג" 51 אינץ ב 5,500 ש"ח ובעיתון היא רואה חברה *** מוכרת בגודל זהה טלויזיה ב3,000 ש"ח. אני לא מצפה שהטלויזיה תתקלקל אחרי פחות משנה שבחדר שינה יש לנו LCD של טושיבה שעובדת ללא תקלות כבר 5 שנים.
-
miko79
- חבר ותיק

לא ממש הצלחתי, למזלי יש לי חבר שמנסה לזרז דברים
חבר שלי עבד בניופאן כטכנאי שגם הם עברו מזמן לאלקטרוניס פרו, הוא דיבר שם עם חבר שלו ואמר שיש שם כרגע בלאגן עצום בגלל המעבר של מיניליין, אם איזה מנהל אני יכול לדבר, מה אני יכול לדרוש מהם, טלויזיה חלופית אותו גודל ללא עלות, טלויזיה חדשה ולא תיקון?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

ברמת השירות אתה יכול לבקש מסך חלופי ללא עלות נוספת, לגבי גודל - תנסה.
לגבי ההערה שהמסך התקלקל אחרי שנה - זה מבאס ברמות אחרות, אבל יכול לקרות. לא משנה מי היצרן. היו כאן תקלות עם פנסוניק בן כמה חודשים, היו מכוניות שיצאו מקולקלות מפס הייצור.
קח סיפור מהעבודה שלי - יש שרת מיוחד שעלותו היא כ300 אלף דולר... קיבלתי יחידה חדשה לחלוטין. בזמן ההתקנה אצל הלקוח אני שם לב שהיא מאתחלת כל חמש דקות. אתה יודע איזה פדיחה ? מה אמר לי הלקוח ? "זה יכול לקרות, זו אלקטרוניקה, תפתח תקלה, תקבל מכשיר תקין וזהו". הלקוח...
כמו שכתבתי מקודם - הלוואי שזה ייקח מעט ימים.
לגבי ההערה שהמסך התקלקל אחרי שנה - זה מבאס ברמות אחרות, אבל יכול לקרות. לא משנה מי היצרן. היו כאן תקלות עם פנסוניק בן כמה חודשים, היו מכוניות שיצאו מקולקלות מפס הייצור.
קח סיפור מהעבודה שלי - יש שרת מיוחד שעלותו היא כ300 אלף דולר... קיבלתי יחידה חדשה לחלוטין. בזמן ההתקנה אצל הלקוח אני שם לב שהיא מאתחלת כל חמש דקות. אתה יודע איזה פדיחה ? מה אמר לי הלקוח ? "זה יכול לקרות, זו אלקטרוניקה, תפתח תקלה, תקבל מכשיר תקין וזהו". הלקוח...
כמו שכתבתי מקודם - הלוואי שזה ייקח מעט ימים.
Vocare Ad Regnum
-
miko79
- חבר ותיק

אחרי צעקות פניות בכתב לכל הגורמים, חזר אלי "מנהל" היום ואומר טלוויזיה חלופית ללא עלות תגיע רק מחרתיים אם אני מעוניין, שכנראה שהלך המסך, הדגיש שאפשר לתקן אבל זה ייקח זמן.
ולכן הציע לי לשדרג את הטלוויזיה לדגם e550 בתוספת של 690 ש"ח.
כולל 2 זוגות משקפיים + התקנה.
או ל LED ES5600 בתוספת של 1546 ש"ח.
מה דעתכם?
ולכן הציע לי לשדרג את הטלוויזיה לדגם e550 בתוספת של 690 ש"ח.
כולל 2 זוגות משקפיים + התקנה.
או ל LED ES5600 בתוספת של 1546 ש"ח.
מה דעתכם?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

קודם כל - יפה.
דבר שני - אם אהבת את הפלזמה, עלות שדרוג נראית לי כדאית. קח בחשבון שיש לך שלוש כניסות HDMI ולא ארבע. מצד שני, אתה מקבל יכולת חיבור של מקלדת ועכבר אלחוטים, 2 זוגות משקפיים + התקנה (גם ככה מתקינים, לא ?) , חיבור אלחוטי מובנה של המסך, דפדפן מובנה וכאלה.
אם אתה אוהב פיצ'רים - זה אחלה שדרוג.
אני פחות מתחבר ל LED עדיין. אבל גם שם נראה כמו שדרוג נאה. אם יש מישהו בפורום שמכיר את ה 5600 - שירביץ את משנתו.
הצעתי: אם אתה משדרג - אחריות של שלוש שנים מקבלת המוצר, אל תמשיך שנתיים.
דבר שני - אם אהבת את הפלזמה, עלות שדרוג נראית לי כדאית. קח בחשבון שיש לך שלוש כניסות HDMI ולא ארבע. מצד שני, אתה מקבל יכולת חיבור של מקלדת ועכבר אלחוטים, 2 זוגות משקפיים + התקנה (גם ככה מתקינים, לא ?) , חיבור אלחוטי מובנה של המסך, דפדפן מובנה וכאלה.
אם אתה אוהב פיצ'רים - זה אחלה שדרוג.
אני פחות מתחבר ל LED עדיין. אבל גם שם נראה כמו שדרוג נאה. אם יש מישהו בפורום שמכיר את ה 5600 - שירביץ את משנתו.
הצעתי: אם אתה משדרג - אחריות של שלוש שנים מקבלת המוצר, אל תמשיך שנתיים.
Vocare Ad Regnum
-
miko79
- חבר ותיק

וואו....כמה בלאגן יש בסמסונג?
בשעה 16:00 מטלפן אלי מנהל בכיר אומר שהלך המסך וייקח הרבה זמן לתקן אותו, ומציע שידרוג ל E550 במחיר 690 ש"ח.
ובשעה 19:00 מטלפנת מנהלת אחרת(חשבתי עובדים עד 17:00) ואומרת לי שהטלוויזיה מוכנה ומחר יגיע טכנאי.
אני כבר לא יודע אם לבכות או לצחוק
בשעה 16:00 מטלפן אלי מנהל בכיר אומר שהלך המסך וייקח הרבה זמן לתקן אותו, ומציע שידרוג ל E550 במחיר 690 ש"ח.
ובשעה 19:00 מטלפנת מנהלת אחרת(חשבתי עובדים עד 17:00) ואומרת לי שהטלוויזיה מוכנה ומחר יגיע טכנאי.
אני כבר לא יודע אם לבכות או לצחוק