LG LM620Y יבוא של ב.ט.י אלקטרוניקה
במבצעי סוף השנה מוצעת LM620Y של LG בגודל 55" במחיר מאוד אטרקטיבי...כאשר בדקתי את העניין התברר שביבוא מקביל של ב.ט.י אלקטרוניקה (נכתב עליהם בעבר בפורום השירות כי שירות לקוי).
המוכר באבי סופר אותו אימתתי על הדיל של המתחרה ישר הטיח:
1. מיוצר בסין ולא בקוריאה , כמו אלו של היבואן הרשמי
2. העברית לא מלאה בתפריטים / כתוביות
3. הדפדפן לא יציג אתרים בעברית
לצערי המסך המדובר לא בתצוגה כך שלא אוכל להיווכח בחנת על יכולותיו והיות וזמן המבצע קצוב, צריך לקבל החלטה מהירה
מישהוא התנסה בקניית סמארט של LG מייבוא של ב.ט.י?
האם תוכלו להתייחס ל-3 הנקודות שעלו?
המלצה להנהלת האתר לבצע תחקיר על כל נושא היבוא המקביל
המוכר באבי סופר אותו אימתתי על הדיל של המתחרה ישר הטיח:
1. מיוצר בסין ולא בקוריאה , כמו אלו של היבואן הרשמי
2. העברית לא מלאה בתפריטים / כתוביות
3. הדפדפן לא יציג אתרים בעברית
לצערי המסך המדובר לא בתצוגה כך שלא אוכל להיווכח בחנת על יכולותיו והיות וזמן המבצע קצוב, צריך לקבל החלטה מהירה
מישהוא התנסה בקניית סמארט של LG מייבוא של ב.ט.י?
האם תוכלו להתייחס ל-3 הנקודות שעלו?
המלצה להנהלת האתר לבצע תחקיר על כל נושא היבוא המקביל
זה דגם 55lm620s,מייבוא לא רשמי,כמו שרשמו מקודם.
הדגם 620Y זה של ח.י יבואן רשמי.
מחיר של 6990 ש"ח למסך כזה אכן מחיר לא רע,חוץ מזה,זה סוף דגם כנראה בגלל זה. המחליף שלו זה LM641 עם MICRO LOCAL CONTROL,בקיצור 671 במחיר תקציבי יותר.
הדגם 620Y זה של ח.י יבואן רשמי.
מחיר של 6990 ש"ח למסך כזה אכן מחיר לא רע,חוץ מזה,זה סוף דגם כנראה בגלל זה. המחליף שלו זה LM641 עם MICRO LOCAL CONTROL,בקיצור 671 במחיר תקציבי יותר.
ממליץ לקנות רק מח.י .הם מאוד נחמדים ואמינים (לפחות אליי...)
בכלל LG 641 עדיפה בשבילך כי היא מגויירת כהלכה- כל התפריטים בעברית והיא תומכת בכתוביות בעברית -SRT .
לגבי גלישה באינטרנט- אני לא משתמש בזה הרבה אני מעדיף לגלוש במחשב אבל היא גם סבבה עם זה.
בכלל LG 641 עדיפה בשבילך כי היא מגויירת כהלכה- כל התפריטים בעברית והיא תומכת בכתוביות בעברית -SRT .
לגבי גלישה באינטרנט- אני לא משתמש בזה הרבה אני מעדיף לגלוש במחשב אבל היא גם סבבה עם זה.
ידידי היקר,ziggiz כתב:ירדתי מהדגם לאור היותו ישן ויבואן לא מספיק חזק...אני בוחן את LM640 של י. שלום בערך באותו מחיר אבל מכשיר מאוד מתקדם
למישהו יש ניסיון עם הדגם?...
אתה מחליף בעיה אחת בבעיה אחרת.
גם י.שלום הינו יבואן מקביל שאינו מתמחה במותג זה או אחר ומכאן גם השרות.. .
כמובן שגם פה אין תמיכה בעברית, אין כתוביות ואין אפליקציות מקומיות כמו וואלה, ynet. וכו'
בקיצור, אני מחזיר אותך שוב לפתרון המועדף - רכישה מיבואן רשמי, קבוצת ח.י.
בהצלחה! !
- mmm6589884
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 429
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 18 פעמים
Anoy כתב:ידידי היקר,ziggiz כתב:ירדתי מהדגם לאור היותו ישן ויבואן לא מספיק חזק...אני בוחן את LM640 של י. שלום בערך באותו מחיר אבל מכשיר מאוד מתקדם
אתה מחליף בעיה אחת בבעיה אחרת.
גם י.שלום הינו יבואן מקביל שאינו מתמחה במותג זה או אחר ומכאן גם השרות.. .
כמובן שגם פה אין תמיכה בעברית, אין כתוביות ואין אפליקציות מקומיות כמו וואלה, ynet. וכו'
בקיצור, אני מחזיר אותך שוב לפתרון המועדף - רכישה מיבואן רשמי, קבוצת ח.י.
בהצלחה! !...
רק חי אני לוקח מרוצה שלהם.
אני קניתי את LG LX 6500 גודל 47 התקינו לי אותה בחינם מה שנראה לי שי שלום היה מנסה לקחת כסף לא רוצה להשמיץ אבל שמעתי מקרים כאלו.
וכן כמו שאמר אציק כדי לקנות מחנות מתחה בעלת שירות אגיב ומקוצעי ותהיה לך גב עם יקרה מדהוא למסך.
חניות טובות:
ארמגדון
סלון חללית
היי פיי מרוצה מאוד
חשמל נטו
ועוד שלל חניות שיש בממולצים של האתר
אבל יביוא רשמי חשוב בשביל כתוביות שזה בעניי הרבה יותר כיף ונוח משפה זהיא לא שפת אם..
ולי זה היה חשוב תפריטים בעברית ושהכול נוח ומסודר.
בקשר למסך LG LM640 נשמע מסך מציון תראה ותחליט בהצלחה
בברכה מתן
- mmm6589884
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 429
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 18 פעמים
אכן הבדל גדול.ziggiz כתב:ההבדלים מובנים אבל פער של 3000 שח למסך אחד בין יבוא רשמי למקביל היא עובדה שאי אפשר להתעלם ממנה.......
אבל מסך לא קונים כול שנה ועדיף להחיות בראש שקט זה לפחות דעתי
עם הפרש שווה את האחריות זה עניין שלך ושל התקציב והיכולת שלך..
בהצלחה
בברכה מתן
הדגם המחליף הוא LM641,ziggiz כתב:ירדתי מהדגם לאור היותו ישן ויבואן לא מספיק חזק...אני בוחן את LM640 של י. שלום בערך באותו מחיר אבל מכשיר מאוד מתקדם
לעוד כמה פרטים, ראה כאן תגובה בנושא.
אולי המחירים של הסדרה הזו יהיו יותר אטרקטיביים, נסה לבדוק.