קרטועים ב-xtreamer prodigy black (אפילו בשומר המסך....)

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
ronenbu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הסיפור בקצרה, אקסטרימר פרודיג׳י בלאק שנקנה מבאג בדיוטי פרי מחובר למסך של פיליפס ״55 ב1080p ולראוטר בחיבור קווי של 1gb, כל סרט שמנוגן עליו מהמחשב ברשת מקרטע, חלק בצורה חריפה, חלק כמעט לא, אבל כל המדיה מקרטעת בצורה כזאת או אחרת... הדבר המוזר אפילו ששומר המסך נכנס לפעולה (הלוגו של אקסטרימר בנע על המסך) גם הוא מקרטע בצורה מחזורית כל שניה בערך (לא זז חלק). וד״א, המכשיר על גרסה 3.5rc10.

ניסיתי עוד מסכים, הגדרות רזולוציה, כבלים hdmi שונים, כיבוי כל הגדרה אפשרית שלא דרושה (wifi, android...) כלום לא עוזר. האם מישהו מבעלי המכשיר נתקל גם בתופעה הזאת? האם להפעיל את האחריות?

בתודה מראש.

EFIBET
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1110
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #2 

היי רונן

לי היתה בעיה דומה, לא ראו תמונה בHDMI ואילו ביצאה האנלוגית כן, בסוף הסתבר שלא היה מגע טוב בקונקטור
של הכבל.
מציע שתבדוק אתה אם היציאה האנאלוגית תקינה ואז תהיה יותר חכם

ד.א - אם מותר לשאול איזה TV יש לך והאם אתה סובל מעיוותים בצפיה בסרט HD דרך הסטרימר
בתנועות מהירות?

תודה
אפי

ronenbu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

EFIBET כתב:היי רונן

לי היתה בעיה דומה, לא ראו תמונה בHDMI ואילו ביצאה האנלוגית כן, בסוף הסתבר שלא היה מגע טוב בקונקטור
של הכבל.
מציע שתבדוק אתה אם היציאה האנאלוגית תקינה ואז תהיה יותר חכם

ד.א - אם מותר לשאול איזה TV יש לך והאם אתה סובל מעיוותים בצפיה בסרט HD דרך הסטרימר
בתנועות מהירות?

תודה
אפי
...
היי אפי, זה רעיון מצויין. אבדוק בערב ביציאה אנלוגית (צריך לדלות כבל כזה מאיפה שהוא... :) ) לגבי הטלוויזה, זוהי פיליפס 52pfl7404. אני לא יודע לגבי עיוותים בתצוגה בתנועות מהירות משום שהסרט מקרטע רוב הזמן... אבדוק שוב ואעדכן. תודה על העצה.

רונן

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”