המלצה לאוזניות

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
dima1236 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני מחפש לקנות אוזניות טובות למוסיקה ורציתי לקבל אולי כמה המלצות מחבריי הפורום, כמה מהחברים שלי הציעו לי ללכת על HD600 או AKG702 אבל רציתי לדעת אולי יש עוד איזה דגם שאני לא מכיר.
רציתי גם לשאול אם אני אזדקק לכרטיס קול חדש כדי שאוכל להנות מהאיכות של האוזניות ? כרגע יש לי כרטיס על הלוח עצמו , במידה וכן, האם יש כרטיס חיצוני ? שאוכל לחבר אותו ב USB גם למחשב נייד...
ודבר אחרון , שמעתי שאני צריך גם מגבר לאוזניות, זה חובה?

תודה מראש על העזרה!

Multimediaman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 678
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #2 

אם אתה צריך מגבר או לא, זה תלוי בסוג האוזניות.
ומן הסתם מגבר מחייב הגדלת התקציב.
דווקא שני הדגמים שמנית, הם 1. מצויינים 2. בהחלט כאלה שמומלץ לשדך להם מגבר.

יש דגמים, גם ליצרנים שציינת, שמתאימים יותר לעבודה ללא מגבר (מתוכננים לנגנים ניידים, מבחינת עכבה וכו..) למשל HD 598.

בד"כ, גם אוזניות שמתוכננות לנגנים ניידים יהנו מהגברה טובה. אבל אם להשתמש במילותיך זה לא "חובה".
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"

dima1236 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

על איזה מגבר אתה ממליץ ? והאם הכרטיס קול הרגיל של המחשב מספיק או שיש צורך בכרטיס אחר ?

תודה
Multimediaman כתב:אם אתה צריך מגבר או לא, זה תלוי בסוג האוזניות.
ומן הסתם מגבר מחייב הגדלת התקציב.
דווקא שני הדגמים שמנית, הם 1. מצויינים 2. בהחלט כאלה שמומלץ לשדך להם מגבר.

יש דגמים, גם ליצרנים שציינת, שמתאימים יותר לעבודה ללא מגבר (מתוכננים לנגנים ניידים, מבחינת עכבה וכו..) למשל HD 598.

בד"כ, גם אוזניות שמתוכננות לנגנים ניידים יהנו מהגברה טובה. אבל אם להשתמש במילותיך זה לא "חובה".
...

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #4 

איזה כרטיס קול יש לך ?

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #5 

לא חסרים מגברים משולביי DAC (כרטיס קול- היחידת עיבוד אות מאנלוגי לדיגיטלי). תגדיר תקציב בעבור האוזניות, איזה סוג- פתוחות/סגורות, אם פול סייז או ניידות ומה אתה מאזין בדר"כ ונתאים לך את האוזניה האידיאלית בשבילך.

מגברים/ משולביי דאק גם לא חסר- תקציב, תקציב, תקציב! כמו שיעוד המגבר גם יעזור- לדרכים/לשמיעה בבית וכו'...
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”