BUY2USA - טעות בחישוב עלות המשלוח מאמזון

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
שלגון פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2768
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #1 

ל- buy2usa יש פיצ'ר מצוין באתר, שעושה את החיים קלים יותר כשרוצים לחשב את עלות השילות מאמזון: לא צריך להקליד את כל המספרים, רק צריך להזין את דף המוצר באמזון והכל מעשה באופן אוטומטי.
עכשיו שמתי לב שמחשבון אמזון באתר מזייף במשקל כלפי מטה בהמרה מפאונד לק"ג. מכיוון שהשגיאה בהמרה היא תמיד כלפי מטה מחיר המשלוח המשוערך יהיה נמוך או שווה למחיר המשלוח האמיתי.

לדוגמא, ניקח את הרסיבר אונקיו הזה, ששוקל 29 פאונד, שהם 13.15 ק"ג בערך. מחשבון אמזון ממיר את המשקל ל- 12.77 ק"ג.
אם משתמשים במחשבון הרגיל באתר, ההמרה מתבצעת, כנראה, בצורה תקינה והמחיר המחושב יהיה קרוב יותר לעלות האמיתית.

רק כדי להבהיר: למרות שהטעות הזאת עלולה להטעות אותנו, הצרכנים, ופועלת לטובת buy2usa, אני לא חושב שהדבר נעשה בזדון אלא בתום-לב. אני מייחס את זה לטפשות, לא לרשעות.
עלות שילוח משוער, מחושב במחשבון אמזון
 עלות שילוח משוער, מחושב במחשבון אמזון
עלות שילוח משוער, מחושב במחשבון הכללי
 עלות שילוח משוער, מחושב במחשבון הכללי
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

אם אתה בוחר שלא לקרוא, זו בעיה של הצרכן.

התוצאה הינה הערכת מחיר ומתבססת על הנתונים המועברים מאתר amazon. לקבלת הערכה מדויקת יותר תוכלו לבצע חישוב במחשבון העלויות הרגיל על פי מחיר ומידות המוצר המוצגים ב-amazon. מחיר המשלוח יקבע לפי מידות החבילה בפועל לאחר שקילתה ומדידתה במרכז הלוגיסטי שלנו.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

שלגון פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2768
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #3 

mp3lll כתב:אם אתה בוחר שלא לקרוא, זו בעיה של הצרכן.

התוצאה הינה הערכת מחיר ומתבססת על הנתונים המועברים מאתר amazon. לקבלת הערכה מדויקת יותר תוכלו לבצע חישוב במחשבון העלויות הרגיל על פי מחיר ומידות המוצר המוצגים ב-amazon. מחיר המשלוח יקבע לפי מידות החבילה בפועל לאחר שקילתה ומדידתה במרכז הלוגיסטי שלנו.
...
ברור, אבל העניין ב- disclamer הזה הוא למה התכוון המשורר. כמו שאני מפרש את זה, הכוונה היא ש- buy2usa משתמשים בנתונים ש- amazon מספקים, ובוודאי שהם לא אחראיים אם הנתונים האלה לא מעודכנים או שגויים ושבכל מקרה העלות האמיתי תחושב לפי המידות והמשקלים בפועל.
הבעיה שאני מתאר היא שהם מחשבים בצורה שגויה על בסיס אותם נתונים שאמזון מספקים. יש להם באג בחישוב, זה אפילו לא נראה כמו באג בשליפה של הנתונים מהדף של אמזון. ז"א גם אם בפועל הנתונים שאמזון מספקים הם המידות והמשקלים המדויקים של החבילות, מחשבון אמזון עלול לזייף כלפי מטה את עלות המשלוח האמיתית כי יש בעיה בחישוב.

ושלא יהיה ספק, אני לקוח שלהם (וגם של חברות שילוח אחרות) ובפעם הקודם שהשתמשתי בשירות שלהם הייתי מרוצה.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #4 

לא, ברור, מה שאתה אומר נכון.
רק מה שאני אומר שלא כדי להסתמך על זה בלבד, אני מכיר אנשים שרכשו מוצר קטן באמזון, ולפי המחשבון הגיע מוזר הרבה יותר גדול.
כי האריזה של אמזון הייתה כפולה, זה לפעמים מסוכן ולא יעיל.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”