שלום לכולם

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
SAGI_ASSRAF פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קיים ברשותי XBOX ARCADE וטלוויזית LCD של חברת LG דגם 32LD330 , אני מתכוון לרכוש מערכת קולנוע בייתית שתאפשר לי לחבר בין כל המכשרים הנל וגם בין היתר למחשב שלי שבו יש כרטיס מסך עם יציאת DVI , האם הדבר אפשרי ע"י חיבור HDMI עם הXBOX והLCD?? האם אתם יכולים להמליץ על מערכת קולנוע ביתית עד תקציב של 2000 ש"ח? אחת שתוכל לענות על צרכיי ולאפשר להנות מאיכות סראונד במשחקי מחשב או סרטים.
בתודה שגיא.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

SAGI_ASSRAF כתב:קיים ברשותי XBOX ARCADE וטלוויזית LCD של חברת LG דגם 32LD330 , אני מתכוון לרכוש מערכת קולנוע בייתית שתאפשר לי לחבר בין כל המכשרים הנל וגם בין היתר למחשב שלי שבו יש כרטיס מסך עם יציאת DVI , האם הדבר אפשרי ע"י חיבור HDMI עם הXBOX והLCD?? האם אתם יכולים להמליץ על מערכת קולנוע ביתית עד תקציב של 2000 ש"ח? אחת שתוכל לענות על צרכיי ולאפשר להנות מאיכות סראונד במשחקי מחשב או סרטים.
בתודה שגיא.
...
ממליץ לך לשנות את נוסח הכותרת .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #3 

אין מערכת קולנוע ביתית משולבת שתיתן לך בתקציב הנתון מענה לאילוצים שהצבת (שתי כניסות HDMI). למעשה, המערכת המשולבת היחידה שאני מכיר שיש לה שתי כניסות HDMI עולה כ-5,000 ש"ח: https://www.htisrael.co.il/p-1.article04182

בתקציב שלך הפתרון הכי טוב הוא כנראה מערכת רמקולים למחשב עם מעבד סראונד של לוג'יטק (Z5500 או Z906) או מיקרולאב. אין להן כניסות HDMI למיטב זכרוני, אבל יש להן 2-3 כניסות לסראונד.

אופציה נוספת היא לקנות רסיבר פיוניר 322 ב-$200 בדיוטי פרי (בהנחה שעוד יש להם במלאי כאלה), ולהתקדם משם...

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”