קיים ברשותי XBOX ARCADE וטלוויזית LCD של חברת LG דגם 32LD330 , אני מתכוון לרכוש מערכת קולנוע בייתית שתאפשר לי לחבר בין כל המכשרים הנל וגם בין היתר למחשב שלי שבו יש כרטיס מסך עם יציאת DVI , האם הדבר אפשרי ע"י חיבור HDMI עם הXBOX והLCD?? האם אתם יכולים להמליץ על מערכת קולנוע ביתית עד תקציב של 2000 ש"ח? אחת שתוכל לענות על צרכיי ולאפשר להנות מאיכות סראונד במשחקי מחשב או סרטים.
בתודה שגיא.
שלום לכולם
-
SAGI_ASSRAF
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ממליץ לך לשנות את נוסח הכותרת .SAGI_ASSRAF כתב:קיים ברשותי XBOX ARCADE וטלוויזית LCD של חברת LG דגם 32LD330 , אני מתכוון לרכוש מערכת קולנוע בייתית שתאפשר לי לחבר בין כל המכשרים הנל וגם בין היתר למחשב שלי שבו יש כרטיס מסך עם יציאת DVI , האם הדבר אפשרי ע"י חיבור HDMI עם הXBOX והLCD?? האם אתם יכולים להמליץ על מערכת קולנוע ביתית עד תקציב של 2000 ש"ח? אחת שתוכל לענות על צרכיי ולאפשר להנות מאיכות סראונד במשחקי מחשב או סרטים.
בתודה שגיא....
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אין מערכת קולנוע ביתית משולבת שתיתן לך בתקציב הנתון מענה לאילוצים שהצבת (שתי כניסות HDMI). למעשה, המערכת המשולבת היחידה שאני מכיר שיש לה שתי כניסות HDMI עולה כ-5,000 ש"ח: https://www.htisrael.co.il/p-1.article04182
בתקציב שלך הפתרון הכי טוב הוא כנראה מערכת רמקולים למחשב עם מעבד סראונד של לוג'יטק (Z5500 או Z906) או מיקרולאב. אין להן כניסות HDMI למיטב זכרוני, אבל יש להן 2-3 כניסות לסראונד.
אופציה נוספת היא לקנות רסיבר פיוניר 322 ב-$200 בדיוטי פרי (בהנחה שעוד יש להם במלאי כאלה), ולהתקדם משם...
בתקציב שלך הפתרון הכי טוב הוא כנראה מערכת רמקולים למחשב עם מעבד סראונד של לוג'יטק (Z5500 או Z906) או מיקרולאב. אין להן כניסות HDMI למיטב זכרוני, אבל יש להן 2-3 כניסות לסראונד.
אופציה נוספת היא לקנות רסיבר פיוניר 322 ב-$200 בדיוטי פרי (בהנחה שעוד יש להם במלאי כאלה), ולהתקדם משם...