אלו שלוש המועמדות הסופיות, המחיר והמראה נוטה לכיוון הג'וליה, הפונקציות נוטות לכיוון הרוקט ואילו הנוחות וטיב המוצר לכיוון הויולדי. מה הייתם בוחרים?
המחיר לא מאפשר ויולדי עם חיבור ישיר, לעומת הרוקט שבאה עם חיבור ישיר ומשאבה רוטורית.
mini vivaldi, rocket evo v2, bezzera giulia
חיבור ישיר מוסיף משמעותית לנוחות.
אחרי שהתקנתי מצוף במכונה שלי (אילתור לחיבור ישיר), לא היתי קונה היום מכונה ללא חיבור ישיר.
המכונה עומדת מתחת לארון מטבח וזה היה פשוט סיוט למלא מים במיכל.
היתי צריך למשוך את המכונה החוצה ולסובב אותה כדי להגיע למיכל, לא פשוט עם מכונה בכזה משקל.
בנוסף, בגלל שאין חיווי לגובה המים, המכונה היתה נכבית לי לעיתים תכופות באמצע הכנת קפה בגלל שחסרים מים.
אבל יכול להיות שאצלך זה לא כזה משמעותי בגלל מיקום המכונה.
בוויולדי מילוי המים נראה נוח יחסית.
על פניו נראה שיש לרוקט יתרון בגלל אפשרות לחיבור ישיר ומשאבה רוטורית.
מצד שני יש לויולדי דוד כפול ויציבות טמפרטורה טובה.
יש פה גם את עניין העיצוב ומה אתה מעדיף. לטעמי מכונות בסגנון הרוקט והג'וליה עם ראש E61 ניראות הרבה יותר טוב מהויולדי.
מה שלא תחליט, לא תיפול. כל המכונות הללו טובות מאוד.
אחרי שהתקנתי מצוף במכונה שלי (אילתור לחיבור ישיר), לא היתי קונה היום מכונה ללא חיבור ישיר.
המכונה עומדת מתחת לארון מטבח וזה היה פשוט סיוט למלא מים במיכל.
היתי צריך למשוך את המכונה החוצה ולסובב אותה כדי להגיע למיכל, לא פשוט עם מכונה בכזה משקל.
בנוסף, בגלל שאין חיווי לגובה המים, המכונה היתה נכבית לי לעיתים תכופות באמצע הכנת קפה בגלל שחסרים מים.
אבל יכול להיות שאצלך זה לא כזה משמעותי בגלל מיקום המכונה.
בוויולדי מילוי המים נראה נוח יחסית.
על פניו נראה שיש לרוקט יתרון בגלל אפשרות לחיבור ישיר ומשאבה רוטורית.
מצד שני יש לויולדי דוד כפול ויציבות טמפרטורה טובה.
יש פה גם את עניין העיצוב ומה אתה מעדיף. לטעמי מכונות בסגנון הרוקט והג'וליה עם ראש E61 ניראות הרבה יותר טוב מהויולדי.
מה שלא תחליט, לא תיפול. כל המכונות הללו טובות מאוד.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מיני ויואלדי תהיה הכי נוחה לעבודה ויש לה גם מראה שונה מה E61 הסטנדרטי
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)