אין סאונד בחיבור מחשב באמצעות יציאת HDMI ישירות לטלוויזיה
שלום,
ברשותי מחשב עם הלוח M הבא הכולל יציאת HDMI:
http://www.asus.com/Motherboards/Intel_ ... ifications
חיברתי את היציאה מהמחשב ישירות לכניסת ה-HDMI בפלזמה שלי ואני רואה רק תמונה ללא קול.
ניסיתי לנגן קובץ אודיו באמצעות הטלוויזיה באמצעות שתי תוכנות לניגון (MPC ו-BS PLAYER) ובהגדרות של הנגנים חיפשתי להעביר את הסאונד ל-HDMI - אך לא מצאתי אותן ברשימת התפריטים ב-OUTPUT.
יצוין כי הורדתי היום מהאתר של אסוס את הדרייברים העדכניים הן של התמונה והן של הסאונד וזה עדיין לא עובד.
חשוב לציין כי הבעיה אינה בכבל או בטלוויזיה כי בעבר עם מחשב אחר שהיה בו כרטיס מסך עם יציאת HDMI הכול עבד כשורה.
מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?
תודה,ערן
ברשותי מחשב עם הלוח M הבא הכולל יציאת HDMI:
http://www.asus.com/Motherboards/Intel_ ... ifications
חיברתי את היציאה מהמחשב ישירות לכניסת ה-HDMI בפלזמה שלי ואני רואה רק תמונה ללא קול.
ניסיתי לנגן קובץ אודיו באמצעות הטלוויזיה באמצעות שתי תוכנות לניגון (MPC ו-BS PLAYER) ובהגדרות של הנגנים חיפשתי להעביר את הסאונד ל-HDMI - אך לא מצאתי אותן ברשימת התפריטים ב-OUTPUT.
יצוין כי הורדתי היום מהאתר של אסוס את הדרייברים העדכניים הן של התמונה והן של הסאונד וזה עדיין לא עובד.
חשוב לציין כי הבעיה אינה בכבל או בטלוויזיה כי בעבר עם מחשב אחר שהיה בו כרטיס מסך עם יציאת HDMI הכול עבד כשורה.
מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?
תודה,ערן
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
האם הורדת והתקנת דרייברים עדכניים של צ'יפסט H77 וכרטיס המסך מובנה המעבד מהאתר של אינטל?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
HDMI אינו מופיע בתפריט....mp3lll כתב:לוח בקרה - סאונד- מוגדר hdmi כברירית מחדל?...
היום הורדתי מהאתר את העדכונים הבאים:pixies כתב:האם הורדת והתקנת דרייברים עדכניים של צ'יפסט H77 וכרטיס המסך מובנה המעבד מהאתר של אינטל?...
http://www.asus.com/Motherboards/Intel_ ... /#download
מה-chipset את: Version 8.1.0.1263
מה-audio את : Version 5.10.0.6767&6.0.1.67
מה-vga את : Version 9.17.10.2828
צריך להוריד עוד משהו?
דרך אגב יש לי מערכת הפעלה : Win7 64bit
תודה,ערן
יש לי speakers בברירת מחדל ובנוסף יש לי אוזניות עם מגבר שמחוברות ל-spdif/mp3lll כתב:זו הבעיה שלך, מה כן יש לך בהתקני שמע?
קליק ימני הצג התקנים מנותקים יש V?...
קליק ימני עשיתי ואין לי כלום שנותק בנוסף.
** מה ששמתי לב זה שלמרות שאני רואה תמונה דרך ה-hdmi - אני לא רואה את הפלזמה ב:
Control Panel\All Control Panel Items\Devices and Printers
עוד רעיונות??
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נראה שאתה הולך לתפריט הלא נכון.
אתה צריך ללחוץ כפתור ימני על אייקון הווליום של מערכת ההפעלה (בפינה ליד השעון) ולבחור ב-Playback Devices.
ברירת המחדל שלך צריכה להיות יציאת ה-HDMI ולא Speakers.
אתה צריך ללחוץ כפתור ימני על אייקון הווליום של מערכת ההפעלה (בפינה ליד השעון) ולבחור ב-Playback Devices.
ברירת המחדל שלך צריכה להיות יציאת ה-HDMI ולא Speakers.
כן - אני מבין את מה שאתם אומרים , אבל ה-HDMI אינו קיים בתפריט-"כאילו" שאינו קייםpixies כתב:נראה שאתה הולך לתפריט הלא נכון.
ברירת המחדל שלך צריכה להיות יציאת ה-HDMI ולא Speakers....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בדוק אם בהגדרות ה-BIOS של לוח האם הסאונד מה-HDMI מנוטרל.