XBMC באנדרואיד
-
itaieinati
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שבת שלום
הורדתי את הXBMC הרשמי מהגוגל פליי וראיתי ביוטיוב ובגוגל כל מיני בערך מדריכים כאלה לחיבור המכשיר לתוכנה במחשב..
אפילו כביתי את החומת אש אבל אני כל הזמן מקבל הודעה אחת שאני לא יודע מה הקטע
צרפתי פה תמונה של השגיאה... אם מישהו מכיר אני אשמח לעזרה!!
תודה רבה
הורדתי את הXBMC הרשמי מהגוגל פליי וראיתי ביוטיוב ובגוגל כל מיני בערך מדריכים כאלה לחיבור המכשיר לתוכנה במחשב..
אפילו כביתי את החומת אש אבל אני כל הזמן מקבל הודעה אחת שאני לא יודע מה הקטע
צרפתי פה תמונה של השגיאה... אם מישהו מכיר אני אשמח לעזרה!!
תודה רבה
לא ברור לי בשביל מה מחקת את כתובת ה-IP, זה כתובת פנימית של הרשת שלך מה אנשים יעשו עם זה ? אלא אם כן כתבת שם את הכתובת של האינטרנט שלך ובגלל זה התוכנה לא עובדת
ואם אכן רשמת את הכתובת הפנימית של המחשב ברשת, תבדוק שבהגדרות של XBMC במחשב הפעלת את ההגדרות לשליטה מרחוק
ואם אכן רשמת את הכתובת הפנימית של המחשב ברשת, תבדוק שבהגדרות של XBMC במחשב הפעלת את ההגדרות לשליטה מרחוק
-
itaieinati
-
- חבר פעיל מאוד

ידעתי שמשהו דפוק בכתובת IP.. שמתי את הכתובת של האינטרנט בהתחלה בגלל זה זה לא עבד
עכשיו הכל רץ
תודה רבה
עכשיו הכל רץ
תודה רבה
-
itaieinati
-
- חבר פעיל מאוד

בעיה חדשה - האיי פי כל הזמן משנה לי וכתוצאה מכך האפליקציה לא מצליחה להתחבר לתוכנה
יש לזה פיתרון קבוע אולי?
יש לזה פיתרון קבוע אולי?
-
itaieinati
-
- חבר פעיל מאוד

אוקי.. רק שאלונת... יש לי רואטר במחשב הראשי יש לי AP וראוטר על המחשב שיש עליו את הxbmc כי זה pc
אז השאלה היא על איזה רואטר צריך להגדיר את זה?
ואיפה אני מוצא את זה? יש אולי מדריך בשלוף?
אז השאלה היא על איזה רואטר צריך להגדיר את זה?
ואיפה אני מוצא את זה? יש אולי מדריך בשלוף?
-
itaieinati
-
- חבר פעיל מאוד

מה שיש בפליי מתאים לי וזה בסדר
הבנתי מה הבעיה
הבעיה היא שחברת בזק בנלאומי חסמו אותי לאייפיי קבוע והם רוצים על זה 40 שקל בחודש!!! לא חוצפה?!?
וכמובן שאת זה הבנתי רק אחרי כמה שעות של שבירת הראש מול כל המדריכים בגוגל...
הבנתי מה הבעיה
הבעיה היא שחברת בזק בנלאומי חסמו אותי לאייפיי קבוע והם רוצים על זה 40 שקל בחודש!!! לא חוצפה?!?
וכמובן שאת זה הבנתי רק אחרי כמה שעות של שבירת הראש מול כל המדריכים בגוגל...
בהנחה שיש לך ראוטר שאליו מחוברים בחיבור חוטי או אלחוטי המכשיר הסלולרי שאתה רוצה להתקין בו את השלט, וגם המחשב שעליו מותקן XBMC:
אתה לא צריך IP חיצוני קבוע. אתה צריך שהראוטר שאתה מתחבר אליו ייתן באופן קבוע למחשב את אותו IP פנימי.
את זה אפשר לסדר בהגדרות של הראוטר. אתה יודע להיכנס להגדרות של הראוטר?
אתה לא צריך IP חיצוני קבוע. אתה צריך שהראוטר שאתה מתחבר אליו ייתן באופן קבוע למחשב את אותו IP פנימי.
את זה אפשר לסדר בהגדרות של הראוטר. אתה יודע להיכנס להגדרות של הראוטר?
-
itaieinati
-
- חבר פעיל מאוד

כן אני יודע..
מה צריך לעשות?
מה צריך לעשות?
מצד אחד אתה רושם שאתה יודע ומצד שני מבקש מבזק בנלאומי IP קבוע, מה הקשר לבנזק בנלאומי ? כבר הסברתי לך שזה IP של הרשת שלך ולא של האינטרנט !
ואתה צריך להגדיר את הכתובת בראוטר שמחלק אצלך ברשת את כתובות ה-IP לא הבנתי בכלל למה יש לך שני ראוטרים ברשת, אין מדריך כל ראוטר הוא שונה, תחפש את דגם הראוטר שלך בגוגל ותבדוק איך עושים את זה
ואם אתה מחפש שלט ל-XBMC אז כבר תוריד את YATSE מה-PLAY, זה השלט הכי טוב שיש כרגע ל-XBMC, וגם מתורגם לעברית
https://play.google.com/store/apps/deta ... free&hl=en
ואתה צריך להגדיר את הכתובת בראוטר שמחלק אצלך ברשת את כתובות ה-IP לא הבנתי בכלל למה יש לך שני ראוטרים ברשת, אין מדריך כל ראוטר הוא שונה, תחפש את דגם הראוטר שלך בגוגל ותבדוק איך עושים את זה
ואם אתה מחפש שלט ל-XBMC אז כבר תוריד את YATSE מה-PLAY, זה השלט הכי טוב שיש כרגע ל-XBMC, וגם מתורגם לעברית
https://play.google.com/store/apps/deta ... free&hl=en
-
itaieinati
-
- חבר פעיל מאוד

אוקי תודה על העצה לשלט, אני אבדוק אותו.
בקשר לאיי פיי בוא ניישר קו... אני צריך בראוטר של הוט זה שיושב על המחשב הראשי להיכנס להגדרות ושם לעשות את זה?
בקשר לאיי פיי בוא ניישר קו... אני צריך בראוטר של הוט זה שיושב על המחשב הראשי להיכנס להגדרות ושם לעשות את זה?
כן. הגדרות של הראוטר, המכשיר שהמחשב בסלון מחובר אליו (ולא משנה אם באופן חוטי או אלחוטי). בדרך כלל ההגדרות מתבצעות על ידי גישה לIP מסוים דרך הדפדפן. http://192.168.1.1 למשל ב hotbox, אבל זה תלוי בראוטר.
אני חושב שאפשר להכניס את הhostname במקום
אני חושב שאפשר להכניס את הhostname במקום
-
itaieinati
-
- חבר פעיל מאוד

אוקי מעולה, אני אגיע הביתה אני אעשה את זה