טורנטים וסטרימר A400
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
בבקשה:
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... BitTorrent
המדריך לא נכנס בצורה ייעודית ל- A-400, אך ההתנהגות אמורה להיות זהה.
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... BitTorrent
המדריך לא נכנס בצורה ייעודית ל- A-400, אך ההתנהגות אמורה להיות זהה.
- udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
אני לא מבין למה זה טוב.ronen61 כתב:האם יש מדריך שמסביר איך אפשר להשתמש בסטרימר כדי להוריד תוכן דרך טורנטים?...
הרי את החיפוש והורדת הקובץ עשית במחשב, אז מה יותר פשוט מכך שהסרט כבר ירד למחשב ותעתיק אותו ( עם תרגום מתאים שממילא גם אותו תוריד מהמחשב) לסטרימר?
אני מאמין שזה טוב בעיקר לכאלה שמורידים בעזרת RSS, ככה שלדוגמא אתה צופה בסידרה ומתי שעולה פרק חדש זה יורד ישר לסטרימר.udiraz כתב:אני לא מבין למה זה טוב.ronen61 כתב:האם יש מדריך שמסביר איך אפשר להשתמש בסטרימר כדי להוריד תוכן דרך טורנטים?...
הרי את החיפוש והורדת הקובץ עשית במחשב, אז מה יותר פשוט מכך שהסרט כבר ירד למחשב ותעתיק אותו ( עם תרגום מתאים שממילא גם אותו תוריד מהמחשב) לסטרימר?...
- udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
בדיוק היום קראתי כתבה שמציעה לכבות את המחשב לאחר השימוש, דבר שעלול לחסוך הרבה כסף.ronen61 כתב:לכן אני מעדיף שהסטרימר יוריד מאשר להשאיר את המחשב פתוח במשך ימים....
כשפרטו, יצא שמחשב דולק שנה שלמה עולה 240ש"ח. לדעתי זה סכום נמוך מאוד תמורת הנוחות. הרי רוב הזמן שהמחשב לא עושה כלום, הוא במוד חסכוני שבו הצג לא עובד (רוב האנרגיה לדעתי).
שידברו איתי על כמה דובי קוטב מתים בגלל ההתחממות הגלובלית או כמה עצים כורתים כדי שאוכל להנות מהנוחות הזו ואז אולי אתחיל לכבות את המחשב.
עד אז, זו נוחות שקשה לי לוותר עליה.
אני רוב ההתעסקות שלי עם המחשב היא בסופי שבוע, ומדי פעם בערבים כדי לסדר כתוביות או לפתוח אותו שיוריד קבצים שמחכים לי ביוזנט.
אני דרך הסמארטפון מוריד באמצעות dropbox קבצי טורנט ויוז.
המחשב כשנפתח מסתכרן מול התיקייה הזאת ומוריד את קבצים.
התוכנה במחשב מורידה עם היוזנט- לוקח מהר ואילו הסטרימר מוריד באמצעות הטורנט קבצי בלו ריי מלאים.
עכשיו למשל הסטרימר מוריד לי את הטרילוגייה של שר הטבעות (מיום שבת)
אני דרך הסמארטפון מוריד באמצעות dropbox קבצי טורנט ויוז.
המחשב כשנפתח מסתכרן מול התיקייה הזאת ומוריד את קבצים.
התוכנה במחשב מורידה עם היוזנט- לוקח מהר ואילו הסטרימר מוריד באמצעות הטורנט קבצי בלו ריי מלאים.
עכשיו למשל הסטרימר מוריד לי את הטרילוגייה של שר הטבעות (מיום שבת)
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע