איך אני יודע שהרסיבר שלי rx-v573 פועל על dts ma??
-
nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
שלום לכולם,
קניתי לפני כחודש בערך רסיבר של ימאהה מדגם rx-v573, שמתי לב שכאשר אני מפעיל סרט על המחשב שמחובר באמצעות hdmi לרסיבר ו- hdmi שני לטלוויזיה, הרסיבר מזהה שהסרט בעל פס קול dts אבל לא רשום dts ma או dts hd, אלא רק dts. האם זה בסדר? יש דרך לדעת בדיוק איזה פורמט הרסיבר מזהה?
קניתי לפני כחודש בערך רסיבר של ימאהה מדגם rx-v573, שמתי לב שכאשר אני מפעיל סרט על המחשב שמחובר באמצעות hdmi לרסיבר ו- hdmi שני לטלוויזיה, הרסיבר מזהה שהסרט בעל פס קול dts אבל לא רשום dts ma או dts hd, אלא רק dts. האם זה בסדר? יש דרך לדעת בדיוק איזה פורמט הרסיבר מזהה?
-
nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

בוקר טוב ותודה על התשובה. רק כדי להיות בטוח, צריך ללחוץ על כפתור ה- info בשלט כדי לדעת על איזה פיענוח הוא עובד?pessik כתב:כאשר הרסיבר של ימהה מזהה dts-hd כתוב על הצג :
DTS-HD mstr
אתה בטוח שאתה מנגן סרט שמקודד ב DTS-HD ?
כמו כן יכול להיות שהמחשב לא מוציא DTS-HD , אלה רק DTS רגיל .
לא שיש כזה הבדל בינהם.....
הנה פרטים על פס הקול:
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום,
כמו שכתב pessik, כאשר ינוגן תוכן עם DTS-HD mstr, תוכל לראות זאת בבירור בתצוגה של הרסיבר.
לא משנה אם המקור זה מחשב, סטרימר או נגן בלוריי.
באיזה תוכנה אתה משתמש?
קרוב לוודאי שההגדרות אצלך אינן נכונות, או שכרטיס המסך בכלל אינו תומך בפורמטי אודיו HD
נסה להתייעץ בפורום של המחשבים.
בהצלחה
כמו שכתב pessik, כאשר ינוגן תוכן עם DTS-HD mstr, תוכל לראות זאת בבירור בתצוגה של הרסיבר.
באיזה תוכנה אתה משתמש?
קרוב לוודאי שההגדרות אצלך אינן נכונות, או שכרטיס המסך בכלל אינו תומך בפורמטי אודיו HD
בהצלחה
-
nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

יש לי מחשב mbp 15' 2010, ממה שהצלחתי למצוא באינטרנט זה שהמחשב הזה או ה- osx לא תומך בdts hd או dobly hd אבל הרסיבר שלי מצליח לזהות פיענוח של pcm. האם מצב זה עדיף מאשר dts רגיל? כי לפי מה שבדקתי pcm זה בלי שום המרה.bariko כתב:שלום,
באיזה תוכנה אתה משתמש?
בהצלחה...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
לדעתי, לא תרגיש בהבדל רב, אם בכלל....
-
nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

התייאשתי כבר. עכשיו שניסיתי להפעיל את הסרט שוב על pcm השמע משום מה לא יצא מהרמקולים. קצת מאכזב אותי שהרסיבר שלי תומך בכל הפורמטים החדישים ביותר אבל אני לא יכול לנצל אותם בגלל שיש לי מחשב מק שאפל לא מספקים להם דרייברים כדי לתמוך בהעברה של הפורמטים הכי חדשים. הפיתרון היחידי שקראתי זה התקנה של מערכת הפעלה חלונות + מספר דרייברים וגם אז זה לא בדיוק זה.bariko כתב:לדעתי, לא תרגיש בהבדל רב, אם בכלל.......