Ipad 2 סאפרי נתקע המון פעמים וקורס ולא מפעיל סרטים ביוטיוב
יש לי בעיה חמורה באייפד שממש מונעת ממני להשתמש בו כמו שצריך
1. בעת גלישה הספארי נתקע המון פעמים ממש קופא על מקומו ולא נותן לעשות כלום - אם אני לוחץ על הכפתור הרכזי אני עדיין יכול להמשיך לעבוד עם האייפד בדברים אחים
2. כשיש קישורים באתרים לקטעי יוטיוב הוא מעלה לי את האפליקציה של יוטיוב אבל רושם לי שהסרט לא נמצא- מה שלא נכון כי אם אני אחפש את הסרט ביויוב לבד ללא קישור הוא ימצא את הסרט.
3. הרבה פעמים גם כשאני מוצא את הסרט ולוחץ להפעלתו הוא מציין שיש איזושהי סיבה כמו סרט לא זמין אבל אם אני עושה refresh לעמוד אז הוא מפעיל אותו כמו שצריך
4. אחת הבעיות המוזרות היא שלפחות פעם ביום תוך כדי גלישה בספארי הוא פשוט קורס ומעיף אותי למסך הראשי של האייפד.
בקיצור כל הבעיות האלו ממש מרגיזות ונותנות תחושה של מחשב pc
1. בעת גלישה הספארי נתקע המון פעמים ממש קופא על מקומו ולא נותן לעשות כלום - אם אני לוחץ על הכפתור הרכזי אני עדיין יכול להמשיך לעבוד עם האייפד בדברים אחים
2. כשיש קישורים באתרים לקטעי יוטיוב הוא מעלה לי את האפליקציה של יוטיוב אבל רושם לי שהסרט לא נמצא- מה שלא נכון כי אם אני אחפש את הסרט ביויוב לבד ללא קישור הוא ימצא את הסרט.
3. הרבה פעמים גם כשאני מוצא את הסרט ולוחץ להפעלתו הוא מציין שיש איזושהי סיבה כמו סרט לא זמין אבל אם אני עושה refresh לעמוד אז הוא מפעיל אותו כמו שצריך
4. אחת הבעיות המוזרות היא שלפחות פעם ביום תוך כדי גלישה בספארי הוא פשוט קורס ומעיף אותי למסך הראשי של האייפד.
בקיצור כל הבעיות האלו ממש מרגיזות ונותנות תחושה של מחשב pc
לגבי 2- נניח וזה לא היה מתאים למובייל אז הייתי מקבל את זה בהכנעה. אבל זה לא עובד רק במצב של קישור ליוטיוב אם אני מחפש עצמאית ביוטיוב זה כן עובדmp3lll כתב:לצערך כן, אני לא זוכר אם אם נותן ריסטור בלי לעדכן דגירסה.
אה לגבי 2, זה כי הסרט לא מתאים למובייל לכן אתה מקבל שהסרט לא נמצא....
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לגבי הספארי - זה קורה לי רק עם האתר של YNET. אם אני יוצא מהספארי כשהאתר של YNET טעון - בפעם הבאה שאכנס לספארי הוא יתקע לדקה שתיים עד שישתחרר.
לגבי youtube - גם קורה לפעמים. אני חושב שמה שפתר אצלי זה לרסט את הגדרות הרשת
לגבי youtube - גם קורה לפעמים. אני חושב שמה שפתר אצלי זה לרסט את הגדרות הרשת
לא התכוונתי לסנג׳ר...mp3lll כתב:אתה מצפה שאחפש לבד? הצעתי לך עזרה..
בהצלחה....
הנה חיפוש בגוגל התוצאה השניה - הוא מנסה להפעיל דרך האפליקציה ואני מקבל הודעה שלא ניתן לטעון
זה קורא עם כל סרט
http://www.google.co.il/#q=בא+לשכונה+בח ... 24&bih=660
- Light
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 846
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
האייפד פרוץ?
איזו גירסה?
אני זוכר שהייתה לי את הבעיה הזאת עם גירסה 5 , ניראה לי 5.0.1 לא סגור על זה, אחרי עדכון ל5.1.1 הבעייה נעלמה
איזו גירסה?
אני זוכר שהייתה לי את הבעיה הזאת עם גירסה 5 , ניראה לי 5.0.1 לא סגור על זה, אחרי עדכון ל5.1.1 הבעייה נעלמה
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
יש לי את אותה בעיה עם הסגירה של הספארי
לעיתים רבות בעת גלישה הספארי לפתע קופא ואז נסגר ואני צריך לפתוח שוב את האפליקציה
אציין שאני עם גירסא 5.0.1 פרוץ,
חבר הציע לי לנסות לגלוש עם כרום של גוגל, אתן זה ניסיון
לגביי הקישורים ליו טיוב אני מקווה שבאמת יימצא לזה פיתרון
לעיתים רבות בעת גלישה הספארי לפתע קופא ואז נסגר ואני צריך לפתוח שוב את האפליקציה
אציין שאני עם גירסא 5.0.1 פרוץ,
חבר הציע לי לנסות לגלוש עם כרום של גוגל, אתן זה ניסיון
לגביי הקישורים ליו טיוב אני מקווה שבאמת יימצא לזה פיתרון
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
גם אצלי הוידאו הזה לא פועל, זו לא בעיה אצלך.lalzar כתב:לא התכוונתי לסנג׳ר...mp3lll כתב:אתה מצפה שאחפש לבד? הצעתי לך עזרה..
בהצלחה....
הנה חיפוש בגוגל התוצאה השניה - הוא מנסה להפעיל דרך האפליקציה ואני מקבל הודעה שלא ניתן לטעון
זה קורא עם כל סרט
http://www.google.co.il/#q=בא+לשכונה+בח ... 24&bih=660...
פשוט חפש דרך האפלקציה דברים ולא דרך גוגל.
- oris74
- חבר במועדון HT

דווקא עבד אצלי חלק... IiOS6
- oris74
- חבר במועדון HT

רגע - הבחור אמר את התוצאה השנייה בחיפוש שזה הוידאו הראשון...mp3lll כתב:אורי מה עובד אצלך חלק? אתה מצליח למגן את הווידאו השני?...
אני אבדוק את זה שוב בערב (את הוידאו השני)