בעיית זמזום ב- LG PX4

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Shkalie פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לבעלי PX4,

יש לי את הדגם הנ"ל כבר שלושה חודשים.

אני נתקלתי גם במסך שלי בכל הבעיות של הדגם שהוזכרו. החל בכתוביות החתוכות שדרשו תיאום עם טכנאי לעדכון גרסה, והמשך בבעיית המסך שנתקע עד שלא מנתקים ומחברים מחדש למקור מתח.

הבעיה הכי מעצבנת שלא הוזכרה בפורום בכלל, זה הזמזום המופק מהשנאי בגב המסך. במבט ראשון (בעצם האזנה), ניתן שלא להבחין בזמזום, אך בעיקר כשה- sound מונמך או אפילו ב- mute, כאשר אני יושב בדיוק ממול למסך, אני שומע את הזמזום, ומאותו הרגע אני לא יכול שלא לשים אליו לב. ניתן לשמוע אותו גם כאשר אני מצמיד את האוזן לגב המכשיר.

אחרי התייעצות עם ח.י., ניסיתי לחבר את המסך למתח ללא הערקה, אך גם זה לא עזר. לבסוף הם הסכימו להחליף לי למסך חדש, אך גם בו חזרה אותה תופעה של זמזום. הטכנאי אישר כי אכן מקור הרעש הוא מהשנאי.

האם עוד מישהו נתקל בתופעה או יכול לוודא מה קורה אצלו במסך?

מ ח.י. כבר התייאשתי. הסיכוי היחיד למצוא פתרון הוא מהפורום.

orenhazan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #2 

טוב לשאלתך הבעיה הועלתה פה מספר פעמים כעיקרון לא צריך להיות שום זימזום בכל מקרה אצלי אין וגם לא היה אף פעם לפי דעתי הבעיה נובעת מאיזו שהיא השראה שהשנאי מקבל ממשהו אצלך בסלון או משהו דומה תנסה לצורך הבדיקה להעביר את הפלאזמה למקום אחר ותראה אם גם שם יש את הזימזום.
כעיקרון מכל שנאי יש טיפה זימזום אבל לא ברמה שצריך להפריע אצלי אני מנמיך את הפלאזמה עד הסוף ואני לא שומע אפילו זימזום חרישי ככה שיש אצלך בעיה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”