ימהה 765 וסאב שחדל לפעול
לא מצליח לפתור את המצב, אודה לעזרתכם,
בעקבות מעבר דירה פורקה כל המערכת והורכבה מחדש.
למרות שבדקתי שוב ושוב את החיבורים, הרסיבר לא מוציא לי שום אות לסאב. כמובן שהכל היה תקין ומוגדר כנדרש לפני המעבר.
כל הציוד נארז באריזתו המקורית והועבר בזהירות רבה למשכנו החדש. כל הציוד היה מנותק למשך 3-4 ימים.
כאשר אני נכנס להגדרות הרסיבר אני יכול לבצע TEST לרמקולים המחוברים, כל הרמקולים נשמעים מלבד הסאב שבזמן ה"ניגון" שלו יש שקט גמור.
הסאב תקין - בדקתי אותו על ידי ביצוע כיול שלו בעזרת מיקרופון, הוא נדלק ומתפקד כרגיל.
ניסיתי לבצע manual setup ו Auto Setup אך הסאב לא מצטרף לחגיגה.
משהו שונה שלא היה לי בעבר, בהדלקת הרסיבר כאשר הסאב כבר דלוק אני שומע מען קליק או נקישה כזו בסאב. כמו צליל חשמלי רק בהדלקה. לא התופעה שמוכרת כבעיית אדמה.
נסיתי להחליף את הכבל, לא הועיל.
אבוד, אשמח לכל סיוע,
תודה
בעקבות מעבר דירה פורקה כל המערכת והורכבה מחדש.
למרות שבדקתי שוב ושוב את החיבורים, הרסיבר לא מוציא לי שום אות לסאב. כמובן שהכל היה תקין ומוגדר כנדרש לפני המעבר.
כל הציוד נארז באריזתו המקורית והועבר בזהירות רבה למשכנו החדש. כל הציוד היה מנותק למשך 3-4 ימים.
כאשר אני נכנס להגדרות הרסיבר אני יכול לבצע TEST לרמקולים המחוברים, כל הרמקולים נשמעים מלבד הסאב שבזמן ה"ניגון" שלו יש שקט גמור.
הסאב תקין - בדקתי אותו על ידי ביצוע כיול שלו בעזרת מיקרופון, הוא נדלק ומתפקד כרגיל.
ניסיתי לבצע manual setup ו Auto Setup אך הסאב לא מצטרף לחגיגה.
משהו שונה שלא היה לי בעבר, בהדלקת הרסיבר כאשר הסאב כבר דלוק אני שומע מען קליק או נקישה כזו בסאב. כמו צליל חשמלי רק בהדלקה. לא התופעה שמוכרת כבעיית אדמה.
נסיתי להחליף את הכבל, לא הועיל.
אבוד, אשמח לכל סיוע,
תודה
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9047
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
תקרא כאן אולי יפתור לך את הבעיה: http://www.hometheater.co.il/vt169825.% ... 7%98%D7%A2
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
תגדיר את הקדמיים כקטנים ותבדוק שוב.
תודה על הקישור, קראתי ולא מצאתי בזה כיוון,avihuli כתב:תקרא כאן אולי יפתור לך את הבעיה: http://www.hometheater.co.il/vt169825.% ... 7%98%D7%A2...
המברנה לא תקועה מכיוון שאני יכול לבצע כיול לסאב ואז הסאב כן מתעורר לחיים.
ביצעתי את בדיקת הרמקולים של הרסיבר בעוצמת שמע גבוהה - אין חדש.
טל, לבעיה אין נגיעה לגודל הרמקולים המרכזיים או לרמת החיתוך של הסאב מכיוון שגם בשלב הבדיקה של הערוצים הסאב לא מנגן.טלHD כתב:תגדיר את הקדמיים כקטנים ותבדוק שוב....
אגב, לא יודע איך זה הרסיברים אחרים, בימהה ניתן להגדיר שהבאס יופק רק ע"י הסאב, ע"י הקידמיים, או ע"י שניהם.
כך או כך הסאב לא מנגן.
HELP
- טלHD
- גורו

בדוק שהסאב על מצב on ולא סטנדביי.
נתק את הכבל מהצד של הרסיבר. גע בקצהו עם האצבע בטפיחות חוזרות.
אתה שומע משהו מהסאב בבדיקה הזו?
אתה שומע משהו מהסאב בבדיקה הזו?
חיובי, כמו שנוגעים ונוקשים במיקרופון דלוק. כל נגיעה משמיעה צליל של תפיחה יד בסאב.טלHD כתב:בדוק שהסאב על מצב on ולא סטנדביי.
אתה שומע משהו מהסאב בבדיקה הזו?...
- טלHD
- גורו

זה כבר טוב שיש סימני חיים...shlompis כתב:חיובי, כמו שנוגעים ונוקשים במיקרופון דלוק. כל נגיעה משמיעה צליל של תפיחה יד בסאב.טלHD כתב:בדוק שהסאב על מצב on ולא סטנדביי.
אתה שומע משהו מהסאב בבדיקה הזו?......
והנורה שלו לא נדלקת שאתה עושה את הניסוי הזה?
- טלHD
- גורו

עכשיו חבר שוב את הכבל לרסיבר ותנגן קטע עם הרבה באס...
יש משהו?
יש משהו?
- טלHD
- גורו

בעיה...
אולי יש לך איזה שכן עם סאב שאתה יכול לקחת לכמה דקות לראות אם הרסיבר שלץ מוציא סיגנל?
אתה בטוח שחיברת ליציאה הנכונה ברסיבר?
אולי יש לך איזה שכן עם סאב שאתה יכול לקחת לכמה דקות לראות אם הרסיבר שלץ מוציא סיגנל?
אתה בטוח שחיברת ליציאה הנכונה ברסיבר?
רק נכנסנו השבוע לדירה, לא מכיר את השכנים ובוודאי לא בשביל לשאול שאלות כאלוטלHD כתב:בעיה...
אתה בטוח שחיברת ליציאה הנכונה ברסיבר?...
הסאב מחובר ליציאה הנכונה בוודאות.
ניתקתי את כל החיבורים לרסיבר והרכבתי מחדש - לא עזר.
יש חבר בפורום תושב ראש העין שירצה לסייע ?
בבקשה
נמצאה הבעיה
טוב, אפשר להגיד שיצאתי טונה,
היתה טעות גם באופן החיבור שלי וגם והגדרות ברסיבר.
הסיבה שאני רושם זאת למרות
זה לשבח את השירות המצויין שקיבלתי באס.ג'י. תמיכה וליווי טלפוני עד למציאת הבעיה ופתרונה.
אפילו הזמינו אותי לביקור אלהם כדי ללמוד יותר על הרסיבר והיכולות שלו וכיצד אוכל להפיק ממנו יותר.
כשמגיע, מגיע. שאפו !

זו כמובן הזדמנות לחברי הפורום שניסו לסייע לי. טנקס.

היתה טעות גם באופן החיבור שלי וגם והגדרות ברסיבר.
הסיבה שאני רושם זאת למרות
זה לשבח את השירות המצויין שקיבלתי באס.ג'י. תמיכה וליווי טלפוני עד למציאת הבעיה ופתרונה.
אפילו הזמינו אותי לביקור אלהם כדי ללמוד יותר על הרסיבר והיכולות שלו וכיצד אוכל להפיק ממנו יותר.
כשמגיע, מגיע. שאפו !
זו כמובן הזדמנות לחברי הפורום שניסו לסייע לי. טנקס.
- טלHD
- גורו

כבר בהתחלה דיברתי על הגדרות ברסיבר ואח"כ גם על חיבור נכון...
בכל מקרה, טוב ש sg. עזרו לך בסוף ושהסתדר העניין
בכל מקרה, טוב ש sg. עזרו לך בסוף ושהסתדר העניין