דוחסן צר לצורך מנה בודדת בעת טחינה ב-K3?
-
Mario12
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: mario12
- נתן תודות: 306 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
התחדשתי ב-K3 מוברשת ונוצצת. ליגת על. הרבה הודות לתשבוחות שזכתה המטחנה בפורום.
בברירת המחדל שלה בעת טחינת מנה בודדת, טוחנת משהו שאמור להיות כמו 7 גרמים. הכמות נראתה לי מזערית ביחס לכמות הקפה שבדר"כ דוחס לצורך הפקת מנה בודדת (בסלסלה הצרה בידית הסינגל שוט).
הסתקרנתי ומצאתי סרטון ביוטיוב שאכן מראה כי הפקת סינגל שוט אפשרית באמצעות מנה מזערית, אך לשם הדחיסה נראה כי נעשה שימוש בטמפר צר.
עכשיו אני ממש מתלבט. האם לרכוש טמפר צר? האם זו הדרך הנכונה להפיק סינגל שוט או להמשיך ולהעמיס קפה כפי שעשיתי עד כה?
בברירת המחדל שלה בעת טחינת מנה בודדת, טוחנת משהו שאמור להיות כמו 7 גרמים. הכמות נראתה לי מזערית ביחס לכמות הקפה שבדר"כ דוחס לצורך הפקת מנה בודדת (בסלסלה הצרה בידית הסינגל שוט).
הסתקרנתי ומצאתי סרטון ביוטיוב שאכן מראה כי הפקת סינגל שוט אפשרית באמצעות מנה מזערית, אך לשם הדחיסה נראה כי נעשה שימוש בטמפר צר.
עכשיו אני ממש מתלבט. האם לרכוש טמפר צר? האם זו הדרך הנכונה להפיק סינגל שוט או להמשיך ולהעמיס קפה כפי שעשיתי עד כה?
סלסלת סינגל LM וטמפר 41 מ"מ. ראה את השירשור הזה:עכשיו אני ממש מתלבט. האם לרכוש טמפר צר? האם זו הדרך הנכונה להפיק סינגל שוט או להמשיך ולהעמיס קפה כפי שעשיתי עד כה?...
http://www.htcafe.co.il/vt177839.%D7%98 ... uot-%D7%9E
מזרימי, איני בטוח שאברי לידר היה מסכים איתך...לא הייתי משלב בין העכוזים לבין דוחסן עם קוטר קטן ובטח גדול [מופתע]...
פגשתי את רוני לפני כשבועיים ואורו עיניו - הוא ציין את התנופה הרבה של מכירת המטחנה, מאז פרסמנוה לראשונה, כאן ושם...זו המכירה הכי גדולה של ציוד שלו, כדבריו.