האם התמונה נפגמת כשרואים דרך הרסיבר ?
שלום חברים,
יש לי רסיבר אונקיו616 וכאשר אני מחבר את הממיר (של HOT) לרסיבר ואת הרסיבר לטלויזיה נראה שהתמונה פחות איכותית מאשר חיבור ישיר מהממיר לטלויזיה.
מישהו יודע למה והאם ניתן לשפר את התמונה ?
החיבורים הם HDMI ממכשיר למכשיר.
אביב.
יש לי רסיבר אונקיו616 וכאשר אני מחבר את הממיר (של HOT) לרסיבר ואת הרסיבר לטלויזיה נראה שהתמונה פחות איכותית מאשר חיבור ישיר מהממיר לטלויזיה.
מישהו יודע למה והאם ניתן לשפר את התמונה ?
החיבורים הם HDMI ממכשיר למכשיר.
אביב.
נערך לאחרונה על ידי sigar ב 15/12/2012 9:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
לאור התשובות יש שאלות נוספות 
כאשר אני רואה דרך הרסיבר אני גם שומע דרכו, איך ניתן לכבות את הרסיבר ועדיין לראות דרכו ולשמוע דרך הרמקולים של הטלויזיה ?
האם ניתן ?
אם לא, האם רסיבר שדלוק שעות רבות לא ינזק ( יש ילדים שמכורים לטלויזיה ) ?
ואם לא האם כדאי לחבר מפצל HDMI לממיר ואז ניתן יהיה לראות דרכו בעת הצורך ישירות לטלוזיה ( יש כבל HDMI נוסף שמחובר אל הטלויזיה ) ומתי שארצה לראות ולשמוע דרך הרסיבר ? אם כן אשמח להמלצה על מפצל מתאים.
האם מפצל כזה יכול לפגוע בהמרה ? הכוונה לגבי 1080 או לגבי 3D (הטלוזיה תומכת )
בכלל האם חיבור נוסף או ברך זויתית יכולים לפגום באיכות ?
חברים ידענים אני הדיוט בכל הקשור לתחום זה אשמח מאוד לעזרתכם ( אם לא תענו אני אמשיך לשאול !!
)
כאשר אני רואה דרך הרסיבר אני גם שומע דרכו, איך ניתן לכבות את הרסיבר ועדיין לראות דרכו ולשמוע דרך הרמקולים של הטלויזיה ?
האם ניתן ?
אם לא, האם רסיבר שדלוק שעות רבות לא ינזק ( יש ילדים שמכורים לטלויזיה ) ?
ואם לא האם כדאי לחבר מפצל HDMI לממיר ואז ניתן יהיה לראות דרכו בעת הצורך ישירות לטלוזיה ( יש כבל HDMI נוסף שמחובר אל הטלויזיה ) ומתי שארצה לראות ולשמוע דרך הרסיבר ? אם כן אשמח להמלצה על מפצל מתאים.
האם מפצל כזה יכול לפגוע בהמרה ? הכוונה לגבי 1080 או לגבי 3D (הטלוזיה תומכת )
בכלל האם חיבור נוסף או ברך זויתית יכולים לפגום באיכות ?
חברים ידענים אני הדיוט בכל הקשור לתחום זה אשמח מאוד לעזרתכם ( אם לא תענו אני אמשיך לשאול !!
היקר ביותר הוא לא בהכרח הטוב ביותר !
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
באופן תיאורטי התמונה לא אמורה להיפגע ( אלא אם ביצעת עליה מניפולציה כלשהי Upscale / Down scale ).
באלקטרוניקה אני מחסידי "הדרך הקצרה ביותר".. כך שאם במקרה יש לך מקור אחד בלבד עם יציאת HDMI, וה On Screen Display מהרסיבר לא חשוב לך,
חבר את המקור ישירות לטלביזה אלא אם כן יש לך בעיות אחרות ( אתה לא מצליח או יכול לפצל את הסאונד והתמונה על שני קווי HDMI ).
או בקיצור,
תבדוק, העיו לא משקרת. אם יש הבדל אתה אמור לראות אותו ואם לא ראית אז זה ממש לא משנה.
באלקטרוניקה אני מחסידי "הדרך הקצרה ביותר".. כך שאם במקרה יש לך מקור אחד בלבד עם יציאת HDMI, וה On Screen Display מהרסיבר לא חשוב לך,
חבר את המקור ישירות לטלביזה אלא אם כן יש לך בעיות אחרות ( אתה לא מצליח או יכול לפצל את הסאונד והתמונה על שני קווי HDMI ).
או בקיצור,
תבדוק, העיו לא משקרת. אם יש הבדל אתה אמור לראות אותו ואם לא ראית אז זה ממש לא משנה.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- lllliiioor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
אם אני לא טועה, כשאתה מחבר את הממיר לרסיבר ואז לTV, עיבוד התמונה מתבצע ברסיבר ולא בTV
בד"כ לא שמים לב אבל הגיוני שתבחין בהבדל, אם הרסיבר איכותי אולי גם לטובה.
לגבי שמיעה דרך הרמקולים של המסך, אתה צריך בשביל זה אפשרות ברסיבר "PASS THROUGH".
גם מפצל זו אופציה.
לגבי שמיעה דרך הרמקולים של המסך, אתה צריך בשביל זה אפשרות ברסיבר "PASS THROUGH".
גם מפצל זו אופציה.
הי lllliiioor,lllliiioor כתב:אם אני לא טועה, כשאתה מחבר את הממיר לרסיבר ואז לTV, עיבוד התמונה מתבצע ברסיבר ולא בTV
גם מפצל זו אופציה....
לרסיבר אונקיו 616 יש UPSCALE יחד עם זאת אני לא מצאתי אפשרות לשפר את התמונה - אם אתה או מישהו אחר יודע אשמח לשמוע..
גם לא מצאתי את ה PASS THROUGH
- michal20600
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 463
- נתן תודות: 117 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
אצלי הממיר מחובר ב HDMI לטלביזיה ויציאה אופטית ממנו לרסיבר - למטרת שמע
הטלביזיה מוחרשת לגמריי ושומעים רק מהרסיבר
לא ניסיתי האמת לחבר את הממיר לרסיבר ושהוא ישדר החוצה את התמונה לטלביזיה
אני אנסה
בכל מקרה - הפתרון שלי עובד אחלה
לגבי שעות עבודה של הרסיבר - שיעבוד - שיצדיק את העלות שלו
לכשייגמר - נקנה חדש...
הטלביזיה מוחרשת לגמריי ושומעים רק מהרסיבר
לא ניסיתי האמת לחבר את הממיר לרסיבר ושהוא ישדר החוצה את התמונה לטלביזיה
אני אנסה
בכל מקרה - הפתרון שלי עובד אחלה
לגבי שעות עבודה של הרסיבר - שיעבוד - שיצדיק את העלות שלו
לכשייגמר - נקנה חדש...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ה-PASSTHROUGH של אונקיו עובד בוודאות - יש לי אונקיו 608 וכבר בדגם הזה ניתן להגדיר שה-TV תקבל סיגנל מהממיר גם כשהרסיבר כבוי. מצד שני, זה גם תלוי ב-TV עקרונית - מה הדגם שלה?
אני לא זוכר איפה ההגדרות של ה-UPSCALING, אבל למיטב זכרוני זה צריך להיות די בתחילת המדריך למשתמש, מייד אחרי שלב ה-CONNECTIONS...
אני לא זוכר איפה ההגדרות של ה-UPSCALING, אבל למיטב זכרוני זה צריך להיות די בתחילת המדריך למשתמש, מייד אחרי שלב ה-CONNECTIONS...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הנה המדריך למשתמש של ה-616:
- ההנחיות לכיוון הרזולוציה (UPSCALING) נמצאות בעמ' 52.
- ההנחיות לגבי HDMI THROUGH נמצאות בעמ' 66.
- ההנחיות לכיוון הרזולוציה (UPSCALING) נמצאות בעמ' 52.
- ההנחיות לגבי HDMI THROUGH נמצאות בעמ' 66.