התקנת תוכנות על מחשב לסלון
היי
יש לי מחשב HTPC לא זוכר בדיוק את המפרט אבל זה לא חשוב , המחשב סבבה מבחינת ביצועים
כמו כן מותקן בתוך המחשב כ.טלוויזיה Hauppauge 150 קצת ישן אבל לא בא לי להשקיע , פחות חשוב לי
להקליט מהטלווזיה
נכון להיום הוא מריץ XP ויש לי מקלדת אלחוטית ועכבר ואיתו אני רואה תכנים בטלוויזיה ( 47' של LG )
מעוניין להתחיל מאפס , לפרמט אבל לא יודע מה להתקין ? XP ? Win7 ? OpenElec ?
כמו כן כמובן איזה תוכנות להתקין אחד אחרי השני , אשמח לקבל הסבר , הסתכלתי במדריכים אבל הם נראים קצת ישנים ולא ברורים ממש ועל כל מדריך יש כבר תגובות שזה לא עובד.
במידה ואפשר אשמח להשתמש בכ. טלוויזיה אבל במידה ולא זה ממש לא מפריע
כמו כן מעוניין לקנות Dongle DTT , אז אשמח שהתוכנות יידעות להשתמש בו בצורה נוחה ופשוטה
אשמח לנסות OpenELec , XBMC , MEDIA PORTAL מה שתגידו אני אנסה העיקר שזה ייראה יפה בטלוויזיה
יש לי מחשב HTPC לא זוכר בדיוק את המפרט אבל זה לא חשוב , המחשב סבבה מבחינת ביצועים
כמו כן מותקן בתוך המחשב כ.טלוויזיה Hauppauge 150 קצת ישן אבל לא בא לי להשקיע , פחות חשוב לי
להקליט מהטלווזיה
נכון להיום הוא מריץ XP ויש לי מקלדת אלחוטית ועכבר ואיתו אני רואה תכנים בטלוויזיה ( 47' של LG )
מעוניין להתחיל מאפס , לפרמט אבל לא יודע מה להתקין ? XP ? Win7 ? OpenElec ?
כמו כן כמובן איזה תוכנות להתקין אחד אחרי השני , אשמח לקבל הסבר , הסתכלתי במדריכים אבל הם נראים קצת ישנים ולא ברורים ממש ועל כל מדריך יש כבר תגובות שזה לא עובד.
במידה ואפשר אשמח להשתמש בכ. טלוויזיה אבל במידה ולא זה ממש לא מפריע
כמו כן מעוניין לקנות Dongle DTT , אז אשמח שהתוכנות יידעות להשתמש בו בצורה נוחה ופשוטה
אשמח לנסות OpenELec , XBMC , MEDIA PORTAL מה שתגידו אני אנסה העיקר שזה ייראה יפה בטלוויזיה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הכי קל לך יהיה להתקין Windows 7 32 bit, כי ב-64 ביט כרטיס הטלוויזיה 150 בעייתי.
לגבי תוכנה - אפשר ללכת על מדיה פורטל או המדיה סנטר של מיקרוסופט.
לגבי תוכנה - אפשר ללכת על מדיה פורטל או המדיה סנטר של מיקרוסופט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
היי , תודה
אשמח לקבל הסברים כיצד להתקין כי במדריכים שראיתי על M.Portal הם קצת ישנים
כמו כן יש דרך להתקין משהו שמוריד אוטומתי תרגום ? ואולי מתחבר ל IMDB או לאתר אחר בעברית כדי לקבל תקצירים על הסרטים ?
ואני חייב לשאול למה לא XBMC או אפילו OpenElect+XBMC ? זה נראה ממש מגניב
אשמח לקבל הסברים כיצד להתקין כי במדריכים שראיתי על M.Portal הם קצת ישנים
כמו כן יש דרך להתקין משהו שמוריד אוטומתי תרגום ? ואולי מתחבר ל IMDB או לאתר אחר בעברית כדי לקבל תקצירים על הסרטים ?
ואני חייב לשאול למה לא XBMC או אפילו OpenElect+XBMC ? זה נראה ממש מגניב
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תבדוק אם ה-OpenELEC תומך ב-PVR150. יש מצב שכן.
אם יש לך טלויזיה למה אתה צריך כרטיס טלויזיה במחשב כשאין לך צורך בהקלטה ???
אם חשוב לך לנצל את כרטיס הטלויזיה שברשותך אין לך מה לחפש בOpenELEC.
במקרה כזה תשאר עם חלונות (XP או 7) או שתתקין לינוקס + MythTV.
במקרה ולא אז OpenELEC תתן לך מה שאתה מחפש עם מינימום הגדרות ומעט מאוד השקעה, רק שאני ממליץ לך לחכות מעט ולהתקין את גרסה 3.0 שלה שתצא אוטוטו.
pixies,
פעם אחרונה שבדקתי TvHeadend לא בדיוק תומכת בוידאו אנלוגי, לא בטיונר ולא בקומפוזיט, זה כן ברשימת הIssues שלהם אך אני בספק אם זה מגיע אפילו למקום האחרון בסדר העדיפות של המפתחים.
ניתן בVDR להגדיר ערוצים אנלוגים (ואפילו העברת ערוצים בממיר עם lirc) דרך הפלגין vdr-plugin-pvrinput (יש עוד פלגין שאני לא זוכר שמו אך ישן ופחות פונקציונלי) אך הפלגין הזה כרגע לא נכלל בOpenELEC ובנוסף לכך לא ניתן כרגע לגשת אל הערוצים דרך XVDR ולא דרך VNSI (בXBMC) אך כן דרך streamdev (שלו אין תוסף לXBMC).
אם חשוב לך לנצל את כרטיס הטלויזיה שברשותך אין לך מה לחפש בOpenELEC.
במקרה כזה תשאר עם חלונות (XP או 7) או שתתקין לינוקס + MythTV.
במקרה ולא אז OpenELEC תתן לך מה שאתה מחפש עם מינימום הגדרות ומעט מאוד השקעה, רק שאני ממליץ לך לחכות מעט ולהתקין את גרסה 3.0 שלה שתצא אוטוטו.
pixies,
פעם אחרונה שבדקתי TvHeadend לא בדיוק תומכת בוידאו אנלוגי, לא בטיונר ולא בקומפוזיט, זה כן ברשימת הIssues שלהם אך אני בספק אם זה מגיע אפילו למקום האחרון בסדר העדיפות של המפתחים.
ניתן בVDR להגדיר ערוצים אנלוגים (ואפילו העברת ערוצים בממיר עם lirc) דרך הפלגין vdr-plugin-pvrinput (יש עוד פלגין שאני לא זוכר שמו אך ישן ופחות פונקציונלי) אך הפלגין הזה כרגע לא נכלל בOpenELEC ובנוסף לכך לא ניתן כרגע לגשת אל הערוצים דרך XVDR ולא דרך VNSI (בXBMC) אך כן דרך streamdev (שלו אין תוסף לXBMC).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כרטיס טלוויזיה אנלוגי שימושי כשרוצים לצפות בטלוויזיה במסך המחשב, שבד"כ אין לו כניסות וידאו אנלוגיות.
אבל פותח השרשור כתב שיש לו טלוויזיה גדולה שכמובן יש לה כניסות אנלוגיות.
לכן, בהחלט ייתכן שהשימוש בכרטיס הטלוויזיה מיותר עבורו.
לגבי OpenELEC, זכרתי שאין כאן כל כך תמיכה בכרטיסים אנלוגיים, אבל שיערתי שאולי אני לא מעודכן.
אז אכן, נראה שההמלצה עבור כרטיס טלוויזיה אנלוגי + הקלטות היא עדיין Windows בלבד.
אבל פותח השרשור כתב שיש לו טלוויזיה גדולה שכמובן יש לה כניסות אנלוגיות.
לכן, בהחלט ייתכן שהשימוש בכרטיס הטלוויזיה מיותר עבורו.
לגבי OpenELEC, זכרתי שאין כאן כל כך תמיכה בכרטיסים אנלוגיים, אבל שיערתי שאולי אני לא מעודכן.
אז אכן, נראה שההמלצה עבור כרטיס טלוויזיה אנלוגי + הקלטות היא עדיין Windows בלבד.