popcornhour a-200 - בעיה בהזרמת מדיה ברשת חוטית
אני יודע שחלף זמן רב מאז העדכון האחרון, אבל אני ממשיך לסבול ממנו (כך נראה לי) עד היום.
אני מחובר ברשת חוטית ביתית. הפופקורן משך בעבר את אותו ip וכך נהניתי מהזרמת סרטים פשוטה וקלה.
היום ה-ip הנמשך מהמחשב משתנה ומתחלף כל הזמן ולא ניתן להזרים מדיה.
מה קרה למכשיר?
אני מחובר ברשת חוטית ביתית. הפופקורן משך בעבר את אותו ip וכך נהניתי מהזרמת סרטים פשוטה וקלה.
מה קרה למכשיר?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
מאוד פשוטelimag כתב:tals79 תודה, אבל איך עושים את זה?...
לפופ יש כתובת mac ניתן לראות אותה בהגדרות הרשת.
כנס לראוטר שלך ותגדיר בו שעבור ה mac הספציפי יקצה ip שאתה רוצה ובזה נגמר הסיפור.
נדמה לי שניתן להגדיר ip ידני גם בתפריט הגדרות הרשת של הפופ.
אצלי הכל מוגדר בראוטר.
- jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
1. אם אתה עם העדכון האחרון של התוכנה שלו, תחזור ותתקין את זה שהיה לפני כן (מ 2011). יש הרבה בעיות עם העדכון האחרון.elimag כתב:אני יודע שחלף זמן רב מאז העדכון האחרון, אבל אני ממשיך לסבול ממנו (כך נראה לי) עד היום.
מה קרה למכשיר?...
2. האם החלפת ראוטר לאחרונה? אם כן אז כנראה ההגדרה של שמירת הכתובת היא קצרה יותר והכתובת IP משתחררת לטובת הרשת ואז הפופקורן צריך לבקש כתובת חדשה כל פעם שאתה מדליק אותו. גם אני ממליץ לעשות את מה שכתב istarmini. גם אני עובד באותה שיטה.
גם לי יש את הבעיה הזאת
. ניסיתי להגדיר בראוטר כתובת IP קבוע לכתובת MAC של הA210, אבל הפופקורן ממשיך כל הפעלה מחדש לבחור כתובת IP אחרת שבכלל לא בתחום שמוגדר בראוטר, מה שמונע ממני גישה אליו..
יש לכם מושג מה לא בסדר?
יש לכם מושג מה לא בסדר?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

נסה לנתק ולחבר מחדש את כבל הרשת גם בצד של הפופ וגם בצד של הראוטר. בדוק שהקונקטורים מוכנסים עד הסוף כמו שצריך.adirbd כתב:גם לי יש את הבעיה הזאת. ניסיתי להגדיר בראוטר כתובת IP קבוע לכתובת MAC של הA210, אבל הפופקורן ממשיך כל הפעלה מחדש לבחור כתובת IP אחרת שבכלל לא בתחום שמוגדר בראוטר, מה שמונע ממני גישה אליו..
![]()
יש לכם מושג מה לא בסדר?...
אני ינסה, תודה!istarmini כתב:נסה לנתק ולחבר מחדש את כבל הרשת גם בצד של הפופ וגם בצד של הראוטר. בדוק שהקונקטורים מוכנסים עד הסוף כמו שצריך.adirbd כתב:גם לי יש את הבעיה הזאת. ניסיתי להגדיר בראוטר כתובת IP קבוע לכתובת MAC של הA210, אבל הפופקורן ממשיך כל הפעלה מחדש לבחור כתובת IP אחרת שבכלל לא בתחום שמוגדר בראוטר, מה שמונע ממני גישה אליו..
![]()
יש לכם מושג מה לא בסדר?......
ראיתי, אבל כרגע הבעיה שלי זה הרשת ועד כמה שראיתי זה בעיקר משפר את הNMJ jukebox. תוסיפו לזה שזה בטא ככה שאני לא מחפש עוד בעיות כרגע.jagheadg כתב:יצא עדכון חדש לקושחה... באתר
http://www.networkedmediatank.com/showt ... ?tid=67369...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

נשמח לדעת מה הייתה הבעיהadirbd כתב:טוב תודה רבה, עכשיו עובד כמו שצריך!...
רשמתי למעלה..istarmini כתב:נשמח לדעת מה הייתה הבעיהadirbd כתב:טוב תודה רבה, עכשיו עובד כמו שצריך!......
בכל מקרה הבעיה הייתה שבכל הפעלה מחדש האייפי של הפופקורן השתנה, ובגלל זה לא יכלתי לגשת אליו ברשת. אחרי שהתעסקתי עם החיבורים זה הסתדר.