לקנות או לא לקנות זאת השאלה??!!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
mulkile פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 97
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

חברה עליתי על קניה של טלויזיה sony 36 רגילה 100הרץ מסך שטוח פשוט מפלצת

אני צריך עצה לקנות או לא לקנות?!

תודה מראש
מולי

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

באיזה מחיר?
אם אתה רואה רק טלויזיה ולא מענין אותך מסך שטוח
זו קניה מצוינת עד 3000 ש''ח
052-4200610

_falou_
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 230
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

כמו כל דבר, תלוי במחיר ותלוי בדגם עצמו.

לטעמי כעיקרון מסכי CRT נותנים את התמורה הטובה ביותר למחיר בכל הקשור לאיכות תמונה, בנקודת זמן הנוכחית. יש להם, עם זאת, חיסרון בחוסר היכולת שלהם להציג את הפורמטים המתקדמים של HDTV המתקרבים (על כך תוכל לקרוא מאמרים מצויינים של עופר לאור).

ככלל גם רב שידורי הכבלים/Yes הם עדיין בפורמט "רגיל" (3:4) ולא רחב (כמו של טלוויזיה "36) כך שהתמונה שתקבל היא או מעוותת ברמה כזו או אחרת (לכל מכשיר יש מנגנון שמתאים את הפורמט הרגיל לרחב, במידה זו או אחרת של הצלחה) או תמונה קטנה משטח הטלוויזיה (כלומר התמונה מוצגת בפרופורציות האמיתיות תוך שימוש בחלק האמצעי של המסך והשארת פסים שחורים מצד ימין ושמאל שלו). לכן אחת השאלות החשובות במסכי widescreen היא כמה טוב הטלוויזיה מטפלת בפורמט 3:4.

אישית אני בחרתי לאחרונה לקנות טלוויזית CRT סבירה לכ-3 שנים עד שסוגיות טכנולוגיות יתבהרו, כי בינתיים תעשיית האלקטרוניקה רצה הרבה יותר מהר מתעשיית התוכן (כרגיל, בעצם...).

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7407
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #4 

גם אני לפני הרבה זמן חשבתי דווקא לכיוון הטושיבה 36 באמת ענקית אבל ירדתי מזה כי התחיל כול הבלאגן אם הפלזמה אם אתה לא חושב לכיוון פלזמה ואתה רוצה טלויזיה גדולה אז כן והיא שווה גם יותר זה תלוי איזה מחיר רוצים עליה ואיזה מצב היא וכמה עבדה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”