כשאני מנסה לנגן את Cars בדיבוב לעברית, הסטרימר עושה לעצמו reset.
זה חוזר על עצמו והבן שלי בקריזה. יכול להיות שאצטרך לחזור לגרסה הרשמית...
בכלל, הגרסה פחות יציבה משמעותית.
מכל הסרטים על המחשב שלי...
-
udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
ערב של אכזבה
גרסת הבטה מרגישה לי ממש לא יציבה.
אחרי שהבן שלי הלך לישון בלי לראות Cars עשיתי Restore to factory settings והסרט חזר לנגן.
התקנתי שוב את גרסת הבטה ועכשיו הסרט מנגן גם בגרסה הזו.
בלחיצת stop על כמה סרטים כשהדגמתי (השווצתי) לשכנים הסטרימר נתקע והייתי צריך לעשות Reset.
במכשיר שלי יש בעיה במגעים ביציאה הקואקסיאלית של האודיו הדיגיטלי. החלפתי כבל ועברתי להשתמש ביציאה האופטית (פחות נוח לי מכיוון שיש לי רק שתי כניסות אופטיות ברסיבר ונאלצתי לעשות הצלבות ). בכלל אני תוהה מה קורה אם יש בעיית חומרה (חיסרון כשלא קונים ממשווק מורשה).
אין לי משהו ברור לדווח ולכן אני פשוט "מתבכיין" כאן בשרשור הזה ולא רושם את זה בשרשור הבאגים של הגרסה.
אחרי שהבן שלי הלך לישון בלי לראות Cars עשיתי Restore to factory settings והסרט חזר לנגן.
התקנתי שוב את גרסת הבטה ועכשיו הסרט מנגן גם בגרסה הזו.
בלחיצת stop על כמה סרטים כשהדגמתי (השווצתי) לשכנים הסטרימר נתקע והייתי צריך לעשות Reset.
במכשיר שלי יש בעיה במגעים ביציאה הקואקסיאלית של האודיו הדיגיטלי. החלפתי כבל ועברתי להשתמש ביציאה האופטית (פחות נוח לי מכיוון שיש לי רק שתי כניסות אופטיות ברסיבר ונאלצתי לעשות הצלבות ). בכלל אני תוהה מה קורה אם יש בעיית חומרה (חיסרון כשלא קונים ממשווק מורשה).
אין לי משהו ברור לדווח ולכן אני פשוט "מתבכיין" כאן בשרשור הזה ולא רושם את זה בשרשור הבאגים של הגרסה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
זה בסדר גמור.
אם תוכל למצוא תסריט שחוזר על עצמו, העלה Sample כפי שרשמתי בשרשור ההנחיות.
אם תוכל למצוא תסריט שחוזר על עצמו, העלה Sample כפי שרשמתי בשרשור ההנחיות.