התייעצות לגבי סוג הארד דיסק פנימי לסטרימר
-
nat5050
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 339
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
הי,
התחדשתי בהארד דיסק WD אדום WD Red 2 TB NAS Hard Drive: 3.5 Inch, SATA III, 64 MB.
כרגע אני בדילמה מה להתקין ואיפה.
יש לי במחשב הארד דיסק (לא SYSTEM) של 2 טרה ירוק.
האם כדאי להרכיב את האדום במחשב ואת הירוק בסטרימר?
הארד דיסק במחשב עובד המון ומצבו מצוין.
התחדשתי בהארד דיסק WD אדום WD Red 2 TB NAS Hard Drive: 3.5 Inch, SATA III, 64 MB.
כרגע אני בדילמה מה להתקין ואיפה.
יש לי במחשב הארד דיסק (לא SYSTEM) של 2 טרה ירוק.
האם כדאי להרכיב את האדום במחשב ואת הירוק בסטרימר?
הארד דיסק במחשב עובד המון ומצבו מצוין.
-
nat5050
-
- חבר פעיל מאוד

C-200.
אני אגיד לך למה התכוונתי: הבנתי ששנהם אותו הדבר מבחינת צריכת חשמל והערך המוסף של האדום זה שהוא מיועד לNAS - כלומר להעברת מידע בין הסטרימר והמחשב (או בין 2 מחשבים). לא כל כך הבנתי איפה הוא צריך לשבת אם במחשב או בסטירמר.
אני אגיד לך למה התכוונתי: הבנתי ששנהם אותו הדבר מבחינת צריכת חשמל והערך המוסף של האדום זה שהוא מיועד לNAS - כלומר להעברת מידע בין הסטרימר והמחשב (או בין 2 מחשבים). לא כל כך הבנתי איפה הוא צריך לשבת אם במחשב או בסטירמר.
-
nat5050
-
- חבר פעיל מאוד

לא הבנתי? צריך להתאים אותו? את מי? את האדום / הירוק?noam כתב:שים לב להערה הבאה
Why is my WD Green HDD not working well in the player?
You need to adapt the HDD spindown time using wdidle3.
לקוח מהוראות ההפעלה...
אתה יכול בבקשה להסביר לאנשי ה"עמך"...?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לא ממש.יוסיפוביץ כתב:הסידרה האדומה הינה סידרה אקסלוסיבית ואיכותית יותר מאשר הירוקה.
ולכן-איפה שלא תשים אותה(סטרימר או מחשב)-היא תיתן לך ערך מוסף נוסף בעמידות טכנית....
הסידרה האדומה לא מומלצת לסטרימרים, רק לNAS.
הסידרה הירוקה מאוד מומלצת לסטרימרים.
לא מסכים.
סטרימר הוא עוד מכשיר אלקטרוני שאליו משוייך דיסק קשיח.ככל שהמבנה של הדיסק הקשיח יהיה בנוי טוב יותר-כך הוא גם יאריך חיים יותר.ואין ספק שעל הדיסק האדום אתה משלם יותר רק מהסיבה שהוא (בין השאר) עמיד כנגד תקלות חשמל למיניהן(כגון קפיצות מתח וניתוקים פתאומיים) יותר מאשר הסידרה הירוקה.
סטרימר הוא עוד מכשיר אלקטרוני שאליו משוייך דיסק קשיח.ככל שהמבנה של הדיסק הקשיח יהיה בנוי טוב יותר-כך הוא גם יאריך חיים יותר.ואין ספק שעל הדיסק האדום אתה משלם יותר רק מהסיבה שהוא (בין השאר) עמיד כנגד תקלות חשמל למיניהן(כגון קפיצות מתח וניתוקים פתאומיים) יותר מאשר הסידרה הירוקה.
זה מתיחס לירוק לפי הכתוב WD Green HDDnat5050 כתב:לא הבנתי? צריך להתאים אותו? את מי? את האדום / הירוק?noam כתב:שים לב להערה הבאה
Why is my WD Green HDD not working well in the player?
You need to adapt the HDD spindown time using wdidle3.
לקוח מהוראות ההפעלה...
אתה יכול בבקשה להסביר לאנשי ה"עמך"...?...
מעבר לזה אני לא יודע. רק הבאתי את זה לידוע.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
יוסיפוביץ...יוסיפוביץ כתב:לא מסכים.
סטרימר הוא עוד מכשיר אלקטרוני שאליו משוייך דיסק קשיח.ככל שהמבנה של הדיסק הקשיח יהיה בנוי טוב יותר-כך הוא גם יאריך חיים יותר.ואין ספק שעל הדיסק האדום אתה משלם יותר רק מהסיבה שהוא (בין השאר) עמיד כנגד תקלות חשמל למיניהן(כגון קפיצות מתח וניתוקים פתאומיים) יותר מאשר הסידרה הירוקה....
אז כנראה שאתה יודע משהו שהיצרן לא יודע
מאיפה הבאת את זה ? אין שום קשר.יוסיפוביץ כתב:לא מסכים.
סטרימר הוא עוד מכשיר אלקטרוני שאליו משוייך דיסק קשיח.ככל שהמבנה של הדיסק הקשיח יהיה בנוי טוב יותר-כך הוא גם יאריך חיים יותר.ואין ספק שעל הדיסק האדום אתה משלם יותר רק מהסיבה שהוא (בין השאר) עמיד כנגד תקלות חשמל למיניהן(כגון קפיצות מתח וניתוקים פתאומיים) יותר מאשר הסידרה הירוקה....
את הסדרה האדומה WD הקריצה עקב אי התאימות והתקלות של שאר הסדרות הביתיות (שלא מיועדות לשרתים) שלהן (ירוק, כחול ושחור) כשהHD משובצים במערכי RAID.
http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/1397
וכן, התיאור הטכני המדוייק זה הקריצה, אין שום דבר מיוחד בסדרה האדומה שדורש העלת תג מחיר.