איזו פלאזמה הכי עדיפה? e450 Samsung VS x50 Panasonic
אהלן אנשים..
אני כבר סגור על פלאזמה בגודל 42.ואבצע את הקנייה בתחילת שבוע הבא.
קודם כל אני רוצה להמליץ לכם על שירות חדש באתר RET שבו אתם כותבים את הטלפון שלכם ואז חנויות מתקשרות אליכם בעצמם להציע לכם מחירים טובים.
אז ככה:
ההצעה הכי טובה שקיבלתי בנתיים היא: E450 + שלוש שנות אחריות סמליין+הובלה = 2500 ש"ח.
התקשרו אלי מקודם וכשאמרתי להם את המחיר שקיבלתי,הוא לא הציע לי את אותו דגם (e450)במחיר מוזל, אלה ישר קפץ לדגם של הפנסוניק (x50)+ חמש שנות אחריות = ואמר לי שייתן לי ביותר זול מ 2500.לא רצה להגיד לי כמה,רק כשארצה לקנות. (באם ייתן לי הצעה טובה, מאיזה סכום יהיה לי כדאי לקחת אותה בהשוואה לאיכות ולמחיר שקיבלתי על הסמסונג?)
מה לדעתכם הTV האיכותית מבין השתיים?..
אני כבר סגור על פלאזמה בגודל 42.ואבצע את הקנייה בתחילת שבוע הבא.
קודם כל אני רוצה להמליץ לכם על שירות חדש באתר RET שבו אתם כותבים את הטלפון שלכם ואז חנויות מתקשרות אליכם בעצמם להציע לכם מחירים טובים.
אז ככה:
ההצעה הכי טובה שקיבלתי בנתיים היא: E450 + שלוש שנות אחריות סמליין+הובלה = 2500 ש"ח.
התקשרו אלי מקודם וכשאמרתי להם את המחיר שקיבלתי,הוא לא הציע לי את אותו דגם (e450)במחיר מוזל, אלה ישר קפץ לדגם של הפנסוניק (x50)+ חמש שנות אחריות = ואמר לי שייתן לי ביותר זול מ 2500.לא רצה להגיד לי כמה,רק כשארצה לקנות. (באם ייתן לי הצעה טובה, מאיזה סכום יהיה לי כדאי לקחת אותה בהשוואה לאיכות ולמחיר שקיבלתי על הסמסונג?)
מה לדעתכם הTV האיכותית מבין השתיים?..
- mmm6589884
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 429
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 18 פעמים
דניאל.
אני מציע לראות את X50 מול E490 ולהשוות מבחינת עיצוב ויופי כנראה סמסונג לוקח
מבחינת איכות אין לי מושג אני ראיתי את X30 ומאוד אהבתי תמונה שלה גם בSD וגם בHD ולפי מיטיב ידעתי יש שיפור מהדגם הקודם.
עם יש לך עוד שאלות תיודע שתמיד כול לפנות עלי י בפרטי או בסקייפ שלי שאתה כבר אצלי חבר
בהצלחה
אני מציע לראות את X50 מול E490 ולהשוות מבחינת עיצוב ויופי כנראה סמסונג לוקח
מבחינת איכות אין לי מושג אני ראיתי את X30 ומאוד אהבתי תמונה שלה גם בSD וגם בHD ולפי מיטיב ידעתי יש שיפור מהדגם הקודם.
עם יש לך עוד שאלות תיודע שתמיד כול לפנות עלי י בפרטי או בסקייפ שלי שאתה כבר אצלי חבר
בהצלחה
- mmm6589884
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 429
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 18 פעמים
תברר..
תקח איתך חומרים של HD בדיסק און קי ותנגן ותבדוק תמסך..
עכשיו תראה את X50 בארמגדון ותבדוק עם אתה אוהב את האיכות שלו כמובן תבדוק בתנאי תאורה חשוכים וביתים
בהצלחה ואני בסקייפ עם תרוצה לשאול משהוא דניאל אתה חבר יקר
תקח איתך חומרים של HD בדיסק און קי ותנגן ותבדוק תמסך..
עכשיו תראה את X50 בארמגדון ותבדוק עם אתה אוהב את האיכות שלו כמובן תבדוק בתנאי תאורה חשוכים וביתים
בהצלחה ואני בסקייפ עם תרוצה לשאול משהוא דניאל אתה חבר יקר
היתי בדילמה דומה רק על 50-51" , ולמרות שאני כבר לא מעט שנים נאמן לפלזמות של PANASONIC ומרוצה מאוד - הפעם לאור ההמלצות כאן החלטתי ללכת על ה E450 (לבית הורי) ואני מאוד מרוצה מהקניה (וגם הם כמובן -לאחר להתרגלו לגודל - הם עברו מ 26CRT...) - רואים מעולה בכל תוכן SD ו HD גם - למרות שהיא HDR - במרחק צפיה של כ 4M התמונה נראית מדהימה , וקשה להאמין שזה אחד המסכים הזולים כיום לגודלו...( 3.5K - סמליין)
עלתה כאן טענה שה E490 עדיפה באיכות התמונה - למרות הנתונים הזהים (ולמעט תוספות ה SMART וה 3D למינהם - שלא ענינו אותי) - יש לי תחושה שהאיכות זהה ... (ואולי אני סתם משכנע את עצמי שקניתי את הכי משתלם...)
עלתה כאן טענה שה E490 עדיפה באיכות התמונה - למרות הנתונים הזהים (ולמעט תוספות ה SMART וה 3D למינהם - שלא ענינו אותי) - יש לי תחושה שהאיכות זהה ... (ואולי אני סתם משכנע את עצמי שקניתי את הכי משתלם...)