AppStore - חשבונות ישראלי/אמריקאי
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
הי,
ישנה אפליקציה בעברית שניתנת להורדה (בחינם)רק למי שמוגדר כבעל חשבון ישראלי באייטיונז.
החשבון שלי מוגדר כאמריקאי. ניסיתי לשנות את המיקום ל"ישראל", אבל אז אני חייב ליצור Apple ID חדש, וזה לא מה שאני רוצה.
איך אפשר לפתור את זה?
ישנה אפליקציה בעברית שניתנת להורדה (בחינם)רק למי שמוגדר כבעל חשבון ישראלי באייטיונז.
החשבון שלי מוגדר כאמריקאי. ניסיתי לשנות את המיקום ל"ישראל", אבל אז אני חייב ליצור Apple ID חדש, וזה לא מה שאני רוצה.
איך אפשר לפתור את זה?
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

זה משנה לישראל, אבל מבקש ממני ישר ליצור חשבון חדש, ישראלי.mp3lll כתב:אתה יכול לשנות לישראל, זה לא בעיה, גש לאתר אל אפל תתחבר ותשנה....
אם אני מבטל ומנסה להוריד את האפלקיציה, יוצאת הודעה על כך שהחשבון הנוכחי מתאים רק לשימוש בחנות האפליקציות האמריקאית, ואני מועבר אליה (שם אין את האפליקציה המבוקשת).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

לא הצלחתי למצוא דרך להחליף לחשבון ישראלי, מבלי ליצור אחד חדש. אוטומטית זה מעביר אותך לדף יצירת חשבון אחרי בחירת מיקום כישראל.
הגעתי להודעה הבאה בפורום של אפל, שמתוכה הציטוט הרשמי הזה:
לבסוף פתחתי חשבון חדש, ללא כרטיס אשראי, והגדרתי את המיקום כישראל. רק אז הצלחתי להוריד את האפליקציה ההיא..
הגעתי להודעה הבאה בפורום של אפל, שמתוכה הציטוט הרשמי הזה:
מאחר ומקושר לחשבון שלי כרטיס אשראי בינ"ל שכתובתו (על פי מה שהכנסתי) היא בארה"ב, זה כנראה לא נותן לשנות. אפשר לשנות את כתובת החיוב, אבל לא את מדינת החיוב למשהו אחר מלבד ארה"ב."Although you can browse the iTunes Store in any country without being signed in, you can only purchase content from the iTunes Store for your own country. This is enforced via the billing address associated with your credit card or other payment method that you use with the iTunes Store, rather than your actual geographic location."...
לבסוף פתחתי חשבון חדש, ללא כרטיס אשראי, והגדרתי את המיקום כישראל. רק אז הצלחתי להוריד את האפליקציה ההיא..