מבצע על multi-tool
למי שמעוניין, יש מבצע לא רע באמזון על Victorinox Swisstool Spirit X:
רק 43.5$ (בארץ עולה 400ש"ח). כרגע אזל המלאי, אבל אין בעיה להזמין. בדף, אמנם, רשום שהמחיר של אמזון הוא 53.50, אבל יש מבצע הנחה של 10$ ורואים שזה באמת המחיר במהלך ה- checkout.
http://www.amazon.com/gp/offer-listing/ ... dition=new
לפי הבירורים שעשיתי, לא אמורים לשלם מכס או מע"מ על הקניה הזאת, מה שעושה אותה אטרקטיבית במיוחד. בנוסף, למרות שיש איסור ליבא סכינים לארץ, לא צריכה להיות בעיה ליבא מוצר כזה (אולר, כלי עבודה).
אני הזמנתי אחד.
רק 43.5$ (בארץ עולה 400ש"ח). כרגע אזל המלאי, אבל אין בעיה להזמין. בדף, אמנם, רשום שהמחיר של אמזון הוא 53.50, אבל יש מבצע הנחה של 10$ ורואים שזה באמת המחיר במהלך ה- checkout.
http://www.amazon.com/gp/offer-listing/ ... dition=new
לפי הבירורים שעשיתי, לא אמורים לשלם מכס או מע"מ על הקניה הזאת, מה שעושה אותה אטרקטיבית במיוחד. בנוסף, למרות שיש איסור ליבא סכינים לארץ, לא צריכה להיות בעיה ליבא מוצר כזה (אולר, כלי עבודה).
אני הזמנתי אחד.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
הנה תשובת המכס לגבי יבוא סכינים (מה מותר ומה אסור):
א.ג.נ.,
הנדון : יבוא סכינים / אולרים מתקפלות
סכינים וסכינים מתקפלות בעלות חוד שנון או להב חד ואורך הלהב עולה על 10 ס"מ שלהבם נזרק או נשלף מהנדן בעזרת קפיץ או מנגנון אחר אסורות בייבוא אישי.
המידע הכלול במכתבנו זה, נכון ליום שליחתו וכפוף לכל השינויים העשויים לחול בתעריף המכס ומס קניה או בכל דין או נוהל אחר הנוגעים לעניין.
המידע הנמסר במכתב זה הינו מידע עזר בלבד ואין מידע זה, כולו או מקצתו, מחייב את אגף המכס ומע"מ.
בברכה,
יבוא אישי, חיפה,
טל: 04-8354860 בין השעות 13:00-15:00
פקס: 04-8628469
בדוא"ל ניתן לפנות ל- [email protected]...
...עם משלוח של חברות השילוח? עכבו לך חבילות? הן היו צריכות לעבור שחרור פרטני?BreezeNET כתב:הייתי מנסח זאת אחרת:
מותר לייבא סכינים, למעט סכינים עם להב קפיצי/נשלף מעל 10 ס"מ
יצא לי לקנות לא מעט סכיני שף מחו"ל...
ד"א, להבנתי, סכינים שהם כלי עבודה מותרים ליבוא גם כן.
יש ה-מ-ו-ן שירשורים בנושא. אין טעם לפתוח פה דיון בנושא, לדעתי.Beta כתב:איך הכי כדאי להזמין מאמזון עם חברת כתובת אמריקאית?...
ובכל מקרה, מה שאני תמיד עושה - אני משווה מחירים. הפעם שלחתי דרך mustop.
רק רציתי לדעת עם איזה חברה את ממליצים/יש מבצע או משהו שכזה. תאמין לי שאני מכיר את כל החברות הללו בע"פ ויכול לדקלם לך אותן. המטרה הייתה לדעת אם יש חברה שיש לה מבצעיי שילוחים לכריסמס או משהו פלצני בסגנון.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
נו באמת, זה כמו לחשוב להגיד שאם שעות הביקור במחלקת יולדות הן שעתיים בבוקר ושעתיים בערב, אז האחיות במחלקה שם עובדות רק ארבע שעות ביום.l33cher כתב:"טל: 04-8354860 בין השעות 13:00-15:00 "
עובדים 3 שעות ביום? מסכנים...לפחות יש להם הפסקה?...
שעות קבלה טלפוניות מוגבלות בזמן כי איוש הטלפונים בא על חשבון שאר המשימות של העוסקים במלאכה. ברור?
יש חברה אחת לפחות שאני יודע שיש לה מבצע עכשיו, אבל זה תלוי באמצעי התשלום שתעשה בו שימוש ואין כפל מבצעים. עדיין, בחרתי בחברת שילוח אחרת כי ההצעה שלה יותר אטרקטיבית (+יש לי ניסיון טוב איתה (וגם עם החברה האחרת)).Beta כתב:רק רציתי לדעת עם איזה חברה את ממליצים/יש מבצע או משהו שכזה. תאמין לי שאני מכיר את כל החברות הללו בע"פ ויכול לדקלם לך אותן. המטרה הייתה לדעת אם יש חברה שיש לה מבצעיי שילוחים לכריסמס או משהו פלצני בסגנון....
אני לא מתכוון להיות שופר של חברות שילוח ולפרסם מבצעים. אם אתה מכיר אותן זה צריך להיות די טריביאלי לברר את זה בעצמך. סורי.