ולי יש רק שאלה אחת על המדף הזה שעליה לא קיבלתי תשובה מדעית מפורטת מארמה אודיו: באיזה צבע השור?
למען האמת, Form78HiFi שם לזה לב ראשון היום כאן - בזמן שאני ניסיתי להבין מה עושה הדבר הזה כאן. מדובר ב'מפצל חשמל- פילטר חשמל - מייצב מתח - מגן ברקים ותקלות חשמל' הטוב מסוגו בעולם - כך מסתבר. הוא עולה 13,900 ש"ח וכמה מהנקודות בתיאור המוצר, על-פי היצרן, הן כדלהלן (בתירגום חופשי שלי):
Daytona 303E Multi Mode Power Filter
מפצל חשמל- פילטר חשמל - מייצב מתח - מגן ברקים ותקלות חשמל הטוב מסוגו בעולם
(לא המצאתי. ככה ארמה אודיו קוראים לזה. נשבע לכם.)

רשימה חלקית בלבד...
- כל המוליכים טופלו בתהליך אלפא הקריאוגני של פורוטק הכולל דמגנטיזציה
- קולטני העברה טהורים בעלי ביצועים משופרים שכוללים ברונזה זרחנית מצופה רודיום
- פאנל מאלומיניום בדרגת איכות גבוהה מעוצב לתפארת ושילדת מתכת צבועה
- מגינים יעילים כנגד הפרעות תדרי רדיו RFI
- מגינים יעלים כנגד הפרעות אלקטרו-מגנטיות EMI
- שכבת נוסחא GC-303 המורכבת לפלטה התחתונה
1290 ש"ח - מדף של Sonodia - מיוצר בקוריאה

עקרון ה-Dissymmetrically divided intra-Compartments (פטנט רשום) שפירושו
חלוקה בתוך החלק הפנימי של המדף בעירוב כמה חומרים שונים בצפיפות רבה
על מנת להבטיח את המשכיות רטט בזבוז אנרגיה ויותר תהודה במצב מאוזן, לקבלת
תוצאה אופטימלית עבור רכיב האודיו המונח על מדף ה Sonodia בתנאי עבודה. כל חומר במדף
נבחר בקפידה על מנת למנוע כל הרעש הנגרם מכל תדר המייצר תהודה הטבועה בכוח חיצוני , ומרזוננסים.
למדף ה Sonodia יש אפשרות להוסיף סט של 4 סורבוטנים Magic Hexa בתשלום נוסף.
מדף ה Sonodia מגומר ב Tiger-Eye מבריק עם גימור Black Piano בכל צדדיו , אשר
מעניק לו גימור יחודי ויוקרתי....
נראה לכם שאם אני אבקש יפה, יש מצב שאני מקבל איזה מגיק הקסה סורבוטניק אחד חינם? מה זה בכלל?
רגע רגע - לא נגמר... יש עוד. עכשיו הגיע הקטע החינוכי. הנה, שוב, 'לא נגענו'
עקרון סימפטום התהודה
תודה לארמה אודיו על ההסבר הפיזיקלי. אז אתם אומרים שה-23 קילו של ה-9090 שלי במשרד בעצם מהדהדים אבל הכוננית שלי היא פאסיבית ויש לה תדר שונה מהסנסוי? מ-ר-ת-ק!!! תגידו, ההסבר הזה - הוא קשור איכשהו למדף האקוסטי או שסתם שלפתם אותו מהת*ת ושמתם קרוב לתמונות?לכל אובייקט יש תדר תהודה שונה, אם שני אובייקטים נתקלים באותה תדירות מהדהדת כאשר הם קרובים אחד לשני ,כאשר אחד מהם התחיל להדהד בתדר מסויים, מיד האובייקט השני גם כן יתחיל להדהד באותה תדירות. אבל כאשר האובייקט השני פסיבי ויש לו תדר מהדהד רזוננסית שונה מן הראשון , אזיי ההמשך הלא רצוי של הרטט ברמת האנרגיה יהיה מופחת משמעותית....
ולמי שתוהה מה גודלו של המדף הזה - הנה זה בא:
לא ברור לי אם המחיר המפורסם הוא עבור המשטח הענק של 60 על 50 על 7 ס"מ או הקטן של ה-40 על 30 על 5 אבל אתם יכולים, כנראה, לנחש לבד...ה Sonodia מגיע בשלשה גדלים שונים ויכול להתאים לכל מכשיר להלן הדגמים והגדלים:
- Sonodia-6050 - W600D500H70
- Sonodia-5045 - W500D450H50
- Sonodia-4030 - W400D300H50
...
ולבסוף - יש גם הפניה חשובה עם תמונת תלת מימדית מרשימה של ה'טכנולוגיה'
צפו ב'טכנולוגיה' עד שיבוא לכם להקיא. לי לא לקח הרבה זמן. הסיבוב הזה הורס. 1290 ש"ח הא? לא רע בשביל קצת חצץ (סליחה - חומר ייחודי) בקופסא...שימו לב לטכנולגיה המיושמת במדפי האקוסטיקה של Agora Acoustics .
בטכנולוגיה זו (מילוי עיי חומרים יחודיים ) מתבטלים הרזוננסים המופקים מהמכשירים....