עבור DTT והורדה, מה כדאי, סטרימר, HTPC?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
era1 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93

שליחה

שלום

אני מעוניין לקלוט את ה DTT. מאוד חשובה היכולת לבצע time shift והקלטה.
ראיתי שיש סטרימר אחד או שניים שתומכים ב DTT, למשל TVIX, אבל הביקורות שקראתי כאן על כך לא היו נלהבות.

מישהו אחר כאן הציע לקנות לחוד ממיר וסטרימר. הבעיה עם הפיתרון הזה היא האמינות של הממיר מבחינת הקלטה. האינובה שהיה לי ידע להקליט רק בתיאוריה.

חוץ מזה הייתי מעוניין להשלים את ערוצי ה DTT בסדרות. לא יודע אם סטרימר מאפשר הורדה או רק צפיה בחומר שנמצא על מחשב אחר.

מבחינת עלות ממיר + סטרימר זה בערך 1200 שח. אולי במחיר זה אפשר לקנות HTPC זול שיעשה את העבודה? כדאי? הבנתי ש HTPC זה התעסקות, מצד שני אם הוא מאפשר גם DTT, גם הקלטה וגם הורדה, כל זה בצורה אמינה, אולי זה שווה?

אשמח לשמוע מה דעתכם.

era1 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

רעיונות? מישהו?

שליחה

רעיונות? מישהו?

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660

שליחה

מי שאמר לך שעדיף לקנות ממיר וסטרימר לחוד צדק. כל אחד מהם יודע לעשות על הצד הטוב את מה שהוא מומחה בו.

לגבי אמינות ממירים אתה צודק בגדול אבל טועה בקטן :)
יש מלא ממירי *** אבל ישנם מספר ממירים שעושים את העבודה ובגדול, עם כמות זניחה של תקלות. לכשעצמי אני מחזיק בממיר של Nowcom כבר כמה שנים ונהנה מאחלה הקלטות וטיימשיפט עם מספר תקלות בשנה שאפשר לספור אותו על כף יד אחת.
לאינובה שלך באמת יצא שם של מוצר עם בעיות, אבל תבדוק בפורום לווין/DTT - יש שם המלצות לכמה ממירים שעושים את העבודה יפה, Germaine GM127A ו- Schafhausen ML-555 (לשניהם אגב קושחה שהיא קרובת משפחה של זו של ה-Nowcom). תקבל הקלטות מסודרות, טיימשיפט מצטיין, הקלטה בעת צפייה בערוץ אחר או בהקלטה אחרת, trickplay לגמרי לא רע וכו'. בנוסף אני מבין ששני הממירים הנ"ל תומכים בניגון וידאו ברמת MKV משקע ה-USB כך שייתכן שממיר לבד יספיק לך.
מאידך ממיר זה לא סטרימר ואני מניח שיש מגבלות (קודקים וכו', כתוביות?) - אין לי נסיון אבל שוב אתה יכול לבדוק בפורום. תתחיל פה.

era1 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

gimm כתב:מי שאמר לך שעדיף לקנות ממיר וסטרימר לחוד צדק. כל אחד מהם יודע לעשות על הצד הטוב את מה שהוא מומחה בו.

לגבי אמינות ממירים אתה צודק בגדול אבל טועה בקטן :)
יש מלא ממירי *** אבל ישנם מספר ממירים שעושים את העבודה ובגדול, עם כמות זניחה של תקלות. לכשעצמי אני מחזיק בממיר של Nowcom כבר כמה שנים ונהנה מאחלה הקלטות וטיימשיפט עם מספר תקלות בשנה שאפשר לספור אותו על כף יד אחת.
לאינובה שלך באמת יצא שם של מוצר עם בעיות, אבל תבדוק בפורום לווין/DTT - יש שם המלצות לכמה ממירים שעושים את העבודה יפה, Germaine GM127A ו- Schafhausen ML-555 (לשניהם אגב קושחה שהיא קרובת משפחה של זו של ה-Nowcom). תקבל הקלטות מסודרות, טיימשיפט מצטיין, הקלטה בעת צפייה בערוץ אחר או בהקלטה אחרת, trickplay לגמרי לא רע וכו'. בנוסף אני מבין ששני הממירים הנ"ל תומכים בניגון וידאו ברמת MKV משקע ה-USB כך שייתכן שממיר לבד יספיק לך.
מאידך ממיר זה לא סטרימר ואני מניח שיש מגבלות (קודקים וכו', כתוביות?) - אין לי נסיון אבל שוב אתה יכול לבדוק בפורום. תתחיל פה.
...
השתכנעתי שלא כדאי לקנות סטרימר משולב. האם זה נכון גם בהשוואה ל HTPC? גם שם הרעיון של מכשיר אחד שעושה הכל לא עובד במציאות כמו שהוא נשמע?

ויש לי שאלה בנוגע לסטרימר. האם הוא יודע להוריד בעצמו סדרות ותרגומים כמו HTPC או שהוא משמש רק על מנת להזרים אותם ממחשב אחר? הבנתי שאפשר לראות איתו תחנות אינטרנטיות אבל אני מעדיף להוריד את הסדרה והתרגום לפני הצפיה.

תודה על העזרה.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”