מייצבי מתח

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
חוני פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 742
נתן תודות: 260 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #1 

בוקר טוב

האם יש לכם ניסיון כלשהוא עם מייצבי מתח ומניעת הפרעות אלקטרומגנטיות למיניהן ?

חוני

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #2 

יש מוצרים כאלה שמיועדים ספציפית לאודיו בלבד,זולים הם לא..
http://www.furutech.com/a2008/product2.asp?prodNo=355
http://www.furutech.com/a2008/product2.asp?prodNo=267

אם אתה מתכוון למכשיר לשימוש כללי,אז יש כאלה שמייצרות חברות שמתעסקות באל פסקים למינהם
http://advice.co.il/products.aspx?PcatID=914.

גילוי נאות-לא שבדקתי בעצמי את השפעתם (או אי השפעתם) על המערכת שלי,אלא אם מישהו מוכן לתת לי משכנתא בשביל המוצרים של FURUTECH.. :lol: :D
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

חוני פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

אכן התכוונתי לאודיו, ובמייצב (ללא מצבר) שמוציא גל סינוס טהור.

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #4 

אני לא מצליח להבין מה-Daytona 303E Multi Mode Power Filter עושה. חוץ מהנקודה שמדברת על יופיו של עיצוב המוצר ועל כך שזה מיועד למקצוענים ואודיופילים. אני באמת לא מבין מי בכלל צריך את זה. בגילי המופלג למדתי שאם אני לא מצליח להבין מה משהו עושה מתיאור המוצר - כנראה שהוא עושה משהו שהוא לא צריך לעשות ושמישהו עבד קשה כדי שאני לא אבין זאת..

התיאור מלא בקסמים, לחשים וכשפים כגון 'כל המוליכים טופלו בתהליך האלפא הקריוגני והמנטרל מגנטיות של פיורו-טק' מה שאומר לי שהטבילו אותם בחנקן ואחר כך ריססו אותם בדוחה יתושים. וואו!!! בנוסף נטען שיש לו ארבע יציאות 'שוקו' ושוב שיש שם מוליכים על-מגנטים מצופים רודיום (אלפא) מברונזה זרחנית. אה! הכי חשוב... הידעתם??? יש בתחתית המוצר שכבה של נוסחת GC-303. יא מאמא - איזה מקצוענים החבר'ה האלה.

הייתי רץ לקנות אבל לצערי אספקת החשמל בביתי עברה תהליך 'זטא' (ב-'ז' גדול) והמוליכים שלי מצופים בפלנקטוניום המופק מקצוות שיער ברעמתן של פרות חולבות אדומות. מכיוון שכך, אין באפשרותי לחבר לאספקת החשמל הביתית שלי מכשירים שעברו טיפול בקקה של שוורים משום שהמשיכה הסטטית בין הפלנקטוניום הנקבי לבולשיט הזכרי עלולה לייצר הפרעות בחשבון הבנק שלי.

וסתם לידע כללי -רודיום היא מתכת רדיו-אקטיבית שמשמשת, במינונים קטנים, לדה-איוניזציה ומניעת חשמל סטטי. סביב השימוש ברודיום מתנהלים משפטים בארה"ב של עובדות מתפרות משנות השישים והשבעים שהבוסים שלהן ציפו להן את המחטים במתכת הנחמדה הזו שגורמת לתופעות לוואי שוליות כמו גידולים בראש, מלנומה ועקרות.

חוני היקר - למה בדיוק אתה צריך סינוס טהור? בשביל ה-AU-717? או בשבילך??? אם זה בשבילך ניחא - אם זה בשביל הסנסוי - תאמין לי - הוא לא צריך שום המרה ושום הגנה והוא מסתדר מצויין עם הסינוסים של חברת חשמל - קפריזיים ככל שיהיו. (f)

חוני פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

תודה טומי על ההתייחסות הרחבה.
עוד מעט אקרא את שכתבת, אבל קודם לכן הנה לך 2 קישורים בנושא:

http://www.arama-audio.com/sg_product~2 ... 60.htm?x=1#

http://hi-fi-avenue.blogspot.co.il/2010 ... p-act.html

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

אם אתה (או מישהו אחר כאן) תצטטו לי מאמרים מארמא אודיו המצדדים בהתקנת פילטר בעלות של קרוב ל-14000 שקל - אני אצטט לכם מאמרים של פיליפ-מוריס הטוענים (בלי-צחוק) שעישון סיגריות הוא בריא משום שהניקוטין הוא ממריץ מטבוליזים טבעי.

בשביל לעשות מה שהמכשירים האלה עושים - יש במגבר שלך שנאי, מעגל ייצוב (גשר מייצב) וקבלי פילטר ומנסיוני האישי הם עושים עבודה מצויינת כבר קרוב לארבעים שנה כשהם מחוברים לאספקת זרם אמריקאית,קנדית, אירופאית, מזרח אירופאית, רוסית ובשש שנים האחרונות גם זו הישראלית.

אם אתה גר בבית פרטי או ק"ק אתה יכול, בשבר מזערי של העלות הנ"ל, להתקין הארכה נפרדת לנקודת החשמל המיועדת לציוד האודיו ולהפטר מ'ההפרעות' של ה'שכנים' וה'בניין' ומהעצות של ארמא אודיו.
נערך לאחרונה על ידי tnsilver ב 11/12/2012 18:41, נערך פעם 1 בסך הכל.

Form78HiFi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1118
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 129 פעמים

שליחה #7 

אני לא מאמין שהמכשירים האלא.. איך כתוב שם:
"המכשיר שישפר לכם את הנקיון , הדינמיות , והשקט במוסיקה !"

- איזה קישקוש???
המחיר נוח - ארבע עשרה אלף שקל?

ואני מניח שהוא נותן תוצאה טובה רק עם כבלים בשש עשרה אלף ש"ח...

יותר נכון היה לכתוב:

"המכשיר שישפד לכם את חשבון הבנק , יוסיף מכשיר זולל חשמל, אבל.. תוכלו להשויץ שיש לכם אחד!"

קיש - קוש

================
אבל...

אם כבר קונים, אז אי אפשר בלי מדף Sonodia שעולה 1290 שקלים

חוני פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

עזוב את ארמה, מה לגבי הלינק השני.
אגב, אני יכול לומר לך שאצלי הממיר ( http://www.teddypardo.com/Products/DACs/TeddyDAC.html ) גורם לרעשים בטיונר. כלומר המכשיר הדיגיטלי מכניס רעשים למערכת.

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

ומזה הסקת שאתה צריך 'סינוס טהור'? אם יש לך בעייה נקודתית עם מכשיר שאתה יודע שהוא מקור הבעייה נתק אותו מהחשמל בזמן שאתה מאזין לרדיו.

עכשיו אני כבר מוציא לך חשבונית. :D

Form78HiFi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1118
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 129 פעמים

שליחה #10 

כמו שכתבתי - אני לא מאמין במכשירים האלא, ללא קשר לעלות שלהם..

לגבי הממיר שלך שמכניס רעש לטיונר, אם הוא כבוי אין רעש בטיונר?

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

הבעייה מספר אחת עם רעשים והפרעות באתר הזה - היא שאנשים חופרים כאן שעות אחד לשני על הפרעות ורעשים בדונלד דאק שלהם ומנסים את כל הפתרונות בעולם חוץ מלספר דבר קטן ופעוט והוא שהם משתמשים בשנאי הורדה 220 ל-110 משום שהם רכשו \ הביאו בקומבינה \ הזמינו מ-ePay מכשיר אמריקאי ושהם תקעו אותו בקיר חצי סנטימטר מהשקע של הסוי \ קני \ מרי שלהם ושהמכונת קפה, הנאונים והמיקרו במטבח פועלים על אותו קו בו זמנית. צריך להיות כאן סטיקי בנושא הזה. 110 וולט זה טוב רק למי ששפת האם שלו היא en_US והוא גר באחת מה-50 ומשלם בדולרים ירוקים.
נערך לאחרונה על ידי tnsilver ב 11/12/2012 19:10, נערך פעם 1 בסך הכל.

חוני פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

tnsilver כתב:ומזה הסקת שאתה צריך 'סינוס טהור'? אם יש לך בעייה נקודתית עם מכשיר שאתה יודע שהוא מקור הבעייה נתק אותו מהחשמל בזמן שאתה מאזין לרדיו.

עכשיו אני כבר מוציא לך חשבונית. :D
...
בבקשה
http://www.hometheater.co.il/vt107112.% ... 7%95%D7%A8

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

קראת את השרשור האומלל הזה? הוא מתחיל עם טלוויזית פלזמה, עובר לאזהרת מנהל בדבר הצורך לכל הציוד האודיו \ וידאו וממשיך לדבר על UPS'ים לציוד מיחשוב. מה בין מחט לת'ת? לא הצלחתי להבין! באמת. עם כל הכבוד. אתה חייב להפסיק להאמין לכל שטות בכל מקום - כולל כאן. לא כל מה שמועלה על הכתב ב-WWW ראוי להתייחסות.

חוני פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

tnsilver כתב:הבעייה מספר אחת עם רעשים והפרעות באתר הזה - היא שאנשים חופרים כאן שעות אחד לשני על הפרעות ורעשים בדונלד דאק שלהם ומנסים את כל הפתרונות בעולם חוץ מלספר דבר קטן ופעוט והוא שהם משתמשים בשנאי הורדה 220 ל-110 משום שהם רכשו \ הביאו בקומבינה \ הזמינו מ-ePay מכשיר אמריקאי ושהם תקעו אותו בקיר חצי סנטימטר מהשקע של הסוי \ קני \ מרי שלהם ושהמכונת קפה, הנאונים והמיקרו במטבח פועלים על אותו קו בו זמנית. צריך להיות כאן סטיקי בנושא הזה. 110 וולט זה טוב רק למי ששפת האם שלו היא en_US והוא גר באחת מה-50 ומשלם בדולרים ירוקים.
...
ממש לא !
אתייחס אליי, הממיר הוא תוצרת כחול - לבן (שמקבל הרבה כבוד בחו"ל).

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

מי ישראלי? טדי פארדו? לא ידעתי. מה עוזר כבוד בחו"ל אם הוא מייצר לך רעשים בארץ? תפנה לישראלים שבנו אותו או שתוציא אותו מהחשמל כשאתה שומע רדיו - מה יותר פשוט מזה? :מבולבל:

חוני פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

העניין הוא שמכשיר דיגיטלי טוב ככל שיהיה עלול להכניס רעשים שיקבלו ביטוי כזה או אחר במערכת, כפי שקרה אצלי בפעולת הטיונר ולכן יש צורך בפילטר מסוים.

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #17 

ההמשך של המשפט שלך היה צריך להיות 'ולכן יש צורך במכשיר שלא מייצר הפרעות' - אתה אומר בעצמך שההפרעות מגיעות מהממיר ולא מאספקת החשמל - אז מדוע אתה שוב מסיק שאתה צריך פילטר???

חוני פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

הפילטר הוא בשקע של הממיר במייצב המתח

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4149
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #19 

אני בספק גדול אם מייצב יפתור לך הבעיה . למעשה אני מוכן להמר שלא .

רק לא הבנתי איך DAC מכניס רעשים לטיונר ?
כשהדאק מכובה אין רעשים ?

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”