שלום לכולם.
רציתי להתייעץ, אני מעוניין לרכוש טלויזית LED ודיי מרגיש אבוד בין הטכנולוגיות והחברות.
מצד אחד SAMSUNG היום חזקים בטכנולוגיות של מסכים ואני לא יודע אם זה רק לפלאפונים
מצד שני המון אנשים אומרים שPhilips מייצרים טלויזיות LED ממש טובות ואיכותיות וגם רואים הבדלים משמעותיים במחיר בינהם לאחרים אני לא יודע אם זה אכן מעיד על כך ויש סיבה ממשית.
Samsung/LG/philips ? אין לי מושג.
גם כל חברה מתהדרת במעבד כזה וכזה... וטכנולוגיה כזו וכזו... ותכלס שום דבר מאלו לא אומר לי כלום מכיוון שאין שום פרמטרים מדידים השוואתיים כמו מהירות שעון או ליבות או משהו סטנדרטי אחיד וקבוע בין כולם גם כך
(ברור שיש את העיניין של ללכת לראות אם אני אוהב את התמונה במסך אבל יש מצב שאני לא כזה אנין, חד או שם לב להבדלים מבחינתי רוב המסכים שראיתי התמונה לא הייתה לטעמי אבל יש מצב שזה בגלל שהם הראו תכנים רגילים SD או הייתי קרוב מידי אין לי מושג לאן הן היו מחוברות בחנויות... אני גם לא מאוד מבין בזה)
אני מעוניין במסך כמה שיותר גדול בכמה שפחות כסף, good value for money כמו כולם
מניח שהסדר גודל הוא נע סביב ה-4000 שח (ואלף שקל יותר או פחות זה לא מה שישבור אותנו) ובמחיר הזה נראה שהכי טוב ללכת על מסך 46 אינץ' (או 47 של LG)
אבל אני מעוניין לקבל החלטה נבונה לגבי הדגם והחברה.
למישהו כאן יש המלצות על דגם ספציפי מאוד מוצלח?
אני מעדיף מסך LED מאוד איכותי מבחינת תמונה/תצוגה ובלי צעצועים מצועצעים למיניהם
אני לא צריך שהוא יהיה עם תלת מימד ולא SMART TV ולא שיהיה לו חיבור לאינטרנט אני מתכנן לחבר מחשב בחיבור HDMI עם XBMC
ככה שכל הפיטשרים מסביב שיגיעו לטלויזיה יהיו רק בונוס אבל לא הכרחיים לי בעליל
מצד שני הייתי שמח לטלויזיה שגם תומכת Bluetooth עבור אופציה לאוזניות אלחוטיות- לא חובה בכלל.
והייתי גם שמח שהטלויזיה תהיה דקה ככל שאפשר בהתאם לטווח המחירים הנ"ל על מנת שאוכל לתלות אותה על הקיר והיא תראה כמו תמונה דקה ויפה עדיין לא חובה
גם כמות חיבורי HDMI זה אחלה שיהיה כמה שיותר אבל גם לא הכרחי במקרה הכי גרוע אני אשים מפצל כזה או אחר.
לגבי סאונד מהטלויזיה גם זה לא מזיז לי היא תהיה מחובר למערכת קולנוע בייתית.
אם כן לסיכום מחפש דגם מומלץ עם דגש על תמונה מעולה אם אפשר גם בHD וגם בSD ובלי קישקושים ותוספות (ולא מפריע לי גם אם יהיו תוספות כל עוד זה לא מקפיץ את המחיר)
למישהו יש עצה בעיניין או יכול לחלוק מניסיונו עם דגם כזה או אחר?
רוב תודות לכם חברים.
מעוניין ברכישת מסך LED טוב ומוצלח ומרגיש קצת אבוד אשמח לסיוע
- mmm6589884
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 429
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 18 פעמים
שלום.
לתקציב הזה אני חושב שתתאים D490 גודל 51
ועם תעלה תקציב ל5 אלף אז D550 שכוללת תמיכה ברזולציה FULL HD
עם אתה רוצה לLED אז זה קצת בעיתי כי מסכי LED כולל תלת מימד וברמה של מסך פלזמה ואף יותר יעלו 5700-6500
אלף כמו ES6200 או LG LM620
פליפס 5507
אני מציע לגשת לחנות לצפות בדגמים ולחזור לחוות דעת ככה היה לך יותר כיוון למה יותר מתאים
בהצלחה
עם תצריך עזרה אני בפרטי
לתקציב הזה אני חושב שתתאים D490 גודל 51
ועם תעלה תקציב ל5 אלף אז D550 שכוללת תמיכה ברזולציה FULL HD
עם אתה רוצה לLED אז זה קצת בעיתי כי מסכי LED כולל תלת מימד וברמה של מסך פלזמה ואף יותר יעלו 5700-6500
אלף כמו ES6200 או LG LM620
פליפס 5507
אני מציע לגשת לחנות לצפות בדגמים ולחזור לחוות דעת ככה היה לך יותר כיוון למה יותר מתאים
בהצלחה
עם תצריך עזרה אני בפרטי
היה רשום לי: "משתמשים חדשים לא יכולים כתוב הודעה אישית"
האם בתקציבים המדוברים (4000 פלוס/מינוס 1000 כלומר גג 5 אלף וגם זה מוגזם בעיני)
עדיף לקחת פלזמה?
כל מה שחשוב לי זה:
א.קודם כל-איכות הצפייה/תמונה בSD וגם מאוד ויותר בHD בלי מריחות תקיעות שחור לא שחור ירוק לא ירוק לא יודע מה.
צפיה הכי איכותית תמונה הכי יפה צבעים הכי יפים רזולוציה הכי גבוהה
ב. מסך כמה שיותר גדול בהתאם למחיר הנ"ל כך שגם סעיף א. יתקיים כמה שיותר (איכות הצפייה ותמונה)
לא מעניין אותי פיטשרים, תוספות כגון תלת מימד טלויזיה חכמה ושטויות כאלו זה לא מעינייני כל כך עדיף ש-א' ו-ב' יתקיימו אני מחבר לטלויזיה גם ככה HTPC
מה אתה אומר?
האם בתקציבים המדוברים (4000 פלוס/מינוס 1000 כלומר גג 5 אלף וגם זה מוגזם בעיני)
עדיף לקחת פלזמה?
כל מה שחשוב לי זה:
א.קודם כל-איכות הצפייה/תמונה בSD וגם מאוד ויותר בHD בלי מריחות תקיעות שחור לא שחור ירוק לא ירוק לא יודע מה.
צפיה הכי איכותית תמונה הכי יפה צבעים הכי יפים רזולוציה הכי גבוהה
ב. מסך כמה שיותר גדול בהתאם למחיר הנ"ל כך שגם סעיף א. יתקיים כמה שיותר (איכות הצפייה ותמונה)
לא מעניין אותי פיטשרים, תוספות כגון תלת מימד טלויזיה חכמה ושטויות כאלו זה לא מעינייני כל כך עדיף ש-א' ו-ב' יתקיימו אני מחבר לטלויזיה גם ככה HTPC
מה אתה אומר?