המלצה לרסיבר עם שני אזורים A/B - ZONES?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
deleteduser1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 181 פעמים

שליחה #1 

מחפש המלצה לרסיבר להורי שיחליף דנון 1907 (בעיקר מכיוון שלא מאפשר ניתוב HDMI וכל הציוד הוא HDMI)
הדרישה העיקרית היא אפשרות לשני ZONES (כך שיוכלו לשמוע במטבח במקביל או בנפרד לשמיעה בסלון) מה שמוריד מהשולחן את הרסיברים ברמת הכניסה.
מקווה למצוא משהו במחיר שלא עולה על 3000 שח ששווה ללכת ולשמוע, אבל אם יש המלצה למשהו פחות מזה זה מצויין.

מחובר לסט רמקולים של פוקל (sib&cub)
אפשרות חיבור IPOD בUSB ושליטה דרך השלט - יתרון, אבל לא הכרחי.
AIRPLAY לא ממש חשוב.

תודה

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

תקציב בעייתי כי מרבית המגברים בעלי ZONE2 יקרים בהרבה כי קיימים בהם הרבה פונקציות נוספות...
במגברים זולים עם אפשרות ZONE אין אפשרות לשמוע מקור נפרד באזורים... (זה למעשה הA-B של פעם)...

לדעתי יותר זול יהיה לרכוש בורר אזורים מכני פשוט...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

deleteduser1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

אני רק אבהיר. אין להם צורך בZONE אמיתיים שבהם בכל אזור שומעים משהו אחר, אלא בAB של פעם.
המטבח מחובר לסלון ובעצם כל המטרה זה לשמוע אותו דבר פעם פה או פה או בשניהם כשמבשלים ורואים טלויזיה לדוגמא.

מבחינת פתרון מכני, אחרי שהרגלתי אותם לשימוש בשלט אוניברסלי (הרמוני 1100) לא נראה לי שהם יקבל בהבנה כפתורים מכניים פתאום :)

HT-Assaf
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1241
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 143 פעמים

שליחה #4 

היריד בtouch control עדיין ממשיך בחנוכה, ראיתי ברשימה vsx-1020 דגם מלפני שנתיים שעולה בסביבות 2600. (תרים להם טלפון)
אני מניח שיש עוד דגמים מלפני שנה שנתיים שיכולים להתאים לך. (אולי דנון 1912, כי זה מה שיש להורים שלך היום).

deleteduser1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

HT-Assaf כתב:היריד בtouch control עדיין ממשיך בחנוכה, ראיתי ברשימה vsx-1020 דגם מלפני שנתיים שעולה בסביבות 2600. (תרים להם טלפון)
אני מניח שיש עוד דגמים מלפני שנה שנתיים שיכולים להתאים לך. (אולי דנון 1912, כי זה מה שיש להורים שלך היום).
...
תודה, אנסה לבדוק איתם

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”