רכישת מיקסר מחו"ל - 110V בעיה? ועוד שאלה על המשלוח
אני עומד בפני רכישת מיקסר 2 ערוצים מארה"ב שהוא 110V
לא כל כך ידעתי איפה לשאול את זה
האם הוספת שנאי ממיר מתח תהווה בעיה ותקצר את חיי המיקסר? הבנתי שלמגברים ורסיברים שידוך כזה לא מתאים ועדיף לחפש אחד כזה של 220-240V
האם זה תקף גם בפני מיקסרים? כי האחד שאני רוצה די נדיר למצוא אותו כיום בשוק, בפרט בארץ ורק בודדים כאלו הינם 220-240V
הקנייה תתבצע ב ebay, המוכר מציע שנאי ממיר מתח אבל לפי מה שאני רואה השנאי סיני ורובם כאלו.
האם עדיף לא להתקרב בכלל?
והאם יש מכס/מע"מ על מיקסר שאזמין מ ebay? הזמנתי כבר בעבר הרבה דברים מ ebay, הכל הגיע בדואר ולא הייתי צריך לשלם כלום. מה התקנות אומרות לגבי מוצרים כאלה?
לא כל כך ידעתי איפה לשאול את זה
האם הוספת שנאי ממיר מתח תהווה בעיה ותקצר את חיי המיקסר? הבנתי שלמגברים ורסיברים שידוך כזה לא מתאים ועדיף לחפש אחד כזה של 220-240V
האם זה תקף גם בפני מיקסרים? כי האחד שאני רוצה די נדיר למצוא אותו כיום בשוק, בפרט בארץ ורק בודדים כאלו הינם 220-240V
הקנייה תתבצע ב ebay, המוכר מציע שנאי ממיר מתח אבל לפי מה שאני רואה השנאי סיני ורובם כאלו.
האם עדיף לא להתקרב בכלל?
והאם יש מכס/מע"מ על מיקסר שאזמין מ ebay? הזמנתי כבר בעבר הרבה דברים מ ebay, הכל הגיע בדואר ולא הייתי צריך לשלם כלום. מה התקנות אומרות לגבי מוצרים כאלה?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב שהבעיה העיקרית עם המיקסר תהיה דווקא בגלל תדר הרשת (50 לעומת 60 הרץ), לא מכיוון שייגרם לו נזק אלא שהמנוע פשוט יעבוד לאט יותר.
אני לא יודע איזה שנאי מציע המוכר, אבל אם המוצר חשוב לך - הייתי מוודא שמדובר בשנאי עצמי (אוטוטרפו), ולא שנאי אלקטרוני.
בדוק מה ההספק (WATT), והשנאי צריך להיות לפחות פי 1.5-2.
אני לא יודע איזה שנאי מציע המוכר, אבל אם המוצר חשוב לך - הייתי מוודא שמדובר בשנאי עצמי (אוטוטרפו), ולא שנאי אלקטרוני.
בדוק מה ההספק (WATT), והשנאי צריך להיות לפחות פי 1.5-2.
על המיקסר רשום
100V 14W 50/60Hz
הוא דווקא Made in Japan
השנאי שמציע המוכר נראה כך:
[img2=550x425]http://i46.tinypic.com/2vhy71h.jpg[/img2]
האם הוא נראה בסדר?
100V 14W 50/60Hz
הוא דווקא Made in Japan
השנאי שמציע המוכר נראה כך:
[img2=550x425]http://i46.tinypic.com/2vhy71h.jpg[/img2]
האם הוא נראה בסדר?