מתלבט בין Yamaha RX-V373 ו-Pioneer VSX-S300
יש לי את ה PIONEER VSX S300 ואני מרוצה ממנו, הסיבה העיקרית שבחרתי בו (חוץ מהגודל הקומפקטי) היא שהוא יכול לעבוד עם רמקולים בעלי התנגדות של 4 אוהם (2 הרמקולים האחוריים שלי הם כאלה).
איכות האודיו בעיקר בקולנוע ביתי מצוינת וגם את התמונה הוא בהחלט משפר בהשוואה לצפיה ישירה דרך הממיר או ה DVD.
אני ממליץ לך בכל מקרה לשמוע את שני הרסיברים בחנות ואז להחליט
איכות האודיו בעיקר בקולנוע ביתי מצוינת וגם את התמונה הוא בהחלט משפר בהשוואה לצפיה ישירה דרך הממיר או ה DVD.
אני ממליץ לך בכל מקרה לשמוע את שני הרסיברים בחנות ואז להחליט
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ואיך בדיוק הגעת למסקנה הזאת?sm101 כתב:יש לי את ה PIONEER VSX S300 ואני מרוצה ממנו, הסיבה העיקרית שבחרתי בו (חוץ מהגודל הקומפקטי) היא שהוא יכול לעבוד עם רמקולים בעלי התנגדות של 4 אוהם (2 הרמקולים האחוריים שלי הם כאלה)....
זה מופיע במפרט היצרן של הרסיבר (זו אכן תכונה מפתיעה לרסיבר במחיר כזה)epony כתב:ואיך בדיוק הגעת למסקנה הזאת?sm101 כתב:יש לי את ה PIONEER VSX S300 ואני מרוצה ממנו, הסיבה העיקרית שבחרתי בו (חוץ מהגודל הקומפקטי) היא שהוא יכול לעבוד עם רמקולים בעלי התנגדות של 4 אוהם (2 הרמקולים האחוריים שלי הם כאלה).......
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
וואללה צודק! הזוי לחלוטין היות ופיוניר ידועים לשמצה בכך שהם לא תומכים ב-4Ω באף רסיבר שלהם כמעט. בסוף נגלה שהרסיבר הכי זול והרסיבר הכי יקר שלהם הם היחידים שיורדים עד 4Ω.