חיבור אלחוטי וחיבור קווי במקביל-אך מנטרים את זה?
אני נמצא במקום עבודה שהרבה מהרשת חסומה לכן אני מתחבר עם הלפטופ לרשת אלחוטית חיצונית שמאפשרת לי גישה לכל האתרים.
האם אני יכול להגדיר למחשב שדרך הדפדפן הוא ייצא בעזרת הכרטיס רשת האלחוטית ואת כל שאר הדברים הוא יעשה בעזרת החיבור הקווי?
תודה
האם אני יכול להגדיר למחשב שדרך הדפדפן הוא ייצא בעזרת הכרטיס רשת האלחוטית ואת כל שאר הדברים הוא יעשה בעזרת החיבור הקווי?
תודה
אתה צריך לשחק עם ה- routing table: לשנות את ה- default gateway להיות כתובת ה- wifi ולהוסיף הגדרות, אם צריך, לגישה לרשת המקומית.
ד"א אתה עלול לחשוף אל הרשת המקומית של הארגון בצורה כזאת. אני לא רואה מנהל רשת שמחזיק מעצמו שיקבל משחקים כאלה בעין יפה. אני לא הייתי עושה את זה.
ד"א אתה עלול לחשוף אל הרשת המקומית של הארגון בצורה כזאת. אני לא רואה מנהל רשת שמחזיק מעצמו שיקבל משחקים כאלה בעין יפה. אני לא הייתי עושה את זה.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
יש לי שאלה דומה.
אני בבית מאחסן את תכני המדיה במחשב הנייד שהוא מחובר לרשת הביתית דרך WIFI . הסטרימר בסלון מחובר קוית לרשת הביתית ומנגן את הסרטים מהלפטופ. בלפטופ מותקנת מ"ה windows 7 .
כשאני רוצה לנגן סרטים ברזולוציה 1080P, הסטרימר לפעמים נתקע ולפעמים עושה הרבה באפרינג,לכן אני רוצה במקרים כאלו לחבר את הלפטופ בצורה קוית לרשת (ואז אני רואה שהוא מחובר לשתי רשתות - קוית ולאחוטית).
א. כשהלפטופ מחובר גם קוית וגם אלחוטית איך המידע עובר לסטרימר ? דרך הרשת הקוית או האלחוטית ?
ב . כרגע מה שאני עושה זה אני מנתק את הרשת האלחוטית בלפטופ כך שהוא יהיה מחובר רק דרך הקוית, האם יש דרך להגדיר שבמצב כזה המידע יעבור דרך הרשת הקוית ?
תודה.
אני בבית מאחסן את תכני המדיה במחשב הנייד שהוא מחובר לרשת הביתית דרך WIFI . הסטרימר בסלון מחובר קוית לרשת הביתית ומנגן את הסרטים מהלפטופ. בלפטופ מותקנת מ"ה windows 7 .
כשאני רוצה לנגן סרטים ברזולוציה 1080P, הסטרימר לפעמים נתקע ולפעמים עושה הרבה באפרינג,לכן אני רוצה במקרים כאלו לחבר את הלפטופ בצורה קוית לרשת (ואז אני רואה שהוא מחובר לשתי רשתות - קוית ולאחוטית).
א. כשהלפטופ מחובר גם קוית וגם אלחוטית איך המידע עובר לסטרימר ? דרך הרשת הקוית או האלחוטית ?
ב . כרגע מה שאני עושה זה אני מנתק את הרשת האלחוטית בלפטופ כך שהוא יהיה מחובר רק דרך הקוית, האם יש דרך להגדיר שבמצב כזה המידע יעבור דרך הרשת הקוית ?
תודה.
לא יודע אז זה הפתרון היעיל ביותר, אך אפשר להריץ מכונה וירטואלית ולשייך לה פיסית כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB שיתחבר לאינטרנט, להגדיר את המכונה הוירטואלית שתשתף את חיבור האינטרנט עם מחשבים שמחוברים אליה דרך רשת וירטואלית שמחברת בין המחשב למכונה הוירטואלית.
בדפדפן מגדירים בתור פרוקסי את הIP של המכונה הוירטואלית.
אפשר להריץ על המכונה הוירטואלית כל מערכת הפעלה שתחפוץ, העיקר להגדיר שיתוף אינטרנט, זה יכול להיות תכונה קיימת במערכת ההפעלה כמו בWin7 או אפילו כתוכנה עצמאית המשמשת כProxy Server.
עומדת לצאת בקרוב Connectify Dispatch שתאפשר בין השאר לשייך לתוכנות שונות חיבורי רשת שונים, כך ניתן לשייך לדפדפן את הכרטיס הרשת האלחוטי, אני לא בטוח לגבי ההפך, כלומר שכל שאר התוכנות ישתמשו רק בחיבור הקווי ולא באלחוטי.
אצלי כרגע מותקנת גרסת הביטא שעדיין לא כוללת תכונה זו, אך מאוד יציבה וקלילה.
כשתצא היא כנראה תעלה כ30-40$.
בדפדפן מגדירים בתור פרוקסי את הIP של המכונה הוירטואלית.
אפשר להריץ על המכונה הוירטואלית כל מערכת הפעלה שתחפוץ, העיקר להגדיר שיתוף אינטרנט, זה יכול להיות תכונה קיימת במערכת ההפעלה כמו בWin7 או אפילו כתוכנה עצמאית המשמשת כProxy Server.
עומדת לצאת בקרוב Connectify Dispatch שתאפשר בין השאר לשייך לתוכנות שונות חיבורי רשת שונים, כך ניתן לשייך לדפדפן את הכרטיס הרשת האלחוטי, אני לא בטוח לגבי ההפך, כלומר שכל שאר התוכנות ישתמשו רק בחיבור הקווי ולא באלחוטי.
אצלי כרגע מותקנת גרסת הביטא שעדיין לא כוללת תכונה זו, אך מאוד יציבה וקלילה.
כשתצא היא כנראה תעלה כ30-40$.
כשאתה עושה את זה, אתה למעשה מייצר מעגל ברשת: ז"א יש יותר ממסלול אחד ברשת המקומית שמחבר בין שתי נקודות. טופולוגיית רשת כזאת היא אפשרית ויכולה לעבוד בצורה תקינה בתנאי שהנתב מריץ Spanning Tree Protocol.צפוני1234 כתב:א. כשהלפטופ מחובר גם קוית וגם אלחוטית איך המידע עובר לסטרימר ? דרך הרשת הקוית או האלחוטית ?...
למה שזה לא יעבוד? נתקלת בבעיות? אם אתה משתמש ב- DHCP הכל צריך להסתדר בצורה אוטומטית בלי בעיות. אני הייתי מקפיד לנתק את ה- Wifi לפני שמחברים את החיבור הקווי, ומתנתק מהחיבור הקווי לפני שמפעילים את ה- Wifi. השאר "אמור" לעבוד אוטומטית בלי בעיה.צפוני1234 כתב:ב . כרגע מה שאני עושה זה אני מנתק את הרשת האלחוטית בלפטופ כך שהוא יהיה מחובר רק דרך הקוית, האם יש דרך להגדיר שבמצב כזה המידע יעבור דרך הרשת הקוית ?
תודה....
תודה, אני התכוונתי אם יש דרך שבמקום כל פעם לנתק ולחבר את השני, אם אפשר להגדיר במחשב שאם הוא מחובר גם קווית וגם אלחוטית , שיעביר את המידע קווית.למה שזה לא יעבוד? נתקלת בבעיות? אם אתה משתמש ב- DHCP הכל צריך להסתדר בצורה אוטומטית בלי בעיות. אני הייתי מקפיד לנתק את ה- Wifi לפני שמחברים את החיבור הקווי, ומתנתק מהחיבור הקווי לפני שמפעילים את ה- Wifi. השאר "אמור" לעבוד אוטומטית בלי בעיה....
משהו בסגנון כמו שהסמארטפון יודע שאם הוא מחובר ל WIFI , אז הוא גולש דרך ה WIFI ולא דרך ה 3G וזה נעשה אוטומטי .
http://lmgtfy.com/?q=how+to+disable+wifi+when+lanצפוני1234 כתב:תודה, אני התכוונתי אם יש דרך שבמקום כל פעם לנתק ולחבר את השני, אם אפשר להגדיר במחשב שאם הוא מחובר גם קווית וגם אלחוטית , שיעביר את המידע קווית.למה שזה לא יעבוד? נתקלת בבעיות? אם אתה משתמש ב- DHCP הכל צריך להסתדר בצורה אוטומטית בלי בעיות. אני הייתי מקפיד לנתק את ה- Wifi לפני שמחברים את החיבור הקווי, ומתנתק מהחיבור הקווי לפני שמפעילים את ה- Wifi. השאר "אמור" לעבוד אוטומטית בלי בעיה....
משהו בסגנון כמו שהסמארטפון יודע שאם הוא מחובר ל WIFI , אז הוא גולש דרך ה WIFI ולא דרך ה 3G וזה נעשה אוטומטי ....