מכירים את
rapidshare
hostgator
megashares
fileflyer
filefactory
?
האתר הזה נותן לכם גישה (בעבור תשלום מאוד מאוד סמלי) לכל האתרים האלו ועוד כ-80(!!!) כדוגמתם.
לא האמנתי עד שנרשמתי בעצמי.
חשבון אחד שמוריד מכל האתרי אחסון הכי חמים ברשת במהירות מקסימלית. גן-עדן להורדות!!!!
pixies כתב:נחמד, אבל ממש קשה להבין מהאתר כמה השירות עולה, והאופן שבו זה מוסתר נראה לי קצת חשוד.
...
אתה צריך להרשם (ללא תשלום) קודם ואז תוכל לראות בדיוק.
אני גם אישית מעיד שאין שם שום מזימה כזו או אחרת ואני כותב די וותיק כאן.
המליצו לי על האתר הזה דרך הפורומים של TEHPARADOX אם אתה מכיר.
בכל אופן המחירים לאחר שנרשמים הם כדלהלן:
15 יום - 3 יורו
30 יום - 4 יורו
90 יום - 9 יורו
180 יום - 16 יורו
קרמריקה כתב:ברור שהחוקיות של זה מוטלת בספק, וברור שזה מפר את תנאי הרישיון של כל האתרים האלו, אבל זה כנראה עובד..
...
החוקיות של זה יותר חוקית מהתוכן שהמשתמשים שלהם מורידים זה על בטוח
הם בסך הכל עושים שימוש מאסיבי במס רב של חשבונות לכל אחד מהשירותים הללו.
ככה או ככה זה עובד כמעט ללא דופי.
9xcalibur9,
תעשה חיפוש בפורום על real-debrid, זה עלה בלא מעט שרשורים.
אתה כותב "ללא דופי" אחרי ימים בודדים של ניסיון. אני מקווה שלא שילמת ל-180 יום, כי אני חושש שתתאכזב (אם כי כמובן מאחל לך שלא).
אני ניסיתי בעבר ואחרי כמה ימים המהירות ירדה, קישורים שעובדים לא עבדו וכו'.
uriler כתב:9xcalibur9,
תעשה חיפוש בפורום על real-debrid, זה עלה בלא מעט שרשורים.
אתה כותב "ללא דופי" אחרי ימים בודדים של ניסיון. אני מקווה שלא שילמת ל-180 יום, כי אני חושש שתתאכזב (אם כי כמובן מאחל לך שלא).
אני ניסיתי בעבר ואחרי כמה ימים המהירות ירדה, קישורים שעובדים לא עבדו וכו'.
...
אוקיי, מקווה לא להתבדה אבל בינתיים הם ממש עושים חייל.
לא, לא לקחתי ל-180 יום. לקחתי להרבה פחות.
SO FAR SO GOOD.
ברצוני לשתף אתכם את ה"חוויה" שלי עם האתר הזה.
המקרה שקרה, קרה בפעם השנייה ששילמתי על חשבון שם. בפעם הראשונה הכול היה בסדר, אבל אחרי המקרה נשבעתי שלא אחזור לשם.
לאחר שנרשמתי, ישר שמתי לב שמהירות ההורדה נמוכה יחסית למה שהיה בפעם הקודמת. לא רק זה, גם הרבה מהשירותים שreal-debrid אמור לתמוך בהם לא עבדו, ואלו דווקא היו השירותים שהייתי צריך. מכיוון שעברו רק יומיים מתוך 45 יום ששילמתי עליהם (לא יודע אם עדיין יש להם מנוי באורך כזה), החלטתי לפנות אליהם באימייל וביקשתי בנימוס שיבטלו את המשתמש שלי.
ההודעה שלי לא קיבלה מענה כלל. לאחר כשבוע שלחתי להם עוד הודעה, שגם לא קיבלה שום מענה.
ואז ראיתי שיש להם דף בפייסבוק. ראיתי שאנשים מקבלים שם תשובות במהירות, החלטתי לבקש מהם (בהודעה פרטית לאחראי הדף) לבטל את החשבון שלי, גם בצורה מנומסת, וציינתי בפניו שאת הבקשה הראשונה שלחתי יומיים לאחר ההרשמה. הפעם קיבלתי תשובה. "הבוט שלנו ענה על שאלתך. אנחנו לא צריכים להיות אחראים על כך שאתה לא בודק את תיבת הדואר שלך".
באותו רגע בדקתי טוב מאוד את התיבה כולל תיקית הספאם. אין זכר לאימייל. אני משתמש ב GMAIL, כך שאין פה מקרה שהאימייל "נשלח אבל לא הגיע".
הגבתי להודעה ששלחו, הפעם בצורה יותר עצבנית, ואמרתי שלא קיבלתי שום אימייל מהם, ושאלתי מה זה בכלל אומר שהבוט ענה לי? אני רוצה מענה אנושי. כמו כן אמרתי שהיחס (או מחסור בו) שהם נותנים לא מתאים.
וכאן קיבלתי את התשובה הבאה : "זהו, מעכשיו לא אכפת לנו ממך יותר". כאילו שלפני זה היה אכפת לכם ממני.
פירסמתי את המקרה בדף הפייסבוק שלהם, כמובן שההודעה שלי נמחקה ונחסמה הגישה שלי לכתוב על הדף שלהם.
כאן מתוך פרינציפ פניתי לחברה דרכה ביצעתי את התשלום (alertpay, עכשיו נקראת payza) וכתבתי תלונה נגדם. הם דווקא ענו מהר מאוד, ותוך יומיים התשלום בוטל. כמובן שאת החסימה של החשבון שלי ב real-debrid הם עשו מהר מאוד, כנראה שאת הדברים האלו הם עושים בעדיפות ראשונה ולענות למנויים זה כבר פחות חשוב.
אני לא אשכנע כאן אנשים לא להצתרף אליהם. אני אמרתי את שלי. ויש הרבה מאוד חברות מתחרות שנותנות אותו שירות ואפילו במחיר יותר זול, כי פשוט יש להן מספר קטן יותר של שרתים. אבל אף אחד לא משתמש בכל השרתים ש RD מספקים גם ככה. החברות המתחרות זה בערך כל האתרים עם "debrid" בשם, אפשר לחפש בגוגל.
אם נתייחס לעלות ביחס לתמורה אין ספק שמדובר באחלה עיסקה.
אני כבר מנוי על השירות הזה יותר משנה. אז נכון שלא תמיד אתה מקבל את מלוא רוחב הפס, ונכון ששרתים מסוימים מפסיקים פתאום לתפקד (ובדר״כ חוזרים מהר מאד), אבל בשורה התחתונה תמיד תמצא את השרת שכן יעבוד וכן תוכל להוריד דרכו את מבוקשך. זה באמת סידור חבל על הזמן בעלות די מגוחכת.
מה שכן, אני מסכים עם קודמי, עם כל היתרונות ,לחברה מדבריד יש פתיל מאד קצר שגובל לפעמים ממש בתוקפנות לא ברורה כלפי הלקוחות שלהם. זה באמת נשגב מבינתי אבל כל עוד הם מספקים את הסחורה נחייה עם הבאג המוזר הזה שלהם...
MrYair כתב:אני לא מבין אתכם אנשים עם אתם כל כך מורידים הרבה
למה שלא תשכירו סידבוקס על חיבור של איזה 1Gbps
עולה איזה 100 שח לחודש ותורידו כמה שבא לכם
או למשקצר בכסף אפשר ב 40 שח להשכיר סידבוקס 100 מגה סימטרי
כל משצריך זה תוכנת FTP כגון פיילזילה כדי להוריד את הקבצים למחשב
ופיניטו לאקומדיה
...
דבר ראשון , אתה צריך טורנט פרטי שיש בו את החומר שלך , ושאין בו הרבה חברה עם סידבוקסים כדי שזה יעבוד , כך שזה לא ממש פשוט , כי אם זה אתר טוב , לכולם יהיה סידבוקס , ולא בטוח שיעלו ממך
דבר שני , זה עדיין עולה יותר מריל דבריד
ולגבי האתר , אני נאלצתי להכנס אליו אחרי המלצה של חבר באתר בתרד שפתחתי לגבי אי יכולת לשלם לNETLOAD . אני חייב לומר שנכון שיש פעמים שבהם נעלמים הוסטים, אבל אישית לא חוויתי האטה בגלישה .
בסה"כ אתר מומלץ
איך משתמשים באתר?
נרשמים, משלמים ואז גולשים לאחד מהאתרים שבהודעה הראשונה, מזינים את אותו שם משתמש וסיסמה שאיתם נרשמנו לREAL-DEBRID ומורידים?
אחרי שנים של שימוש ביוזנט אין לי מושג
עריכה:
הסתדרתי פחות או יותר. הורדתי את jdownloader והזנתי את הפרטים. חיפשתי את מה שרציתי בגוגל והגעתי לאתר שיש בו קישורים - risbb וזה עבד.
ככה צריך לעבוד עם זה? אין באתר עצמו מנוע חיפוש?
EyalR כתב:איך משתמשים באתר?
נרשמים, משלמים ואז גולשים לאחד מהאתרים שבהודעה הראשונה, מזינים את אותו שם משתמש וסיסמה שאיתם נרשמנו לREAL-DEBRID ומורידים?
אחרי שנים של שימוש ביוזנט אין לי מושג
עריכה:
הסתדרתי פחות או יותר. הורדתי את jdownloader והזנתי את הפרטים. חיפשתי את מה שרציתי בגוגל והגעתי לאתר שיש בו קישורים - risbb וזה עבד.
ככה צריך לעבוד עם זה? אין באתר עצמו מנוע חיפוש?
...
לא, האתר פשוט נותן לך להוריד לינקים שאתה מוצא. אתה עדיין צריך לחפש אותם בעצמך.