מחפש סמארטפון באיזור ה-1,500 ש"ח
היי חברים.
הרבה זמן אני מסתדר עם הכסילופון נוקיה הישן שלי ואייפוד טאץ' לצידו. לאחרונה גם הנוקיה הישן והטוב מתחיל להראות סימני גסיסה וחשבתי שאולי הגיע הזמן לשדרג.
אני לא מעוניין להשקיע סכום גבוה ואני לא צריך מכשיר פרימיום.
אחד המכשירים שנראה לי מתאים הוא Sony Xperia P אבל אני לא מכיר מישהו שהתנסה איתו.
אני אשמח לעוד המלצות או דעתכם על המכשיר.
תודה!
הרבה זמן אני מסתדר עם הכסילופון נוקיה הישן שלי ואייפוד טאץ' לצידו. לאחרונה גם הנוקיה הישן והטוב מתחיל להראות סימני גסיסה וחשבתי שאולי הגיע הזמן לשדרג.
אני לא מעוניין להשקיע סכום גבוה ואני לא צריך מכשיר פרימיום.
אחד המכשירים שנראה לי מתאים הוא Sony Xperia P אבל אני לא מכיר מישהו שהתנסה איתו.
אני אשמח לעוד המלצות או דעתכם על המכשיר.
תודה!
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
הסמארטפונים של סוני בסה"כ איכותיים מאוד ומומלצים. לא רואה בעייה ללכת עליהם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה רבהpixies כתב:הסמארטפונים של סוני בסה"כ איכותיים מאוד ומומלצים. לא רואה בעייה ללכת עליהם....
יש המלצות למכשירים אחרים באותו סדר גודל? אם הנקסוס 4 היה זמין בארץ הייתי בטח קונה אותו אבל... כנראה שזה לא יקרה.
עוד אפשרות היא לחכות ל-Nokia Lumia 620 שנראה מאוד מגניב עם ווינדוס פון 8 וצפוי לקבל תמחור זול למדי.
המצלמה היא אחת ההפתעות הטובות בטלפון הזה.
איכות תמונה טובה מאוד גם בתוך הבית, הפעלה מכל מצב בעזרת כפתור ייעודי, והכי חשוב - כפתור עם חצי לחיצה למיקוד מוקדם ומדידת אור (משהו שעוד לא נתקלתי בו בסמארטפון).
איכות תמונה טובה מאוד גם בתוך הבית, הפעלה מכל מצב בעזרת כפתור ייעודי, והכי חשוב - כפתור עם חצי לחיצה למיקוד מוקדם ומדידת אור (משהו שעוד לא נתקלתי בו בסמארטפון).
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן. ככה זה כשהחברה המייצרת את הסמארטפון מנוסה מאוד בתחום המצלמות הדיגיטליות.
באמת יתרון נחמד.
באמת יתרון נחמד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בדוכן של היבואן הרשמי, בקניון איילון בכניסה לשקם אלקטריק.
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
ב-1500 ש"ח אתה יכול לקנות אייפון 4 ביד 2
בהצלחה !
בהצלחה !
במידה ואתה לא בהול לטלפון חדש,
הייתי מציע לך בכל זאת לנסות ללכת על ה NEXUS 4 ולהתחיל לבדוק מה הדרך הכי נוחה בשבילך לקנות אותו בטווח זמנים סביר ובמחיר הנמוך ביותר האפשרי.
פשוט כי מאיך שהפלאפון הזה נראה (לי אין אותו עדיין אולי יהיה בקרוב) הוא נראה בין המוצלחים בשוק כרגע, וזאת על אף כמה חסרונות שיש כאלה שמפריעים יותר וכאלה שפחות - הכל פה אינדיבידואלי ואני מניח שכבר עשית את המחקר שלך עליו.
המחיר שלו באמת תקדימי ועולה פחות מחצי אייפון ובערך חצי מ S3 והמון מקבילים אחרים ב HIGH END.
זה עונה בדיוק לתקציב שלך ואתה מקבל מעל ומעבר וטלפון שכנראה יחזיק איתך כמה שנים טובות (כל עוד אתה לא בקטע של שדרוגים חדשות לבקרים).
הייתי מציע לך בכל זאת לנסות ללכת על ה NEXUS 4 ולהתחיל לבדוק מה הדרך הכי נוחה בשבילך לקנות אותו בטווח זמנים סביר ובמחיר הנמוך ביותר האפשרי.
פשוט כי מאיך שהפלאפון הזה נראה (לי אין אותו עדיין אולי יהיה בקרוב) הוא נראה בין המוצלחים בשוק כרגע, וזאת על אף כמה חסרונות שיש כאלה שמפריעים יותר וכאלה שפחות - הכל פה אינדיבידואלי ואני מניח שכבר עשית את המחקר שלך עליו.
המחיר שלו באמת תקדימי ועולה פחות מחצי אייפון ובערך חצי מ S3 והמון מקבילים אחרים ב HIGH END.
זה עונה בדיוק לתקציב שלך ואתה מקבל מעל ומעבר וטלפון שכנראה יחזיק איתך כמה שנים טובות (כל עוד אתה לא בקטע של שדרוגים חדשות לבקרים).
אתה צודק, אבל אין לי שום אפשרות להביא אותו לארץ דרך מישהו ואם מזמינים דרך חברות כמו BUY2USA זה עולה בערך 2,000 ש"ח.
אין לי שום בעיה להמתין, השאלה היא כמה. אם הוא אי פעם ימכר בארץ במחיר זול, באמת אין לי בעיה לחכות.
אין לי שום בעיה להמתין, השאלה היא כמה. אם הוא אי פעם ימכר בארץ במחיר זול, באמת אין לי בעיה לחכות.
קשה לדעת אבל נראה לי שהוא לא יימכר בארץ במחיר סביר בזמן הקרוב.דודיפלצת כתב:אתה צודק, אבל אין לי שום אפשרות להביא אותו לארץ דרך מישהו ואם מזמינים דרך חברות כמו BUY2USA זה עולה בערך 2,000 ש"ח.
אין לי שום בעיה להמתין, השאלה היא כמה. אם הוא אי פעם ימכר בארץ במחיר זול, באמת אין לי בעיה לחכות....
אין לך שום אפשרות דרך קרוב משפחה/חבר משהו בסגנון? תזכור שזה לא חייב להיות ארה"ב
יש מגוון מדינות באירופה שהן גם אופציה. גם אם זה יהיה קצת יותר מ ה 300$ זה עדיין זול בטירוף.
משום שנראה שממש לא לחוץ לך הייתי ממליץ לך פשוט לנסות לחפש אופציות איך להשיג את הפלאפון הזה בעסקה מוצלחת.
נראה שאתה בראש של אנדרואיד וזה פלאפון פצצה במחיר לפנים.
מסכים איתך במאה אחוז אבל לצערי אין לי. גם לא מאירופה.
אם תציץ בשרשור על נקסוס 4 תראה כמה קשה להזמין אותו וגם כשמצליחים, זמן המשלוח הוא כמה שבועות.
בינתיים אני ממתין, אולי תצוץ הזדמנות אבל לא נראה לי.
אם תציץ בשרשור על נקסוס 4 תראה כמה קשה להזמין אותו וגם כשמצליחים, זמן המשלוח הוא כמה שבועות.
בינתיים אני ממתין, אולי תצוץ הזדמנות אבל לא נראה לי.