סרטימר שמעביר סרטים ומשחקים נא המלצתכם
אשמח אם מישהו יעשה לי סדר בחדר (:
1. אני טס לארה"ב ומתכנן לרכושFHD מקרן OPTOMA HD23 או HD33 טרם החלטתי
2. המקרן יתחבר לסטרימר בחדר הורים , הסטרימר מיועד להזרים מדיה של סרטי BLUYER 1080P ומשחקים מXBOX שנמצא בחדר אחר (הXBOX מחובר לPC עם הסרטים)
2. אני מעונין לגלוש באינטרנט בלבד מהסטרימר באופן תקין ויציב- חשוב מאד
3. אני מעוניין שבסטרימר יהיה רמקולים מובנים + אפשרות לאוזניות אלחוטיות (שהשמע יהיה ברמה של קולנוע ביתי) +אפשרות למקלדת ועכבר אלחוטי
4. אני מעוניין שהסטרימר ישדר עידן פלוס עדיף ע"י אנטנה מובנת
האם נחוץ סטרימר או מחשב שהוא גם סטרימר? נא המלצתכם מה לקנות והאם כדאי לקנות בארה"ב הנ"ל?
אשמח לקבל המלצה לאוזניות אלחוטיות שמספקות שמע ברמה של קולנוע ביתי
תודה אריה
1. אני טס לארה"ב ומתכנן לרכושFHD מקרן OPTOMA HD23 או HD33 טרם החלטתי
2. המקרן יתחבר לסטרימר בחדר הורים , הסטרימר מיועד להזרים מדיה של סרטי BLUYER 1080P ומשחקים מXBOX שנמצא בחדר אחר (הXBOX מחובר לPC עם הסרטים)
2. אני מעונין לגלוש באינטרנט בלבד מהסטרימר באופן תקין ויציב- חשוב מאד
3. אני מעוניין שבסטרימר יהיה רמקולים מובנים + אפשרות לאוזניות אלחוטיות (שהשמע יהיה ברמה של קולנוע ביתי) +אפשרות למקלדת ועכבר אלחוטי
4. אני מעוניין שהסטרימר ישדר עידן פלוס עדיף ע"י אנטנה מובנת
האם נחוץ סטרימר או מחשב שהוא גם סטרימר? נא המלצתכם מה לקנות והאם כדאי לקנות בארה"ב הנ"ל?
אשמח לקבל המלצה לאוזניות אלחוטיות שמספקות שמע ברמה של קולנוע ביתי
תודה אריה
הכי קרוב שמצאתי נמצא כאן http://www.xtreamer.net/ultra2/
אך אני לא יודע אם הוא תומך באוזניות אלחוטיות עכבר מקלדת אלחוטי יש לך רעיון שמתקרב?
אך אני לא יודע אם הוא תומך באוזניות אלחוטיות עכבר מקלדת אלחוטי יש לך רעיון שמתקרב?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
rikeren,
דבר ראשון - לא מקובל לפרסם את אותה ההודעה בכמה פורומים במקביל, ובטח שלא בארבעה(!!).
בחר פורום המתאים לשאלתך ופרסם בו.
דבר שני - אתה מחפש מחשב מדיה ביתי (HTPC), ולא מזרימדיה. אפשרויות חיבור מקלדת ועכבר, גלישה נוחה וכו' - עדיין זה יתרון של המחשבים. אני לא מבין איך אתה רוצה להעביר משחקים מה XBOX, ומה הכוונה שהוא מחובר ל PC, אבל אולי מישהו אחר יבין.
בכל מקרה - רמקולים מובנים לא יהיו בו, אלא אם מדובר על מארז ספציפי עם רמקולים (וזה לא נשמע לי רעיון כ"כ טוב...)
העברתי את השרשור הזה לפורום HTPC.
דבר ראשון - לא מקובל לפרסם את אותה ההודעה בכמה פורומים במקביל, ובטח שלא בארבעה(!!).
בחר פורום המתאים לשאלתך ופרסם בו.
דבר שני - אתה מחפש מחשב מדיה ביתי (HTPC), ולא מזרימדיה. אפשרויות חיבור מקלדת ועכבר, גלישה נוחה וכו' - עדיין זה יתרון של המחשבים. אני לא מבין איך אתה רוצה להעביר משחקים מה XBOX, ומה הכוונה שהוא מחובר ל PC, אבל אולי מישהו אחר יבין.
בכל מקרה - רמקולים מובנים לא יהיו בו, אלא אם מדובר על מארז ספציפי עם רמקולים (וזה לא נשמע לי רעיון כ"כ טוב...)
העברתי את השרשור הזה לפורום HTPC.
מכיוון שאני חלש בקטע הטכני ,אין לי מושג לאיזה פורום הנ"ל רלוונטי שלחתי ל3 פורומים מתנצל על התפרעות
למיטב הבנתי סטרימר המחובר למקרן יכול לייבא מדייה ממחשב(הממוקם במקום אחר) באמצעות WIFI
האם הוא מזרים רק סרטים ושירים? אינו יכול להזרים משחק מחשב ש בXBOX באמצעות WIFI
אם יש לו את האפשרות להעביר סרטים אני מניח שגם משחקים ניתן להעביר
למיטב הבנתי סטרימר המחובר למקרן יכול לייבא מדייה ממחשב(הממוקם במקום אחר) באמצעות WIFI
האם הוא מזרים רק סרטים ושירים? אינו יכול להזרים משחק מחשב ש בXBOX באמצעות WIFI
אם יש לו את האפשרות להעביר סרטים אני מניח שגם משחקים ניתן להעביר