מחשב גיימינג ומעט עריכה (תמונות וייתכן וידאו) ללא ציוד היקפי - עד 4000
-
Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000
א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל
ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500
2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? העיקר זה גיימינג כאמור - אבל הרעיון גם לערוך תמונות עם פוטושופ, וייתכן גם איזה כמה פרוייקטים של וידאו.
א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).
ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:
-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הרעיון הוא לשחק גם משחקי FPS עדיף בFHD, וייתכן אף שיחובר למסך בסלון (כשיגיע) ב3D - כך שיש חשיבות גם לתלת מימד.
-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD - מעריך 23/4" (טרם נקנה).
-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיוכל יותר טוב
3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.
4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כבר כונן קשיח 2TB
5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8
6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא
7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא
8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה (מעדיף לא KSP).
9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).
10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אין לי בעייה להתחיל עם מחשב שפחות יתאים לעריכת וידאו ובהמשך, אם ארגיש בחסרון הכח להוסיף עוד זכרון (ראיתי המלצה של יאיר ללכת על סטיק 1 של 8GB) ולהגיע לכמה שאצטרך.
מה שהכי מטריד אותי כרגע זה המעבד. למרות שברור לי שגם אותו אפשר לשדרג.
בסה"כ ממה שראיתי אני אמור ללכת על GT660 וi53470 לא?
אשמח לעזרה.
תודה
זה כמובן העתק ממה שרשמתי בHWZONE הידוע לטובה
א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל
ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500
2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? העיקר זה גיימינג כאמור - אבל הרעיון גם לערוך תמונות עם פוטושופ, וייתכן גם איזה כמה פרוייקטים של וידאו.
א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).
ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:
-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הרעיון הוא לשחק גם משחקי FPS עדיף בFHD, וייתכן אף שיחובר למסך בסלון (כשיגיע) ב3D - כך שיש חשיבות גם לתלת מימד.
-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD - מעריך 23/4" (טרם נקנה).
-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיוכל יותר טוב
3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.
4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כבר כונן קשיח 2TB
5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8
6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא
7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא
8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה (מעדיף לא KSP).
9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).
10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אין לי בעייה להתחיל עם מחשב שפחות יתאים לעריכת וידאו ובהמשך, אם ארגיש בחסרון הכח להוסיף עוד זכרון (ראיתי המלצה של יאיר ללכת על סטיק 1 של 8GB) ולהגיע לכמה שאצטרך.
מה שהכי מטריד אותי כרגע זה המעבד. למרות שברור לי שגם אותו אפשר לשדרג.
בסה"כ ממה שראיתי אני אמור ללכת על GT660 וi53470 לא?
אשמח לעזרה.
תודה
זה כמובן העתק ממה שרשמתי בHWZONE הידוע לטובה
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
אתה צריך שיהיה לך סדר עדיפויות .. לדוג' לוידאו מעבד כמו הFX 8350 יהיה עדיף על כל i5 בגלל הליבות הנוספות, אבל מצד שני בפוטושופ הוא יהיה פחות טוב בגלל שכמו שאני מבין הרבה מהדברים בפוטושופ מנצלים בעיקר ליבה אחת ככה ,ולמעבדי הCore i יש ביצועים טובים יותר כשזה נוגע לליבה בודדת ... בגיימינג הi5 יהיה בהחלט עדיף ,אבל כנראה שלא תרגיש את ההבדל .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- staticx
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
מעבד : AMD X8 FX-8150 AM3+ (3.6GHz) - BOX ₪ 998
לוח אם : GIGABYTE GA-990FXA-UD5 ₪ 1017
כרטיס מסך : SAPPHIRE HD7870 GHz EDITION 2GB GDDR5 - RETAIL ₪ 1417
זיכרון : KINGSTON 8GB DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪ 328
מארז : ANTEC SONATA IV + 620W PSU ₪ 836
סה"כ 4,596 ש"ח
וקיבלת את אחד המחשבים הכי חזקים כיום בעולם.
בעוד 300 שח תוכל לשים כרטיס מסך
GIGABYTE HD7950 "WINDFORCE 3X" 3GB GDDR5 (עולה 1750 שח)
לגבי המעבד הזה של AMD - הוא פשוט מטורף ומגיע לביצועים דומים למעבדי אינטל שעולים פי כמה!
הנה קישור להשוואה
http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup. ... ore&id=263
סה"כ 4,596 ש"ח
לגבי המעבד הזה של AMD - הוא פשוט מטורף ומגיע לביצועים דומים למעבדי אינטל שעולים פי כמה!
הנה קישור להשוואה
http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup. ... ore&id=263
- TheTurtle
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 408
מעבד חמוד אבל אל תגזים- " אחד החזקים בעולם"staticx כתב: לגבי המעבד הזה של AMD - הוא פשוט מטורף ומגיע לביצועים דומים למעבדי אינטל שעולים פי כמה!
הנה קישור להשוואה...
*הדבר היחיד הטוב בו ביחס ל INTEL זה הGPU המובנה שיותר טוב משל INTEL, השאלה אם תשתמש בפיצר הזה.
אני אף פעם לא מבין מאיפה מקריצים את הגרפים האלה, אבל הם ממש לא בכיוון הנכון או בקינפוג הנכון בזמן הבדיקות.
i5 3570k מקבל ציונים יותר גבוהים משניהם, ולא ניכנס ל i7...
AMD נפלו עם ה 8 ליבות, ואינטל i5 עם קצת אוברקלוק מרסק אותם לחתיכות.
אם אתה מחפש כוח חישוב, אני הייתי הולך לכיוון אינטל....
-
Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

אני אבהיר - העיקר במחשב זה גיימינג.
אח"כ אני מעריך שתהיה עריכה גרפית.
והעריכת וידאו זה באמת שולי.
אח"כ אני מעריך שתהיה עריכה גרפית.
והעריכת וידאו זה באמת שולי.
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

הFX 8150 הוא מעבד בולדוזר שהחליפו אותו בסדרת הVishera ,מעבדים שצורכים חשמל בדיוק כמו אלו שהחליפו אבל מספקים יותר ביצועים תוך כדי ... מה שגם שהFX8350 האחרון לא באמת מביא יתרון על I5 ברמת מחיר דומה ברוב השימושים ,השימוש היחיד שבאמת יוצא דופן הוא המקרים שבהם באמת יש ניצול מלא של כל הליבות כמו קידוד וידאו שאז הוא בהחלט מביא את היתרון בזכות מספר הליבות הגבוהה שלו ,והוא יכול לעקוף גם את הi7 ... אבל כאן זה נגמר .. ברוב המקרים הוא יהיה חלש יותר מi5 מרובע ליבות .. מה שגם שהוא צורך משמעותית יותר חשמל מi7/5 מסדרת הSandybridge ,והיום Ivybridge הגדילה עוד יותר את הפער .. רק שתבין , FX4350 מרובע ליבות מציג ביצועים זהים לi3 מסדרת הIvyBridge כאשר זה בעל שתי ליבות פחות וHT ... וצריכת חשמל נמוכה משמעותיתstaticx כתב:מעבד : AMD X8 FX-8150 AM3+ (3.6GHz) - BOX ₪ 998
סה"כ 4,596 ש"ח
הנה קישור להשוואה
http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup. ... ore&id=263...
הלוח אם, כזה בזבוז כסף ... לא קונים לוח אם באלף שקל למערכת של 4000 שקל , מחשב צריך להיות מאוזן ,בדיוק כמו שלגיימינג לא תקנה i3 וGTX680 ,וגם לא תקנה i5 עם GT630 ותקרא לזה מכונת גיימינג ,אז גם לא תקנה לוח אם שמיועד לOC וCrossFire X ב1000 שקל כשאפשר להשיג את אותם ביצועים מאחר בחצי המחיר .. עדיף כבר תזרוק ברחוב 500 שקל מאשר לבזבז את זה על לוח האם הזה (שאני לא מזלזל בו ,לוחות האם של גיגיבייט מצויינים ויש לי אחד במחשב שלי שבחרתי אחרי לא מעט השוואה .. ) לפחות מישהו יוכל למצוא לזה שימוש...
זכרונות ,זכרונות 1333MHZ במחיר מופקע שכזה ?שני סטיקים של זכרונות 1333MHZ של 4GB כל אחד יעלו בערך 250 , ב330 קניתי קיט של זכרונות Vengance יקרים של Corsair של 8GB ב1600MHZ .. מחיר מופקע.
וכנ"ל על המארז והספק ..שילוב מאוד לא משתלם .. מה שגם שהספק כח קצת מיותר כשיש כרטיס מסך חסכוני כמו 7870 ...
בקשר לכרטיס מסך ,אין לי באמת טענות ... אני אוהב את AMD ואת כרטיסי המסך ...
הנה מפרט לדוג' שכדי לך לשקול ,אפשר אפילו לנסות להוסיף SSD של 128GB בעלות של 500-600 שקל בשביל לשפר אתה המהירות הכללית של המחשב .
Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray, יחידות 1
₪993
http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3754
Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1
₪142
http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103
ASROCK B75M S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI B75 CHIPSET, יחידות 1
₪393
http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3974
Crucial / Micron 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 2
₪240
http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3834
Fractal Design Core 3000 Mid-Tower Atx Black Case ללא ספק כוח, יחידות 1
₪299
http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3454
SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze, יחידות 1
₪376
http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1308
MSI GeForce GTX660 2GB GDDR5 192Bit DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E, יחידות 1
₪1276
http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4099
הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים מחשב מעל 3000 ש"ח ולחברי הפורומים , יחידות 1
₪50
http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56
סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪3769
המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/[/i]
-
Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

תודה רבה על כל ההסברים המאירים.
כמה נקודות שאשמח להבהרה ואו לתיקון.
א. עדיף מארז עם חיבורי USB3 לא? לצורך תאימות לעתיד? אם כן, על מה מומלץ?
ב. הבנתי שאולי עדיף לי לעלות ל3570K? כך שאם ארגיש שהמחשב לא מספיק חזק אוכל לעשות OC ולו מינימלי. - רק שאז אני מבין שצריך לשנות גם לוח אם וקרור?
ג. מה נותן לי ספק כח מודולרי?
אשמח להמלצות גם כאן.
עכשיו הבנתי שאת המחשב הקודם שלי - קניתי לפני כמעט 7 שנים - והוא עדיין בשימוש כשרת
כמה נקודות שאשמח להבהרה ואו לתיקון.
א. עדיף מארז עם חיבורי USB3 לא? לצורך תאימות לעתיד? אם כן, על מה מומלץ?
ב. הבנתי שאולי עדיף לי לעלות ל3570K? כך שאם ארגיש שהמחשב לא מספיק חזק אוכל לעשות OC ולו מינימלי. - רק שאז אני מבין שצריך לשנות גם לוח אם וקרור?
ג. מה נותן לי ספק כח מודולרי?
אשמח להמלצות גם כאן.
עכשיו הבנתי שאת המחשב הקודם שלי - קניתי לפני כמעט 7 שנים - והוא עדיין בשימוש כשרת
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

בקשר לא', עדיף , אבל כל עוד יש חיבורי USB 3.0 בחלק האחורי של לוח האם זה לא יהיה מגביל .. זה רק יהיה קצת פחות נוח .
ב.תלוי מה אתה מחליט ,אני לא בטוח שכדי להשקיע למלעה מ500 שקל פלוס על משהו שכנראה לא תנצל , אבל זאת רק דעתי .
ג.ספק כח מודולרי נותן לך קצת יותר נוחות בהתקנה של המחשב ,מראה מסודר יותר ,אבל שום דבר מבחינת איכות בהשוואה לדגם מקביל לא מודולרי .
רק שתדע , למעבדי הFX אין ליבה מובנת בכלל ,הליבה הגראפית נמצאת בציפסט במעבדים האלו ,זה לא הAPU ,ולא צריך להגזים ,הFX8350 בחלק מהמשימות נותן אחלה פייט .
ב.תלוי מה אתה מחליט ,אני לא בטוח שכדי להשקיע למלעה מ500 שקל פלוס על משהו שכנראה לא תנצל , אבל זאת רק דעתי .
ג.ספק כח מודולרי נותן לך קצת יותר נוחות בהתקנה של המחשב ,מראה מסודר יותר ,אבל שום דבר מבחינת איכות בהשוואה לדגם מקביל לא מודולרי .
TheTurtle כתב:מעבד חמוד אבל אל תגזים- " אחד החזקים בעולם"staticx כתב: לגבי המעבד הזה של AMD - הוא פשוט מטורף ומגיע לביצועים דומים למעבדי אינטל שעולים פי כמה!
הנה קישור להשוואה...! יותר נכון עם כל ה 8 ליבות שלו i7-960 בן שנתיים עדיין מקבל ציונים יותר גבוהים ב CINEBENCH - וזאת בדיקה חישוב מרובה/ליבות.
*הדבר היחיד הטוב בו ביחס ל INTEL זה הGPU המובנה שיותר טוב משל INTEL, השאלה אם תשתמש בפיצר הזה.
אני אף פעם לא מבין מאיפה מקריצים את הגרפים האלה, אבל הם ממש לא בכיוון הנכון או בקינפוג הנכון בזמן הבדיקות.
i5 3570k מקבל ציונים יותר גבוהים משניהם, ולא ניכנס ל i7...
AMD נפלו עם ה 8 ליבות, ואינטל i5 עם קצת אוברקלוק מרסק אותם לחתיכות.
אם אתה מחפש כוח חישוב, אני הייתי הולך לכיוון אינטל.......
רק שתדע , למעבדי הFX אין ליבה מובנת בכלל ,הליבה הגראפית נמצאת בציפסט במעבדים האלו ,זה לא הAPU ,ולא צריך להגזים ,הFX8350 בחלק מהמשימות נותן אחלה פייט .
-
Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

תודה דוד.
זה תוספת של כ-500 ש"ח? בשביל לעבור למשהו שייתן OC?
השאלה הגדולה היא בכמה המעבד יהיה יותר חזק, ובכמה אם אני אעשה גם OC אוכל להגיע לתוצאה גבוהה יותר.
או שעדיף לי למשל, לקנות עכשיו את הi5 המוצע, ומקסימום אם ארגיש בחסרון כח, לשדרג בעתיד כבר לi7 שייתן תוצאות טובות יותר?
זה תוספת של כ-500 ש"ח? בשביל לעבור למשהו שייתן OC?
השאלה הגדולה היא בכמה המעבד יהיה יותר חזק, ובכמה אם אני אעשה גם OC אוכל להגיע לתוצאה גבוהה יותר.
או שעדיף לי למשל, לקנות עכשיו את הi5 המוצע, ומקסימום אם ארגיש בחסרון כח, לשדרג בעתיד כבר לi7 שייתן תוצאות טובות יותר?
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

חסרון בכח לא תרגיש בזמן הקרוב ,ההבדל בביצועים בין i5 3470 לבין ה3570K לא שווה את תוספת המחיר ,סך הכל התדר טיפה גבוהה יותר אבל זה עדיין אותו מעבד עם מכפלה פתוחה סך הכל ... גם i7 מה שמבדיל אותו ואת הi5 זה הHT ,דבר שבא לידי ביטוי רק במטלות המון חישובים וגם עיבוד וידאו לדוג' ,מעבר לזה הביצועים יהיו זהים כי סך הכל זה עדיין מעבד Ivybridge מרובע ליבות ... רק קח בחשבון ששידרוגים לא יהיו לטווח הרחוק מבחינת מעבד כי IvyBridge היא הארכיטקטורה האחורנה שתשתמש בs1155 ,ושנה הבאה מעבדי הHaswell יביאו איתן סוקט חדש .. זה כבר לא הs775 ששרד שנים וראה לא מעט ארכיטקטורות ומעבדים ..
בקשר לתוספת ,זה בערך סדר הגודל לדעתי .. עוד 200+ שקל על לוח Z77 איכותי שתומך בOC , עוד 100 שקל לקירור איכותי וכמובן תוספת של 200 בערך ל3570K ,איך שאני רואה את זה זה דיי בזבוז כסף ,ואני ההיתי משקיע אותו בכרטיס מסך במקום אם OC כרגע בסימן שאלה , כמו לעלות לדוג' ל660Ti / HD7950 ...
בקשר לתוספת ,זה בערך סדר הגודל לדעתי .. עוד 200+ שקל על לוח Z77 איכותי שתומך בOC , עוד 100 שקל לקירור איכותי וכמובן תוספת של 200 בערך ל3570K ,איך שאני רואה את זה זה דיי בזבוז כסף ,ואני ההיתי משקיע אותו בכרטיס מסך במקום אם OC כרגע בסימן שאלה , כמו לעלות לדוג' ל660Ti / HD7950 ...
-
Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

רב תודות!
הti אמור להוות שיפור ניכר?
אני משער שאין טעם לשאול אבל מן הסתם כל הכרטיסים הללו תומכים ב3D - כלומר היציאה היא 1.4.
הti אמור להוות שיפור ניכר?
אני משער שאין טעם לשאול אבל מן הסתם כל הכרטיסים הללו תומכים ב3D - כלומר היציאה היא 1.4.
-
Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

ושאלת הבונוס - האם אכן אין הבדל ממשי בין סטיק אחד של 8GB לבין זוג של 4GB שעובדים בDUAL? ככה שעדיף לי כרגע לקחת 8, ובהמשך במידת הצורך 16? או נקפוץ ל32 ? 
תודה
תודה
- agent__smith
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
מומלץ DUAL CHANNEL כן, בוודאות.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
-
Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

זה מה שכתבו לי בפורום של HWZONE או יותר נכון כותבים שם:
- כעיקרון 2 סטיקים עובדים במערך דואל-צ'אנל, מה שמוסיף עוד כמה אחוזי ביצועים. משום שהטכנולוגיה התקדמה ותדרי הזכרונות מאוד מהירים, תוספת הביצועים הזו די אפסית. לכן, 8GB גם יפנה לך חריץ בלוח האם וגם חוסך לך עשרות שקלים (לעומת 2 סטיקים של 4GB) ללא איבוד ביצועים.
מפי יאיר אחד הממנהלים שם.
פשוט לא בא לי להשליך לפח כסף (הרי אני משער שלא אמכור את הזכרונות אח"כ)
- כעיקרון 2 סטיקים עובדים במערך דואל-צ'אנל, מה שמוסיף עוד כמה אחוזי ביצועים. משום שהטכנולוגיה התקדמה ותדרי הזכרונות מאוד מהירים, תוספת הביצועים הזו די אפסית. לכן, 8GB גם יפנה לך חריץ בלוח האם וגם חוסך לך עשרות שקלים (לעומת 2 סטיקים של 4GB) ללא איבוד ביצועים.
מפי יאיר אחד הממנהלים שם.
פשוט לא בא לי להשליך לפח כסף (הרי אני משער שלא אמכור את הזכרונות אח"כ)
- agent__smith
-
- חבר מכור קשה

תתחיל לקרוא REVIEWS..... 
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
-
Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

לצערי הרב במחשבים איבדתי את הכיוונים. יש מגוון פסיכי, פשוט פסיכי של מידע. בשביל זה יש חברים 
- mikee8
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 877
staticx כתב:מעבד : AMD X8 FX-8150 AM3+ (3.6GHz) - BOX ₪ 998
סה"כ 4,596 ש"ח
הנה קישור להשוואה
- mikee8
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 877
סליחה על ההתערבות המאוחרת...staticx כתב:מעבד : AMD X8 FX-8150 AM3+ (3.6GHz) - BOX ₪ 998
סה"כ 4,596 ש"ח
הנה קישור להשוואה
למה לוח אם בכזה סדר גודל? יש זולים יותר גם של GIGABYTE, עם פחות פיצ'רים, שיספיקו בהחלט לצרכים...
-
Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

עם כל הכבוד לstaticx אני מבין שהמחשב הזה אוברקיל בשבילי - וגם חבל על צריכת החשמל.
המחשב הרבה יותר ייעודי למשחקים.
אז אני יותר בכיוון של הi5
אשמח להצעות בתחום הזה.
המחשב הרבה יותר ייעודי למשחקים.
אז אני יותר בכיוון של הi5
אשמח להצעות בתחום הזה.
- agent__smith
-
- חבר מכור קשה

חושב שזה יהיה אחלה.
מקווה שלא שכחתי כלום ... אם חסר מאוורר אז קנה בסיסי. תרצה לעשות oc ? תחליף במשהוא טוב יותר, ותתחיל למלא את המחשב במאווררים.
מקווה שלא שכחתי כלום ... אם חסר מאוורר אז קנה בסיסי. תרצה לעשות oc ? תחליף במשהוא טוב יותר, ותתחיל למלא את המחשב במאווררים.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור