ניקיון מכונת Expobar
היי לכולם,
כבר הרבה זמן לא ניקיתי במפנים את המכונה שלי (Expobar Office Control) ורציתי להיזכר איך לעשות את זה.
יש לי את אבקת הניקיון Puly Caff Plus ואת המתקן גומי ששמים בתוך הידית חליטה. אני זוכר שצריך להשים כפית של חומר בתוך הידית עם המתקן הגומי, לחבר לראש ולהפעיל ל 10 - 20 שניות ולהפסיק ולתת למכונה למשוך את כל המים.
מה שאני לא יודע זה איך אני אמור לנקות את הידית ההקצפה או את הצינורות הפנימיים מאבנית.
אני רק רוצה לציין שאני תמיד השתמשתי בבריטה כדי לסנן ולרכך את המים לפני שהכנסתי למכונה ולאחרונה עברתי להשתמש במים של תמי 4.
תודה רבה על העזרה.
כבר הרבה זמן לא ניקיתי במפנים את המכונה שלי (Expobar Office Control) ורציתי להיזכר איך לעשות את זה.
יש לי את אבקת הניקיון Puly Caff Plus ואת המתקן גומי ששמים בתוך הידית חליטה. אני זוכר שצריך להשים כפית של חומר בתוך הידית עם המתקן הגומי, לחבר לראש ולהפעיל ל 10 - 20 שניות ולהפסיק ולתת למכונה למשוך את כל המים.
מה שאני לא יודע זה איך אני אמור לנקות את הידית ההקצפה או את הצינורות הפנימיים מאבנית.
אני רק רוצה לציין שאני תמיד השתמשתי בבריטה כדי לסנן ולרכך את המים לפני שהכנסתי למכונה ולאחרונה עברתי להשתמש במים של תמי 4.
תודה רבה על העזרה.
אם המים נשאבים מצינורית, יש פילטר שמרכיבים בקצה הצינורית ומחזיק חודש-חודשיים, וניתן לטפל בו ולהאריך את חייו פי כמה ע"י הזרמת מי מלח. באברהמי מוכרים חבילה של כאלה במחיר נמוך יחסית. באברהמי יש גם מרכך 8 ליטר שניתן להרכיב מתחת לכיור ודורש טיפול פעם בחצי שנה, ויש עוד פתרון של בריטה שגם מפלטר וגם מרכך אבל יקר יותר. דבר עם אלון גרוסמן מ VMA. יש פה בפורום עוד פתרונות, חפש ריכוך מים.
what's next?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
צונורות פנימיים מפרקים וטובלים בתמיסת מלח לימון - זה משהו שלדעתי כדאי לעשות רק אחרי כמה וכמה שנים.
יש לך אבנית בידית? איך? הייתי מנסה אולי סנו ספריי לאבנית.
צנרת סטימר וכאלה לא הייתי נוגע כי הכרום עלול להיפגם. עדיף לנקות מה שאפשר עם מים וסבון.
יש לך אבנית בידית? איך? הייתי מנסה אולי סנו ספריי לאבנית.
צנרת סטימר וכאלה לא הייתי נוגע כי הכרום עלול להיפגם. עדיף לנקות מה שאפשר עם מים וסבון.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- liorcimbali
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
אם אתה יודע בוודאות שיש אבנית קח את המכונה לניקוי במעבדה אם יש אבנית במעברים זה מצריך פירוק המכונה.
או שתעשה את זה לבד רק קח בחשבון שיותר מסביר שתיצטרך להחליף על הדרך אטמים ואולי חלקים אחרים .
בקיצור תפעיל שיקול דעת. בהצלחה!
או שתעשה את זה לבד רק קח בחשבון שיותר מסביר שתיצטרך להחליף על הדרך אטמים ואולי חלקים אחרים .
בקיצור תפעיל שיקול דעת. בהצלחה!