מבקש המלצה לטלוויזיה טובה, לפי הפרמטרים הבאים:
1. תקציב - גמיש, באזור ה-4500-5000 ש"ח. אם יש טלוויזיה מצויינת במחיר גבוה יותר, אפשר לחרוג קצת.
2. גודל מסך - המרחק מהטלוויזיה הוא כ - 2.30 מ', לכן 46-47 אינץ' נראה לי כגודל האופטימלי. האם 50 אינץ' כבר יותר מידי?
3. כניסות וחיבורים מגוונים - כמובן כניסה ל - USB ויכולת קריאת פורמטים רבים של וידאו ואודיו.
4. לגבי תלת מימד, נראה לי שאפשר לוותר, לא רואה שימוש בזה, בעתיד הנראה לעין.
5. גלישה באינטרנט - לדעתי אין צורך. אפשר להעביר כבל מהמחשב למסך הטלוויזיה ולא להרגיש בהבדל.
6. מותג - לא קריטי.
אשמח לשמוע המלצות לטלוויזיות ספציפיות וגם המלצות לחנויות אמינות.
תודה.
מבקש המלצה לטלוויזיה
- mosheyosef1974
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אני קונה פנסוניק את הדגם הזה
TH-L42ET5M
מסך LED FULL HD 3D בגודל 42 אינץ'
TH-L42ET5M
מסך LED FULL HD 3D בגודל 42 אינץ'
- mmm6589884
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 429
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 18 פעמים
שלום.
נתחיל בחניות יש כמה חניות מתמחות טובות במרכז ואלו שאני מכיר ושמעתי אלהם הם
פוקציור בתל אביב היי פי
סלון חללית ארמגדון רמת גן סטראיו עני.
וחשמל נטו בראשון
אלו חניות שמעתי שהשירות שלהם טוב והמחיר זול וארמגדון יש לו בעל בית מקצועי מאוד ומאוד אדיב וגם מחרים לא הכי יקרים.
בקשר לגודל המרחק צפייה הוא יחסית לא גדול כול כך.
אבל עם אתה צופה הרבה בFULL HD ו3D אז אפשר לכלול גם 51 אנטיש אני אשית יושב מ47 במרחק מטר וחצי ונהנה אז אני חושב שממרחק כמו שלך יכלתי לסים 55 אני ממליץ שתבדוק כמה מסכים בתנאי שאתה יכול להוסיף כמה מאות שקלים מעל 5 אלף:
1.סמסונג E550 גודל 51 מסך 3D בעל SMERT TV אני יודע שזה לא חשוב לך אבל זה דווקא נחמד.
איכות טובה ב3D ואיכות מעולה 2D עלות תועלת מעולה ויכולת סטרימיר טובות עם תמיכה בעברית ופס קול DTS
קיוצר שווה בדיקה.עם אתה יכול לחרוג זה היה מסך טוב עבורך לדעתי אבל כמובן לצפות לפני
2.סמסונג ES6200 מסך LED מסדרה 6 מסך דק ומעוצב להפליא בעל יכולת הזרמה מהרשת SMERT TV
ויכלות סטרימיר מעולות כמו שיש בסמסונג איכות טובה ב2D ואיכות טובה ב3D צבעים בהרים וחדים וסגוגנים מאוד עוצמת הארה חזקה ומתמודד עם תנאי תאורה של אור ולא נותן צבעים דהיום וגם בחשוך הוא מתמודד די טוב אבל עדין מדובר במסך LED צדדי אבל עומק השחורים שלו טוב לדעתי וגם הנקדיות הטבעית לא רעה ויש פירוט בחלקים הכהים. קיוצר מסך טוב שווה לראות
3. עם אתה רוצה לחסוך ולקנות מסך חכם ואכותי אולי E490 יתאים לך אבל הוא HDR ולא FULL HD
אבל הוא אכותי ובעל עלות תעולת מעולה לטעמי. וSMERT TV ויכלות סטרימיר מעולות
שהיה לך המון בהצלחה בברכה מתן וכול טוב עם תצריך עזרה תפנה עלי בפרטי ואני יתן לך תסקייפ שלי.
נתחיל בחניות יש כמה חניות מתמחות טובות במרכז ואלו שאני מכיר ושמעתי אלהם הם
פוקציור בתל אביב היי פי
סלון חללית ארמגדון רמת גן סטראיו עני.
וחשמל נטו בראשון
אלו חניות שמעתי שהשירות שלהם טוב והמחיר זול וארמגדון יש לו בעל בית מקצועי מאוד ומאוד אדיב וגם מחרים לא הכי יקרים.
בקשר לגודל המרחק צפייה הוא יחסית לא גדול כול כך.
אבל עם אתה צופה הרבה בFULL HD ו3D אז אפשר לכלול גם 51 אנטיש אני אשית יושב מ47 במרחק מטר וחצי ונהנה אז אני חושב שממרחק כמו שלך יכלתי לסים 55 אני ממליץ שתבדוק כמה מסכים בתנאי שאתה יכול להוסיף כמה מאות שקלים מעל 5 אלף:
1.סמסונג E550 גודל 51 מסך 3D בעל SMERT TV אני יודע שזה לא חשוב לך אבל זה דווקא נחמד.
איכות טובה ב3D ואיכות מעולה 2D עלות תועלת מעולה ויכולת סטרימיר טובות עם תמיכה בעברית ופס קול DTS
קיוצר שווה בדיקה.עם אתה יכול לחרוג זה היה מסך טוב עבורך לדעתי אבל כמובן לצפות לפני
2.סמסונג ES6200 מסך LED מסדרה 6 מסך דק ומעוצב להפליא בעל יכולת הזרמה מהרשת SMERT TV
ויכלות סטרימיר מעולות כמו שיש בסמסונג איכות טובה ב2D ואיכות טובה ב3D צבעים בהרים וחדים וסגוגנים מאוד עוצמת הארה חזקה ומתמודד עם תנאי תאורה של אור ולא נותן צבעים דהיום וגם בחשוך הוא מתמודד די טוב אבל עדין מדובר במסך LED צדדי אבל עומק השחורים שלו טוב לדעתי וגם הנקדיות הטבעית לא רעה ויש פירוט בחלקים הכהים. קיוצר מסך טוב שווה לראות
3. עם אתה רוצה לחסוך ולקנות מסך חכם ואכותי אולי E490 יתאים לך אבל הוא HDR ולא FULL HD
אבל הוא אכותי ובעל עלות תעולת מעולה לטעמי. וSMERT TV ויכלות סטרימיר מעולות
שהיה לך המון בהצלחה בברכה מתן וכול טוב עם תצריך עזרה תפנה עלי בפרטי ואני יתן לך תסקייפ שלי.