יש לי מחשב שמחובר לטלויזיה לצפיה בסרטים והורדות.
אני מפעיל אותו עם עכבר ומקלדת אלחוטיים. בלי כל מני xbmc וכד, אלא ישר מה windows. קצת פרטצ' לעומת המקובל כאן, אבל אין לי אנרגיה להתמקצע. שלט יעודי ל xbmc מונח כבר כמה חודשים באריזתו.
הבעיה שלי היא שזה לא ממש נוח להפעיל את העסק מרחוק.
חשבתי להריץ כבל hdmi אבל זה קצת מסורבל אצלי וכדי לעבור בפינות החדר אני צריך כ -8-10 וזה עלול להיות בעייתי.
ניסיתי כל מני שליטה מרחוק showmypc וכאלה. השיהוי ביאס אותי.
אני מניח שיש הפעלות מרחוק ללא שיהוי אם עושים זאת עם הרשת הביתית אבל שלי קצת איטית ומיושנת. אז אין לי כח להתעסק עם זה.
ראיתי את הפתרון הנ"ל:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4271186,00.html
לא זול אבל נראה לי שעבורי יכול להיות ממש אופטימלי. וזה גם ינגיש את המחשב הזה לשימושים שכעת ממש לא נוחים (word, גלישה וכו).
אני מבין שאנשים יותר טכנולוגיים יבחרו משהו אחר אבל נראה לי שעבורי זה סבבה, לא?
אשמח לשמוע חוו"ד
לגבי השליטה מרחוק היום. אחת הבעיות זה גודל הפונט בטורנט ובתפריטי הוורד בדפי אינטרנט לצרכי הורדה וכו. אפשר להגדיל את הפונט והרזולוציה, אבל אז החלונות מתחילים לגדול מדי והתחתית שלהם יוצאת מהמסך (ואז קשה להגיע למקשי "אישור" וכו'). אני מקווה שהבהרתי את הבעיה. אשמח להצעות גם בהיבט הזה.
האמת שפתרון יקל עלי אבל לא יפתור את הכל כי זה עדיין לא ממש נוח ההפעלה מרחוק.
בקיצור שתי סוגיות שכרורות אחת בשניה באופן חלקי:
1. מה דעתכם על החיבור האלחוטי של hdmi שבזק מציעה (ובכלל פתרונות כאלו)
2. סויית גודל הפונט והתפריטים. איך להגדיל את הפונט/רזולוציה בלי שהפתריטים יגדלו יותר מדי.
hdmi אלחוטי
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
יש סקירה על המוצר הזה באתר, תריץ חיפוש.
חשוב לדעת שזהו ממיר שאינו LOSSLESS, כלומר תהיה פגיעה באיכות התמונה לעומת כבל HDMI.
החברה קוראת למוצר SEEMINGLY LOSSLESS, אבל זה גימיק שווקי.
חשוב לדעת שזהו ממיר שאינו LOSSLESS, כלומר תהיה פגיעה באיכות התמונה לעומת כבל HDMI.
החברה קוראת למוצר SEEMINGLY LOSSLESS, אבל זה גימיק שווקי.
No place like home.......... Theater