אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי פה במשהו קטן תודה!!
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
בטח
.
..
...
....
...
..
.
....
...
...
...
שלא.
1. עצוב שהצטרפת לאתר רק עם דרישה מגעילה מסוג זה
2. ערוץ 5 הוא ערוץ בתשלום אין דבר כזה חינם, אתה רוצה אותו? תתחבר לחברה כמו הוט/יס.
יום טוב
.
..
...
....
...
..
.
....
...
...
...
שלא.
1. עצוב שהצטרפת לאתר רק עם דרישה מגעילה מסוג זה
2. ערוץ 5 הוא ערוץ בתשלום אין דבר כזה חינם, אתה רוצה אותו? תתחבר לחברה כמו הוט/יס.
יום טוב
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
matan1,
כפי שראית - לא מפרסמים פה קישורים לתוכן ישראלי המוגן בזכויות יוצרים.
גם ערוץ ספורט 5 הוא תוכן כזה - נכון שהוא חלק מהחבילה הבסיסית של ספקי תוכן כגון יס או הוט, אבל הוא לא פתוח לציבור הרחב ב-100% מהזמן.
תכנים מסוימים משודרים אונליין ע"י הנהלת הערוץ, והם זמינים באתר עצמו.
על כן - קישור כפי שביקשת גם הוא אינו מקובל עפ"י תקנון האתר.
benny123,
אני מבין את התנגדותך הנחרצת לבקשה, אבל אנא שמור על טון דיבור מעט יותר נעים.
לא הייתה פה "דרישה מגעילה", אלא בקשה מנומסת למדי. נכון שמדובר בבקשה שמנוגדת לתקנון הפורום, אבל אפשר להסביר זאת ללא כעסים...
כפי שראית - לא מפרסמים פה קישורים לתוכן ישראלי המוגן בזכויות יוצרים.
גם ערוץ ספורט 5 הוא תוכן כזה - נכון שהוא חלק מהחבילה הבסיסית של ספקי תוכן כגון יס או הוט, אבל הוא לא פתוח לציבור הרחב ב-100% מהזמן.
תכנים מסוימים משודרים אונליין ע"י הנהלת הערוץ, והם זמינים באתר עצמו.
על כן - קישור כפי שביקשת גם הוא אינו מקובל עפ"י תקנון האתר.
benny123,
אני מבין את התנגדותך הנחרצת לבקשה, אבל אנא שמור על טון דיבור מעט יותר נעים.
לא הייתה פה "דרישה מגעילה", אלא בקשה מנומסת למדי. נכון שמדובר בבקשה שמנוגדת לתקנון הפורום, אבל אפשר להסביר זאת ללא כעסים...
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
"ראיתי שאסור לפרסם פה ערוצים ישראלים בתשלום"
כאן אבדתי את קור רוחי, מצטער אם גלשתי בתגובה אבל משתמש עם הודעה אחת שלדבריו כבר ראה את עמדת האתר בעניין בא ומבקש בכל זאת.. בשביל מה בדיוק? מישהו יצפצף על חוקי האתר למענו?
כאן אבדתי את קור רוחי, מצטער אם גלשתי בתגובה אבל משתמש עם הודעה אחת שלדבריו כבר ראה את עמדת האתר בעניין בא ומבקש בכל זאת.. בשביל מה בדיוק? מישהו יצפצף על חוקי האתר למענו?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
שים לב שהטעות שלו לא נבעה מחוצפה, אלא מחוסר הבנה, ואצטט אותו : "ערוץ ספורט 5 הרגיל שלא עולה כסף".
ערוץ 5 כלול בחבילה הבסיסית של ספקי השירות, ואינו ערוץ פרמיום (בתשלום נוסף). האבחנה הזו היא שגרמה לו לבקש את ערוץ 5 (ולא 5+, גולד, ספורט 1 או שאר ירקות).
אתה צודק, זה לא הופך אותו לערוץ חופשי, ועל כן התשובה שלך אכן עונה על המצופה בפורום. תודה על העזרה
ערוץ 5 כלול בחבילה הבסיסית של ספקי השירות, ואינו ערוץ פרמיום (בתשלום נוסף). האבחנה הזו היא שגרמה לו לבקש את ערוץ 5 (ולא 5+, גולד, ספורט 1 או שאר ירקות).
אתה צודק, זה לא הופך אותו לערוץ חופשי, ועל כן התשובה שלך אכן עונה על המצופה בפורום. תודה על העזרה