נשבר לי מהאקסטרימר פרודיג'י בלאק
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
כבר כמה סרטים שהוא מחליט באמצע הסרט פתאום להיתקע לשניה ואז לעשות stop. ולא פעם אחת, אלא בצורה קונסיסטנטית. לפעמים אני מדלג על הקטע הזה בסרט שזה קורה, ואז כמה שניות אחרי זה זה קורה שוב ושוב. כבר כמה סרטים שזה קורה לי ואני נאלץ ללכת לראות על המחשב במקום בסלון עם המקרן.
ניסיתי להחליף firmwares הייתי על ה 3.5 RC10, חזרתי אחורה ל 3.0.5 שום דבר לא עוזר.
זה קרה לי בחיבור של הארד דיסק נייד USB. על הזרמה מהרשת בכלל אין מה לדבר, הוא מחובר קווית לראוטר שיש לו סוויץ' של 1GB וביום טוב הוא מצליח להזרים 720p. לפעמים גם זה נתקע.
מה עושים איתו? הוא בהכרח תקול וצריך לממש אחריות?
יש המלצות לסטרימר אחר? אני לא צריך הרבה. אני רואה קבצי MKV סטנדרטיים מהרשת, לא כל מיני פורמטים איזוטריים. כל מה שאני רוצה זה שהוא יעבוד ביציבות.
ניסיתי להחליף firmwares הייתי על ה 3.5 RC10, חזרתי אחורה ל 3.0.5 שום דבר לא עוזר.
זה קרה לי בחיבור של הארד דיסק נייד USB. על הזרמה מהרשת בכלל אין מה לדבר, הוא מחובר קווית לראוטר שיש לו סוויץ' של 1GB וביום טוב הוא מצליח להזרים 720p. לפעמים גם זה נתקע.
מה עושים איתו? הוא בהכרח תקול וצריך לממש אחריות?
יש המלצות לסטרימר אחר? אני לא צריך הרבה. אני רואה קבצי MKV סטנדרטיים מהרשת, לא כל מיני פורמטים איזוטריים. כל מה שאני רוצה זה שהוא יעבוד ביציבות.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
זה קורה בכמה סרטים או באחד ספציפי?
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

יש שם כונן קשיח פנימי, אבל מה הקשר? הבעיות הללו לא יקרו בסרטים הללו מכונן קשיח פנימי? גם להעביר דברים לכונן הפנימי הזה זה pain in the ass כי מהירות הרשת להעתקה לקבצים משם היא מגוחכת לגמרי (משהו כמו כמה עשרות/מאות ק"ב לשניה).
- HaGingi
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
אצלי לוקח לסטרימר כמעט שעה להתנסכרן מול הרשת הבייתיתpsibeast כתב:יש שם כונן קשיח פנימי, אבל מה הקשר? הבעיות הללו לא יקרו בסרטים הללו מכונן קשיח פנימי? גם להעביר דברים לכונן הפנימי הזה זה pain in the ass כי מהירות הרשת להעתקה לקבצים משם היא מגוחכת לגמרי (משהו כמו כמה עשרות/מאות ק"ב לשניה)....
(למרות שהוא מחובר ישירות עם כבל לראוטר)
אבל אחרי שהוא מתממשק...הכל עובד מצוין.
עד כדי כך שאני צופה בסרטים עם קידוד DTS-HD-MASTER שנמצאים במחשב אחר.
קצב ההעתקה ממחשב שולחני לסטרימר ברשת הקווית - כ-6MB לשנייה.
הדרך הכי מהירה להעתיק תכנים לסטרימר ע"י שימוש בחיבור ה-usb3 (דרך מחשב)
בצפייה מהכונן הקשיח-הפנימי, זה נדיר שיש תקיעות (אני בגרסה 9)
הג'ינג'י

- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אם המכשיר נדלק... בבאג יגידו לך שהוא תקין
הם "מאוד" מקצועיים שם
הם "מאוד" מקצועיים שם
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

אז מה האופציות שלי? לקנות סטרימר חדש?
מה יתן לי יציבות מקסימלית בניגון תוכן מ USB או מהרשת הביתית? אני לא צריך פיצ'רים מתקדמים, לא אכפת לי Jukebox, אני לא צריך שהוא יתפקד בתור מכשיר הורדות. כל מה שאני צריך זה לא לדאוג שמשהו יתפקשש כשאני בא לנגן תוכן.
מה יתן לי יציבות מקסימלית בניגון תוכן מ USB או מהרשת הביתית? אני לא צריך פיצ'רים מתקדמים, לא אכפת לי Jukebox, אני לא צריך שהוא יתפקד בתור מכשיר הורדות. כל מה שאני צריך זה לא לדאוג שמשהו יתפקשש כשאני בא לנגן תוכן.
אני לגמריי איתך ..... כשקניתי את המכשיר הייתי בטוח שמדובר בפנינה היום אני ממש אבל ממש מאוכזבpsibeast כתב:אז מה האופציות שלי? לקנות סטרימר חדש?
מה יתן לי יציבות מקסימלית בניגון תוכן מ USB או מהרשת הביתית? אני לא צריך פיצ'רים מתקדמים, לא אכפת לי Jukebox, אני לא צריך שהוא יתפקד בתור מכשיר הורדות. כל מה שאני צריך זה לא לדאוג שמשהו יתפקשש כשאני בא לנגן תוכן....
psibeast כתב:
מה יתן לי יציבות מקסימלית בניגון תוכן מ USB או מהרשת הביתית? אני לא צריך פיצ'רים מתקדמים, לא אכפת לי Jukebox, אני לא צריך שהוא יתפקד בתור מכשיר הורדות. כל מה שאני צריך זה לא לדאוג שמשהו יתפקשש כשאני בא לנגן תוכן....
אני עם Xtreamer Side Winder 1 ,
מחובר קווי לראוטר של נט-גיר (חינמי של בזק)
כבר שנתיים אני מזרים דרך המחשב 720p , ו 1080p
לפעמים גם דרך USB עם דיסק קשיח נייד Western Digital 1T
בלי בעיה , לא נתקע , לא נכבה , לא מגמגם
הכל עובד חלק טפו טפו טפו
ממש מבאס לשמוע על כל התקלות במוצרים החדשים שלהם
בזמן שמוצרים הישנים והטובים ( Xtreamer 1 , Xtreamer Pro )
עובדים מצויין!