שאלה לגבי קופסה של 014 בארון תקשורת, מצורפת תמונה
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
מה המצב חברים? קודם חדשות טובות, השגתי D-LINK DSL-6740U G1, יש בכמה סניפים בצפון,
את שלי אספתי מחיפה, יש בכרמיאל וטבריה (נכון לשלשום). לגבי שאלתי, לאחד השכנים בקומה יש קופסה כזאת:
[imgbig]http://i.imgur.com/R2eRN.jpg[/imgbig]
מה היא עושה? היה פה מישהוא שרשם כי 014 התקינו לו משהוא כזה וזה שיפר את מהירות האינטרנט שלו.
את שלי אספתי מחיפה, יש בכרמיאל וטבריה (נכון לשלשום). לגבי שאלתי, לאחד השכנים בקומה יש קופסה כזאת:
[imgbig]http://i.imgur.com/R2eRN.jpg[/imgbig]
מה היא עושה? היה פה מישהוא שרשם כי 014 התקינו לו משהוא כזה וזה שיפר את מהירות האינטרנט שלו.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
לדעתי אלו הם קופסאות קו טלפון של מנוי בזק בינלאומי או 012 סמייל, ייתכן ולשכן שלך יש שני קווי טלפון
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אולי אני טועה, אבל עד כמה שזכור לי קופסת ה-VoIP Gateway טלפון של 012 היא שחורה ולא לבנה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- ValorHeart
- חבר ותיק

אז זהו, שפה בתמונה אין VOIP לכן מוזר לי העניין, לא ברור לי באיזו טכנולוגיה הקופסאות האלה מחוברות, גם חשמל אין להן, ייתכן ואלו הן סתם קופסאות קורונה ממותגות שמפצלות את החיבורים.
אם היה ניתן לראות מה יש בתוכן הייתי יודע בוודאות למה הן מיועדות
אם היה ניתן לראות מה יש בתוכן הייתי יודע בוודאות למה הן מיועדות
- ValorHeart
- חבר ותיק

השאלה היא למה 012 צריכים פילטר ADSL ?
אוקיי אני יסביר זה נקרא "פילטר דירתי" תפקידו של פילטר דירתי יש לו שתי תפקידים מרכזיים תפקיד ראשון שכל שלוחה יכולה לסכרן קו ADSL ולא שלוחה ספציפית ותפקידו השני זה לקחת את כל השלוחות בבית ולתת בהם קו של אותו חברת VOB שזה אומר שאם לא היה את הפילטר הדירתי טכנאי שמגיע אליך הביתה צריך לעשות הסבה לכל שלוחה לקו של חברת הטלפון שבא אתה מנוי והתנאי הכרחי שפילטר דירתי יעבוד שבכל שלוחה בבית יהיה מיקרופליטר.
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
לא הבנתי, אתה טוען שגם אם יש לי פילטר דירתי, אני בכל זאת חייב פילטר על כל שקע עליו אני מחבר מכשיר? טלפון, פקס וכו'?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "