מתלבט בין מסכי סמסונג LG פנסוניק וטושיבה
שלום
אני מעוניין לקנות מסך לחדר שינה מרחק צפייה 3 מטר בגודל 40-42 אינטש
אני מתלבט בין הדגמים:
סמסונג 40EH5000
LG 42LS345Y
טושיבה 40PB200
פנסוניק TH-L42E5M
מבחינת מה שחשוב לי במסך זה האיכות תמונה שתהיה כמה שיותר טובה ואיכותית ובעיקר לשידורי SD
פחות חשוב לי כמות היציאות והכניסות וכל מה שקשור ל SMART TV ותלת מימד אלא נטו איכות תמונה.
תקציב עד 3500 ש"ח.
אודה להמלצות ממכם איזו טלויזיה מהרשימה שנתתי עונה לצרכים שלי.
אני מעוניין לקנות מסך לחדר שינה מרחק צפייה 3 מטר בגודל 40-42 אינטש
אני מתלבט בין הדגמים:
סמסונג 40EH5000
LG 42LS345Y
טושיבה 40PB200
פנסוניק TH-L42E5M
מבחינת מה שחשוב לי במסך זה האיכות תמונה שתהיה כמה שיותר טובה ואיכותית ובעיקר לשידורי SD
פחות חשוב לי כמות היציאות והכניסות וכל מה שקשור ל SMART TV ותלת מימד אלא נטו איכות תמונה.
תקציב עד 3500 ש"ח.
אודה להמלצות ממכם איזו טלויזיה מהרשימה שנתתי עונה לצרכים שלי.
נערך לאחרונה על ידי asafbh ב 07/12/2012 20:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- mosheyosef1974
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
יש את הפנסוניק
TH-L42ET5M
מסך LED FULL HD 3D בגודל 42 אינץ' ן או שאני כנראה ירכוש אותה דגם זה עם ביקורות טובות ולפי הסקר שעשיתי בזמן האחרון
זאתי טלויזיה איכותית
TH-L42ET5M
מסך LED FULL HD 3D בגודל 42 אינץ' ן או שאני כנראה ירכוש אותה דגם זה עם ביקורות טובות ולפי הסקר שעשיתי בזמן האחרון
זאתי טלויזיה איכותית
- mmm6589884
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 429
- קיבל תודות: 18 פעמים
אני ממליץ דווקא על פלזמה..
כמו E490 באותו בתקציב שלך אפילו תחסוך והיא מציע איכות מעולה ועלות תועלת מרשימה ביותר.
אני מציע לראות אותה ולהשוות מול מסכי LED ופלזמה אחרים באותו קטגורית מחיר.
בהצלחה
כמו E490 באותו בתקציב שלך אפילו תחסוך והיא מציע איכות מעולה ועלות תועלת מרשימה ביותר.
אני מציע לראות אותה ולהשוות מול מסכי LED ופלזמה אחרים באותו קטגורית מחיר.
בהצלחה
תמיד היה לי חשש מפלזמות בגלל הצריכת חשמל,צריבות,והמרחק המינימלי שאפשר לצפות כי ב LCD אפשר לצפות מכל מרחק ובפלזמה לא(תכני SD במרחק קטן ולא FULL HD).
בנוסף פלזמה עלולה להתקלקל יותר מהר מ LCD...
אין לי מושג מה להחליט ואם אלך על פלזמה אז כבר דגם E450 כי אין לי צורך בתלת מימד...
בגדול אני מתלבט בין דגמי סמסונג 40EH5000,E450, ודגמי פנסוניק(E5M או X50M שזה הפלזמה)
HELPPPPPP
בנוסף פלזמה עלולה להתקלקל יותר מהר מ LCD...
אין לי מושג מה להחליט ואם אלך על פלזמה אז כבר דגם E450 כי אין לי צורך בתלת מימד...
בגדול אני מתלבט בין דגמי סמסונג 40EH5000,E450, ודגמי פנסוניק(E5M או X50M שזה הפלזמה)
HELPPPPPP
- mmm6589884
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 429
- קיבל תודות: 18 פעמים
אין חשש מצריבה כיום כמו פעם בזכות מנגנונים שמירה..
אבל אני לא הכי מבין בזה אז תחכה לתשובות המומחים לפלזמות
.אבל מה שאני יכול להגיד לך מנסיון שפלזמות בתקציב נמוך נותנות עלות תועלת טובה יותר מLED/LCD
שאיכות שלהם לא הכי טובה בעיקר בגלל עננות וזליגות אוא ועומק שחורים אפרפר. לעומת נקדיות טבעתי ועומק שחורים עמוק טובים יותר עצל פלזמות בתקציב
אז לפי דעתי הפלזמות בתרציב נמוך עדיפות.. כמובן שתראה תמסך ותחליט
אבל אני לא הכי מבין בזה אז תחכה לתשובות המומחים לפלזמות
.אבל מה שאני יכול להגיד לך מנסיון שפלזמות בתקציב נמוך נותנות עלות תועלת טובה יותר מLED/LCD
שאיכות שלהם לא הכי טובה בעיקר בגלל עננות וזליגות אוא ועומק שחורים אפרפר. לעומת נקדיות טבעתי ועומק שחורים עמוק טובים יותר עצל פלזמות בתקציב
אז לפי דעתי הפלזמות בתרציב נמוך עדיפות.. כמובן שתראה תמסך ותחליט