מה הסיכויים להחלפת מסך אחרי חודש שימוש- סטריאו סטאר
לפני קרוב לחודש רכשתי מסך 55 אינץ של LG LED בסטריאו סטאר . המסך החליף 32 אינץ.
את הקרטון זרקתי.
מרחק צפייה כ3.8 מטר.
הלכתי על 55 אינץ כי אשתי אמרה לי שהיא לא מעדיפה שיהיה גדול מידי, אני מבחינתי הייתי הולך על 60-65 אינץ.
היום היא הפתיעה אותי, אמרה שחבל שלא הבאתי מסך גדול יותר.
לכל אלה שמכירים את סטריאו סטאר שבפ"ת, האם נראה לכם שיש אפשרות שהם יסכימו לקבל אותה בחזרה ולהגדיל את המסך? בתוספת תשלום כמובן.
את הקרטון זרקתי.
מרחק צפייה כ3.8 מטר.
הלכתי על 55 אינץ כי אשתי אמרה לי שהיא לא מעדיפה שיהיה גדול מידי, אני מבחינתי הייתי הולך על 60-65 אינץ.
היום היא הפתיעה אותי, אמרה שחבל שלא הבאתי מסך גדול יותר.
לכל אלה שמכירים את סטריאו סטאר שבפ"ת, האם נראה לכם שיש אפשרות שהם יסכימו לקבל אותה בחזרה ולהגדיל את המסך? בתוספת תשלום כמובן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום,
לא מכיר את החנות, אך לדעתי קיים סיכוי גדול שהם יסכימו, בפרט אם מדובר בשדרוג ולא "שנמוך"
העניין הוא שקשה להאמין שתוכל לקבל זיכוי מלא על המסך הנוכחי.
בהצלחה!
לא מכיר את החנות, אך לדעתי קיים סיכוי גדול שהם יסכימו, בפרט אם מדובר בשדרוג ולא "שנמוך"
בהצלחה!
גם אין שום סיבה שיקבל..bariko כתב:שלום,
בהצלחה!...
במידה ויזכו אותו 10-20% פחות מהמחיר ששולם וימכרו אותו בעתיד מתצוגה אז שני הצדדים צריכים להיות מרוצים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
קחו בחשבון שהם צריכים למכור את המסך כיד שניה וגם להרוויח עליו. זה לא משנה אם זה מסך בן חודש או בן שבוע ("יד שניה מרופא") - יד שניה במסכים זה סיפור מאוד מסובך למכור, וירידת המחיר דרמטית.
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
לא מדוייק להגיד שאמרו לו ללכת לחפש:LiorShap כתב:אם שילמת לפני חודש 14.5 וביקשו עוד 6K על 65ST50 זה בערך כמו להגיד לך "חפש את החברים שלך"![]()
במילים אחרות הם ביקשו 20.5K על מסך שעולה בין 16-17K .
הגזמה פראית למרות שהם לא חייבים לך כלום על פי חוק....
אם הסכמנו שהגיוני להוריד 20% מהמחיר על ה-14.5 אז אנחנו מגיעים ל-11.6 ואם נוסיף לסכום הזה עוד 6K אנו מגיעים ל-17.6 שזה לא רחוק מהמחיר העליון של הסכום שנקבת.
הבעיה היא שמחיר השוק של 65ST50 נמוך מהמחיר שנקבת.
אני חוזר בי לגבי ההתבטאות הקצת מוגזמת , בכל זאת אין מבחינתם שום חובה לקבל חזרה את המסך אלא רק רצון טוב.
בכל זאת נקבתי במחיר "מחירון" של ה 65ST של 17K למרות שניתן לרכוש אותו כנראה בפחות ( לא מתמצא לגמרי
במחירים ) . כך שיכלו אולי להתאמץ יותר עבורו ולמכור את המסך שלו מתצוגה "ולהפסיד" כמה מאות שקלים על
העסקה אבל להרוויח לקוח להרבה שנים ואולי הרבה לקוחות שישמעו מפה לאוזן על המקרה שלו.
זיכוי של 13K על המסך שלו שנרכש ב 14.5 ומכירה של הפנסוניק 65 ב 17 היתה יכולה לרצות לדעתי את שני הצדדים.
בכל זאת נקבתי במחיר "מחירון" של ה 65ST של 17K למרות שניתן לרכוש אותו כנראה בפחות ( לא מתמצא לגמרי
במחירים ) . כך שיכלו אולי להתאמץ יותר עבורו ולמכור את המסך שלו מתצוגה "ולהפסיד" כמה מאות שקלים על
העסקה אבל להרוויח לקוח להרבה שנים ואולי הרבה לקוחות שישמעו מפה לאוזן על המקרה שלו.
זיכוי של 13K על המסך שלו שנרכש ב 14.5 ומכירה של הפנסוניק 65 ב 17 היתה יכולה לרצות לדעתי את שני הצדדים.
בוא נתחיל מכך שאני לקוח מאוד וותיק אצלם, ואם מחברים את כל הסכומים שרכשתי אצלם. עוברים בקלות את ה60 אש"ח.
נכון הם לא חייבים לי כלום, וגם הסכומים ששילמתי הם לא "תרומה" לחנות אלא עבור מוצרים שרכשתי אצלם.
לאחר התכתבויות רבות שלי פה עם אנשים דרך הודעה פרטית ראיתי שרובם רכשו את 65ST50 בסביבות ה15.
אני האמנתי, כנראה לתומי, שאם אני יחזיר את המסך ויורידו לי את המחיר שלו לנניח ל11.5 ואז אני אצטרך להוסיף כ4 אש"ח כדי להגיע ל65.
להגיד לי להוסיף עוד 6, כלומר להגיע ל17.5 אש"ח עבור המסך זה קצת מוגזם עבורי.
אולי אני טועה
נכון הם לא חייבים לי כלום, וגם הסכומים ששילמתי הם לא "תרומה" לחנות אלא עבור מוצרים שרכשתי אצלם.
לאחר התכתבויות רבות שלי פה עם אנשים דרך הודעה פרטית ראיתי שרובם רכשו את 65ST50 בסביבות ה15.
אני האמנתי, כנראה לתומי, שאם אני יחזיר את המסך ויורידו לי את המחיר שלו לנניח ל11.5 ואז אני אצטרך להוסיף כ4 אש"ח כדי להגיע ל65.
להגיד לי להוסיף עוד 6, כלומר להגיע ל17.5 אש"ח עבור המסך זה קצת מוגזם עבורי.
אולי אני טועה
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
מחיר המחירון של 65ST50 בשקם אלקטריק הוא 20.000 שקל. ברור שאפשר להשיג בפחות אבל עצם העובדה שהם הסכימו בכלל לשדרג לך את המסך זה כבר טוב. תחשוב עבר חודש אין לך אריזה. ומין הסתם הם רוצים גם להרוויח. אף אחד לא עובד בחינם. אני חושב שהם היו ממש בסדר.תנסה להוריד להם עוד 1000 ואולי יסכימו. וככה תוסיף רק 5 אלף. במקום ה4 שחשבת להוסיף מההתחלה.