מפסק אלחוטי שמותאם לארץ
שים לב שהקופסא של המתג הזה מרובעת. אם אתה מתכנן להחליף מתג שיושב בתוך קיר בטון עם קופסא עגולה זה לא ילך. כבר נפלתי בנקודה הזאת. הדבר הזה מתאים למי שיש קירות גבס או קופסא מרובעת בקיר.
אני עדיין מחפש כזה עם שיתאים לקופסא עגולה...
אני עדיין מחפש כזה עם שיתאים לקופסא עגולה...
תודה,elan22 כתב:שים לב שהקופסא של המתג הזה מרובעת. אם אתה מתכנן להחליף מתג שיושב בתוך קיר בטון עם קופסא עגולה זה לא ילך. כבר נפלתי בנקודה הזאת. הדבר הזה מתאים למי שיש קירות גבס או קופסא מרובעת בקיר.
אני עדיין מחפש כזה עם שיתאים לקופסא עגולה......
אכן אני עומד להחליף עם שקע בקופסא עגולה.
אין פתרון אלחוטי אחר שכן יתאים ?
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
כן, קיים. סה"כ צריך שהממסר יעמוד בהספק.
אני בניתי כזה לבד מממסר ושלט של שער. השארתי את המתג הקיים והפכתי אותו למפסק מחליף. זה לא אסטטי כמו זה אבל זה עובד מצויין. (יש קופסא לבנה קטנה מעל המתג) (צריך רק לוודא שמגיע כבל אדמה לקופסא כי המקלט דורש חשמל אם אתה לא רוצה לעבוד עם סוללה - למתג מגיעה בד"כ רק פאזה)
כמובן שאם מה שכתבתי נשמע כמו סינית - לא להתקרב!!!
אני בניתי כזה לבד מממסר ושלט של שער. השארתי את המתג הקיים והפכתי אותו למפסק מחליף. זה לא אסטטי כמו זה אבל זה עובד מצויין. (יש קופסא לבנה קטנה מעל המתג) (צריך רק לוודא שמגיע כבל אדמה לקופסא כי המקלט דורש חשמל אם אתה לא רוצה לעבוד עם סוללה - למתג מגיעה בד"כ רק פאזה)
כמובן שאם מה שכתבתי נשמע כמו סינית - לא להתקרב!!!
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
לא יודע אם קיים מוצר מדף כזה אבל יש כל מיני פרויקטים ברשת בנושא.
ראיתי כמה כאלה שהשתמשו בפלטפורמת arduino שהיא ידידותית (יחסית) ומאוד גמישה, ויש ערימות של חומר וקוד שאפשר להעתיק ברשת.
השליטה היא לא בהכרח דרך WIFI אלא דרך הרשת באופן כללי. ובשביל שליטה מהפלאפון צריך גם אפליקציה מתאימה.
אבל זה בהחלט כמה וכמה רמות מעל.
ראיתי כמה כאלה שהשתמשו בפלטפורמת arduino שהיא ידידותית (יחסית) ומאוד גמישה, ויש ערימות של חומר וקוד שאפשר להעתיק ברשת.
השליטה היא לא בהכרח דרך WIFI אלא דרך הרשת באופן כללי. ובשביל שליטה מהפלאפון צריך גם אפליקציה מתאימה.
אבל זה בהחלט כמה וכמה רמות מעל.