פיצול כבל רשת- יצאתי מבולבל (-:
מקווה שזה הפורום המתאים.
המטרה- לפצל את כבל הרשת שמגיע מהראוטר (הנמצא בחדר אחר,ליד המחשב) לסלון ומחובר כיום לסטרימר (הסטרימר מחובר למקרן) ליציאת כבל רשת נוספת שתתחבר במקביל לטלויזיה "החכמה" (שלצערי הרב קצת מקרטעת בהעברת תכנים מעט 'כבדים' בהזרמה אלחוטית).
כבל הרשת הקיים הינו באורך 30 מ'.
כלומר הוא צריך להתחבר לסוג של מפצל/מרכזיה שממנה ייצאו שתי יציאות כבל רשת.
אורך כל כבל שייצא מהפיצול יהיה כ- 3-5 מ'.
קראתי קצת כאן ויצאתי טיפה מבולבל, מרבית ההצעות דיברו על סוג מתג/סוויטש, אבל זה הוצע שם לחיבור מחשבים.
יש גם מפצל 'רגיל', כמו זה שהוא זול ופשוט יותר, והכי חשוב לא דורש חיבור לחשמל.
http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=13458
האם הוא יכול גם לעשות את העבודה.
השימוש בכל אחד ממכשירי הצפייה(מקרן, טיוי) יהיה מן הסתם לא במקביל, אלא בכל פעם באחד מהם.
ההגיון שלי אומר שהמפצל הפשוט אמור לעשות את העבודה, אבל אין לי ניסיון בכך ואיני רוצה שתיווצר פגיעה בהזרמה רציפה של תכני קולנוע בנפח גבוה.
תודה.
המטרה- לפצל את כבל הרשת שמגיע מהראוטר (הנמצא בחדר אחר,ליד המחשב) לסלון ומחובר כיום לסטרימר (הסטרימר מחובר למקרן) ליציאת כבל רשת נוספת שתתחבר במקביל לטלויזיה "החכמה" (שלצערי הרב קצת מקרטעת בהעברת תכנים מעט 'כבדים' בהזרמה אלחוטית).
כבל הרשת הקיים הינו באורך 30 מ'.
כלומר הוא צריך להתחבר לסוג של מפצל/מרכזיה שממנה ייצאו שתי יציאות כבל רשת.
אורך כל כבל שייצא מהפיצול יהיה כ- 3-5 מ'.
קראתי קצת כאן ויצאתי טיפה מבולבל, מרבית ההצעות דיברו על סוג מתג/סוויטש, אבל זה הוצע שם לחיבור מחשבים.
יש גם מפצל 'רגיל', כמו זה שהוא זול ופשוט יותר, והכי חשוב לא דורש חיבור לחשמל.
http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=13458
האם הוא יכול גם לעשות את העבודה.
השימוש בכל אחד ממכשירי הצפייה(מקרן, טיוי) יהיה מן הסתם לא במקביל, אלא בכל פעם באחד מהם.
ההגיון שלי אומר שהמפצל הפשוט אמור לעשות את העבודה, אבל אין לי ניסיון בכך ואיני רוצה שתיווצר פגיעה בהזרמה רציפה של תכני קולנוע בנפח גבוה.
תודה.
טוב תראה אני גם קצת הלכתי לאיבוד בתיאור שלך אבל אני אנסה להסביר לך ככה
אתה מחבר את הקבל ה 30 מטר לציוד שנקרא HUB
מה HUB אתה מחבר את הטלויזיה וסטרימר
HUB משהוא עושה זה מחלק לך כתובות איפי על פי הראוטר שמחובר בחדר למחשב
אתה גם יכול לעשות את זה עם עוד ראוטר במידה ויש לך
פשוט לחבר ראוטר לראוטר ואז אתה מקבל עוד 4 יציאות LAN
וגם מגדיל לך את הכיסוי של רשת אלחוטי
עכשיו כדי לחבר ראוטר לראוטר אתה יכול ללמוד על אופן החיבור כאן
לינק http://www.netcheif.com/Articles/Router ... erAsAP.htm
עם אתה מחליט ללכת על חיבור של HUB אז יש לך פה
לינק http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-hub&keyword=hub
תבחר משמתאים לך לסוג הציוד בבית
משכן עם אתה מעוניין להזרים תוכן בלו ריי ברשת LAN בין המחשבים טלויזיה וכ''ו
אני ממליץ לך במידה ואין לך זה לעבור לשימוש עם קבלים CAT6 וגם אתה צריך ציוד
כמו ראוטרים ונתבים וחיבורי מחשב שתומכים בחיבורי 10/100/1000 זאת אומרת חיבורי LAN 1Gbps
ככה אתה תקבל מהירות עברת קבצים סביב ה 100 מגה בשניה בהנחה והכל מחובר תחת חיבור 1Gbps
עם חיבורים של 1 ג'יגה אין בעיה להזרים סרטי בלו ריי באיכות מלאה
אתה מחבר את הקבל ה 30 מטר לציוד שנקרא HUB
מה HUB אתה מחבר את הטלויזיה וסטרימר
HUB משהוא עושה זה מחלק לך כתובות איפי על פי הראוטר שמחובר בחדר למחשב
אתה גם יכול לעשות את זה עם עוד ראוטר במידה ויש לך
פשוט לחבר ראוטר לראוטר ואז אתה מקבל עוד 4 יציאות LAN
וגם מגדיל לך את הכיסוי של רשת אלחוטי
עכשיו כדי לחבר ראוטר לראוטר אתה יכול ללמוד על אופן החיבור כאן
לינק http://www.netcheif.com/Articles/Router ... erAsAP.htm
עם אתה מחליט ללכת על חיבור של HUB אז יש לך פה
לינק http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-hub&keyword=hub
תבחר משמתאים לך לסוג הציוד בבית
משכן עם אתה מעוניין להזרים תוכן בלו ריי ברשת LAN בין המחשבים טלויזיה וכ''ו
אני ממליץ לך במידה ואין לך זה לעבור לשימוש עם קבלים CAT6 וגם אתה צריך ציוד
כמו ראוטרים ונתבים וחיבורי מחשב שתומכים בחיבורי 10/100/1000 זאת אומרת חיבורי LAN 1Gbps
ככה אתה תקבל מהירות עברת קבצים סביב ה 100 מגה בשניה בהנחה והכל מחובר תחת חיבור 1Gbps
עם חיבורים של 1 ג'יגה אין בעיה להזרים סרטי בלו ריי באיכות מלאה
ראשית אבהיר שכבר היום אני משתמש בכבל הרשת באופן קווי מהראוטר המחובר למחשב לסטרימר והכל עובד חלק, בכל התכנים.
הכבל שאני משתשמש בו הוא cat 6.
לגבי אופציית השימוש בראוטר נוסף , אכן נזכרתי שיש לי רואטר קווי (לא אלחוטי) שכרגע לא בשימוש וזו יכולה להיות אופציה לא רעה, במקום לקנות עכשיו מכשיר אחר.
עשיתי ניסיון וחיברתי את כבל הרשת היוצא מהראוטר הקיים לראוטר הנוסף והוצאתי ממנו את שתי היציאות שאני רוצה להשתמש בהן.
הבעיה היא שזה נותן כתובת ip שונה מזו שמוגדרת בראוטר היוצא מהמחשב ולכן הוא לא מזהה את המחשב שלי על ספריותיו.
נראה לי שמש שאני צריך הוא פשוט להגדיר איכשהו את כתובת ה- ip התואמת שתהיה זהה לשזו של הראוטר המחובר למחשב.
האמת שאני לא יודע איך עושים את זה , אנסה לקרוא בהסבר שצירפת לי (זה הסבר די מורכב שם איך נכנסים להגדרות ומשהנים את הכתובת) או אנסה אולי להתיעץ עם ספק האינטרט שלי.
הכבל שאני משתשמש בו הוא cat 6.
לגבי אופציית השימוש בראוטר נוסף , אכן נזכרתי שיש לי רואטר קווי (לא אלחוטי) שכרגע לא בשימוש וזו יכולה להיות אופציה לא רעה, במקום לקנות עכשיו מכשיר אחר.
עשיתי ניסיון וחיברתי את כבל הרשת היוצא מהראוטר הקיים לראוטר הנוסף והוצאתי ממנו את שתי היציאות שאני רוצה להשתמש בהן.
הבעיה היא שזה נותן כתובת ip שונה מזו שמוגדרת בראוטר היוצא מהמחשב ולכן הוא לא מזהה את המחשב שלי על ספריותיו.
נראה לי שמש שאני צריך הוא פשוט להגדיר איכשהו את כתובת ה- ip התואמת שתהיה זהה לשזו של הראוטר המחובר למחשב.
האמת שאני לא יודע איך עושים את זה , אנסה לקרוא בהסבר שצירפת לי (זה הסבר די מורכב שם איך נכנסים להגדרות ומשהנים את הכתובת) או אנסה אולי להתיעץ עם ספק האינטרט שלי.
נערך לאחרונה על ידי stive ב 07/12/2012 12:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
הראוטר שלך מחלק כתובות רשת חדשות (שרת ה DHCP שלו פעיל).
אתה צריך לכבות את שרת ה DHCP, לתת לראוטר כתובת IP מחוץ לתחום הכתובות שמחלק הנתב הראשי ובעצם להשתמש בו בתור מתג רשת (switch).
מחוץ לתחום הכתובות -
אם הנתב שלך מחלק כתובות בטווח 192.100.1.1-192.100.1.100, אז תן לראוטר המשני (שישמש כמתג) את הכתובת 192.100.1.150 (למשל).
שים לב שאתה מחבר את כבל הרשת שמגיע מהנתב הראשי לחיבור LAN ולא WAN.
הסבר מפורט אתה יכול למצוא בקישור שנתן לך MrYair, בפרק האחרון (תתעלם מכל מה שנוגע לאלחוטי, אבל הגדרות הרשת זהות).
אתה צריך לכבות את שרת ה DHCP, לתת לראוטר כתובת IP מחוץ לתחום הכתובות שמחלק הנתב הראשי ובעצם להשתמש בו בתור מתג רשת (switch).
מחוץ לתחום הכתובות -
אם הנתב שלך מחלק כתובות בטווח 192.100.1.1-192.100.1.100, אז תן לראוטר המשני (שישמש כמתג) את הכתובת 192.100.1.150 (למשל).
שים לב שאתה מחבר את כבל הרשת שמגיע מהנתב הראשי לחיבור LAN ולא WAN.
הסבר מפורט אתה יכול למצוא בקישור שנתן לך MrYair, בפרק האחרון (תתעלם מכל מה שנוגע לאלחוטי, אבל הגדרות הרשת זהות).
האמת קצת הסתבכתי.
לא ממש יודע מה זה אומר לכבות את שרת ה DHCP והאמת שעדיין לא ברור ךי איך אני מגדיר את כתובת ה- ip לראוטר.
בתמיכה של הספק אמרו לי להגדיר את הרואטר המשני על דינמי ואז הוא ימשוך את הכתובת שח הרואטר הראשי, או לעשות לו reset ואז הוא יעבור לדינמי, מה שכבר עשיתי, אבל לא עזר הרבה.
אני צריך לצאת עכשיו, כשאשוב אנסה שוב לפי ההסברים, אם כי כנראה שחלק ממושגי היסוד לא ברורים לי.
לא ממש יודע מה זה אומר לכבות את שרת ה DHCP והאמת שעדיין לא ברור ךי איך אני מגדיר את כתובת ה- ip לראוטר.
בתמיכה של הספק אמרו לי להגדיר את הרואטר המשני על דינמי ואז הוא ימשוך את הכתובת שח הרואטר הראשי, או לעשות לו reset ואז הוא יעבור לדינמי, מה שכבר עשיתי, אבל לא עזר הרבה.
אני צריך לצאת עכשיו, כשאשוב אנסה שוב לפי ההסברים, אם כי כנראה שחלק ממושגי היסוד לא ברורים לי.
יש לך 2 אפשרויות:stive כתב:האמת קצת הסתבכתי.
אני צריך לצאת עכשיו, כשאשוב אנסה שוב לפי ההסברים, אם כי כנראה שחלק ממושגי היסוד לא ברורים לי....
1. עבוד לפי המדריך שהוצע לך (או זה, שניסחתי בצורה יותר מתומצתת).
2. אם זה מסובך לך קנה סוויץ' פשוט וחבר בלי שום הגדרות.
נערך לאחרונה על ידי shayf ב 07/12/2012 22:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
סיבכתם את הבן אדם לגמרי...
אם יש לך רק שקע בודד ואתה רוצה שתהיה לך אפשרות לחבר מספר מכשירים אתה צריך לרכוש מתג פשוט בעלות של עד 100 ש"ח...
פיצול כבל רשת לשני מחברים הרבה יותר מסובך אם אין לך את הידע, את הכלים ואת המחברים הנכונים...
לגבי הראוטר הנוסף שיש לך, אם אתה יודע כיצד להיכנס לממשק שלו, ביטול DHCP זה האפשרות הראשונה שקיימת בממשק לכן זה קל. אולי תיעזר בחבר שגר קרוב או חבר פורום...
אם יש לך רק שקע בודד ואתה רוצה שתהיה לך אפשרות לחבר מספר מכשירים אתה צריך לרכוש מתג פשוט בעלות של עד 100 ש"ח...
פיצול כבל רשת לשני מחברים הרבה יותר מסובך אם אין לך את הידע, את הכלים ואת המחברים הנכונים...
לגבי הראוטר הנוסף שיש לך, אם אתה יודע כיצד להיכנס לממשק שלו, ביטול DHCP זה האפשרות הראשונה שקיימת בממשק לכן זה קל. אולי תיעזר בחבר שגר קרוב או חבר פורום...
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
סתם שאלה.
במידה ומספיק לך 100 מגה לכל התקן, אתה יכול לקחת את 8 הגידים בכבל ולהלביש עליהם 2 ראשים.
דורש טיפ טיפה מיומנות אבל יעבוד.
במידה ואתה מאזור זכרון יעקב-חדרה אשמח לבוא לעזור.
בלי שום קשר, פתרון hub הוא הפתרון רשת הגרוע ביותר שתוכל לבחור, הייתי בוחר בו כחלופה אחרונה, או אפילו אחרי אחרונה.
במידה ומספיק לך 100 מגה לכל התקן, אתה יכול לקחת את 8 הגידים בכבל ולהלביש עליהם 2 ראשים.
דורש טיפ טיפה מיומנות אבל יעבוד.
במידה ואתה מאזור זכרון יעקב-חדרה אשמח לבוא לעזור.
בלי שום קשר, פתרון hub הוא הפתרון רשת הגרוע ביותר שתוכל לבחור, הייתי בוחר בו כחלופה אחרונה, או אפילו אחרי אחרונה.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
פףףף.. איזה סלט.
כמו שנאמר, מתג זו האפשרות הריאלית היחידה.
אפשר להשתמש בנתב ישן בתור מתג ע"י חיבור לפורטי הLAN (לא להתחבר לפורט WAN !) וביטול הDHCP בממשק שלו.
סתם לידע כללי, HUB זו טכנולוגיה שעברה מן העולם, זו טכנולוגיה ישנה, מיושנת ולא יעילה. וד.א HUB לא מחלק כתובות, זה מכשיר מאוד טיפש.
ה"מפצל" שנראה באחד הלינקים זה לא מפצל, אין שום דרך לפצל כבל ethernet. רק להשתמש במתג (וזה לא בדיוק פיצול). מה שהמוצר הזה עושה הוא להעביר שני קווי ethernet בעלי 4 גידים (מה שמגבל את הקו למהירות סנכרון של100Mbps - ולא יעבוד עם כל מכשיר) דרך כבל יחיד בעל 8 גידים. אין כאן שום תחכום ואם עושים את זה לא נכון (בוחרים זוגות לא שזורים, למשל) זה יכול לעשות בעיות.
Chura, אי אפשר סתם לחבר שני ראשים על הכבל, צריך לעשות את זה משני הצדדים, זה עדיין תופס מספר פורטים בראוטר כמספר המכשירים, אין כאן פיצול. (וכמו שאמרתי, זה לא יעבוד עם כל מכשיר וצריך להבין מה עושים)
אפשר להשתמש בנתב ישן בתור מתג ע"י חיבור לפורטי הLAN (לא להתחבר לפורט WAN !) וביטול הDHCP בממשק שלו.
סתם לידע כללי, HUB זו טכנולוגיה שעברה מן העולם, זו טכנולוגיה ישנה, מיושנת ולא יעילה. וד.א HUB לא מחלק כתובות, זה מכשיר מאוד טיפש.
ה"מפצל" שנראה באחד הלינקים זה לא מפצל, אין שום דרך לפצל כבל ethernet. רק להשתמש במתג (וזה לא בדיוק פיצול). מה שהמוצר הזה עושה הוא להעביר שני קווי ethernet בעלי 4 גידים (מה שמגבל את הקו למהירות סנכרון של100Mbps - ולא יעבוד עם כל מכשיר) דרך כבל יחיד בעל 8 גידים. אין כאן שום תחכום ואם עושים את זה לא נכון (בוחרים זוגות לא שזורים, למשל) זה יכול לעשות בעיות.
Chura, אי אפשר סתם לחבר שני ראשים על הכבל, צריך לעשות את זה משני הצדדים, זה עדיין תופס מספר פורטים בראוטר כמספר המכשירים, אין כאן פיצול. (וכמו שאמרתי, זה לא יעבוד עם כל מכשיר וצריך להבין מה עושים)
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
בדיוקharari כתב:פףףף.. איזה סלט.
Chura, אי אפשר סתם לחבר שני ראשים על הכבל, צריך לעשות את זה משני הצדדים, זה עדיין תופס מספר פורטים בראוטר כמספר המכשירים, אין כאן פיצול. (וכמו שאמרתי, זה לא יעבוד עם כל מכשיר וצריך להבין מה עושים)...
אוקי,
אז אני מבין שכל האופציות מחייבות חיבור לחשמל (דבר שניסיתי להימנע ממנו המידת האפדר).
אם כך נראה לי שאלך על שימוש בנתב השני שלי, רק אני צריך לקורא איך מבטלים את ה- DHCP .
אנ מבין שלצורך כך אני צריך לחבר את הנתב למחשב ו/או לאינטרנט ולהיכנס להגדרות שלו,נכון?
אז אני מבין שכל האופציות מחייבות חיבור לחשמל (דבר שניסיתי להימנע ממנו המידת האפדר).
אם כך נראה לי שאלך על שימוש בנתב השני שלי, רק אני צריך לקורא איך מבטלים את ה- DHCP .
אנ מבין שלצורך כך אני צריך לחבר את הנתב למחשב ו/או לאינטרנט ולהיכנס להגדרות שלו,נכון?
הכי פשוט והכי קטן זה סוויצ' של 5 פורטים. 50 שקל.stive כתב:אוקי,
אנ מבין שלצורך כך אני צריך לחבר את הנתב למחשב ו/או לאינטרנט ולהיכנס להגדרות שלו,נכון?...
http://ksp.co.il/?uin=12706
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
וואו, איך סיבכתם אותו..
שתי אפשרויות לך:
1. לקנות סוויץ' כמו שכתוב למעלה (4 או 5 פורטים).
2. לקחת ראוטר ישן, לכבות לו בתפריטים את DHCP ואז לחבר את החיבור מהקיר לאחד מחברי ה-LAN ולחבר את שני המכשירים האחרים לשני חיבורים אחרים של LAN.
זהו.
שתי אפשרויות לך:
1. לקנות סוויץ' כמו שכתוב למעלה (4 או 5 פורטים).
2. לקחת ראוטר ישן, לכבות לו בתפריטים את DHCP ואז לחבר את החיבור מהקיר לאחד מחברי ה-LAN ולחבר את שני המכשירים האחרים לשני חיבורים אחרים של LAN.
זהו.
חברים, האפשרות הכי זמינה והמיידית שלי כרגע (ועליה אני הולך) היא:
"לקחת ראוטר ישן, לכבות לו בתפריטים את DHCP ואז לחבר את החיבור מהקיר לאחד מחברי ה-LAN ולחבר את שני המכשירים האחרים לשני חיבורים אחרים של LAN".
האם מישהו יכול רק לכוון אותי איך עושים את "לכבות לו בתפריטים את DHCP", כי בלינק שמסרו לי כאן לא מצאתי הסבר לזה.
בטוח שזה משהו בסיסי שנראה לכם טריויאלי, אבל אני לא יודע איך לעשות את זה.
"לקחת ראוטר ישן, לכבות לו בתפריטים את DHCP ואז לחבר את החיבור מהקיר לאחד מחברי ה-LAN ולחבר את שני המכשירים האחרים לשני חיבורים אחרים של LAN".
האם מישהו יכול רק לכוון אותי איך עושים את "לכבות לו בתפריטים את DHCP", כי בלינק שמסרו לי כאן לא מצאתי הסבר לזה.
בטוח שזה משהו בסיסי שנראה לכם טריויאלי, אבל אני לא יודע איך לעשות את זה.
חברים- עובד בגדול !!!
לקח לי קצת זמן עד שמצאתי ברשת את המשתמש והסיסמה לכניסת התפריט של הראוטר המשני שלי, אבל אחר כך הכל זרם באיזי.
כפי שהוסבר כאן, עשיתי disable ל- DHCP , חיברתי את הכבל שבא מהרואטר הראשי לכניסת lan של הרואטר המשני והוצאתי שתי יציאות מחיבורי lan נוספים והכל עובד.
לא הייתי צריך לעשות שום הגדרה נוספת של ip וכדו'.
מה שיפה הוא שנציג תמיכה של ספק האינטרנט (איתו התייעצתי איך להיכנס לתפריט הרואטר) אמר לי שאין מצב שזה יעבוד אם אכנס ל- lan ולא ל- wan ....
אגב, זה שלקח לי קצת זמן לחפש את הפיתרון לנטרול ה- DHCP, בסך הכל למדתי דברים חדשים.
חשבתי שעל ידי חיבור קווי לא אצטרך להשתמש בתוכנת ה- all share המעצבנת של סמסונג, אבל מסתבר שצריך אותה גם בחיבור קווי, מניח שהיא זו שעושה את שיתף הקבצים, מה שנעשה בדרך אחרת, נוחה יותר, בסטרימר.
עכשיו אני יכול לראות בו זמנית את אותו הסרט דרך המקרן ובפלזמה, מה שמוכיח לי עד כמה שבפלזמה דברים נראים לכאורה חדים, חלקים ו'צבעוניים' יותר ועד כמה שבמקרן זה כיף יותר... (-:
תודה לכל מי שעזר !
לקח לי קצת זמן עד שמצאתי ברשת את המשתמש והסיסמה לכניסת התפריט של הראוטר המשני שלי, אבל אחר כך הכל זרם באיזי.
כפי שהוסבר כאן, עשיתי disable ל- DHCP , חיברתי את הכבל שבא מהרואטר הראשי לכניסת lan של הרואטר המשני והוצאתי שתי יציאות מחיבורי lan נוספים והכל עובד.
לא הייתי צריך לעשות שום הגדרה נוספת של ip וכדו'.
מה שיפה הוא שנציג תמיכה של ספק האינטרנט (איתו התייעצתי איך להיכנס לתפריט הרואטר) אמר לי שאין מצב שזה יעבוד אם אכנס ל- lan ולא ל- wan ....
אגב, זה שלקח לי קצת זמן לחפש את הפיתרון לנטרול ה- DHCP, בסך הכל למדתי דברים חדשים.
חשבתי שעל ידי חיבור קווי לא אצטרך להשתמש בתוכנת ה- all share המעצבנת של סמסונג, אבל מסתבר שצריך אותה גם בחיבור קווי, מניח שהיא זו שעושה את שיתף הקבצים, מה שנעשה בדרך אחרת, נוחה יותר, בסטרימר.
עכשיו אני יכול לראות בו זמנית את אותו הסרט דרך המקרן ובפלזמה, מה שמוכיח לי עד כמה שבפלזמה דברים נראים לכאורה חדים, חלקים ו'צבעוניים' יותר ועד כמה שבמקרן זה כיף יותר... (-:
תודה לכל מי שעזר !
אני שמח לשמוע שהסתדרת (וגם למדת קצת על רשתות בדרך - ככה מתחילים...).
רציתי רק להוסיף שאם אתה רוצה להזרים תוכן מהמחשב לטלוויזיה חכמה של סמסונג, עבורי התוכנה המוצלחת ביותר לשם כך (וניסיתי הרבה) היא Serviio.
רציתי רק להוסיף שאם אתה רוצה להזרים תוכן מהמחשב לטלוויזיה חכמה של סמסונג, עבורי התוכנה המוצלחת ביותר לשם כך (וניסיתי הרבה) היא Serviio.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde