שרשור תגובות: טים קוק, מנכ"ל אפל: הטלויזיה נותרה מאחור

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78899
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #1 

למאמר: טים קוק, מנכ"ל אפל: הטלויזיה נותרה מאחור

תמונה

טים קוק, מחליפו של סטיב גו'בס כמנכ"ל אפל, יצא השבוע למסע ראיונות מאוד לא אופייני לחברה הסגורה והסודית שהוא מוביל. בראיון ב-NBC לבריאן ויליאמס ברשת NBC, הוא הכריז שהטלויזיה נותרה הרבה מאחור בתחום הטכנולוגיה ושזה בהחלט משהו שדורש תיקון.
כידוע, אפל אינה נמצאת בסלון, למעט על גבי appleTV שהוצהרה על ידי ג'ובס כפרוייקט "תחביב". בשנים האחרונות יש שמועות עקשניות שאפל תכניס רגל לעולם המסכים ותתחרה ראש בראש בחברות כמו סמסונג, LG, פנסוניק, סוני וכו'. בכל שנה הציפיות עולות, במיוח ...

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6051
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #2 

ניתוח מעניין. צפייה פאסיבית ב"טלבזיה" זה כ"כ פאסה, מיושן ולא שימושי.. בהחלט יש מקום למודל חדש לשעשע אותנו ממושב הספה בסאלון,
ממילא את המידע אנחנו מקבלים מהדפדפן בהשהייה של 2-3 שניות מהארוע (חדשות).
אבל אני ממש לא הייתי רוצה לחטוף איזה סירי או את הגן הסגור של אפל בסאלון.
על מכשיר ביד זה בסדר, חלקית, אבל לא במרכז הבית... קצת אוטופי מדי.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78899
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #3 

אני אישית מאמין גדול בשיטת הטלויזיה הפסיבית. הבעיה היא שאף מודל קיים לא מצליח לשמר את זה.

כשהיו מספר ערוצים מצומצמים זה היה פרקטי. כיום, נסה למצוא תוכן מעניין כלשהו - כולל ביס ובהוט. התוכן יכול להיות בערוץ לינארי, ב-VOD שלהם, באפליקציית אייפד שלהם, ב-PVR מוקלט לך או ב-start over. מרוב אופציות מרבית האנשים פשוט מתיישבים ורואים מה שכרגע יש בערוץ 2...

shlomiassaf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #4 

בסופו של דבר אם זה לא פשוט לא ישתמשו בזה.

מאיפה של נתקוף את זה, התחום העקרי שבו אפל קיבלה פרסום בשנים האחרונות הולך להתדרדר ואין לאפל שליטה על זה.

אין כאן קשר לחשדנות מצד אפל, החדשנות בסלולרים מיצתה את עצמה ועד לפריצה המשמעותית הבאה אין מה לחדש יותר מידי.

מכיוון שמערכות ההפעלה של אנדרואיד ו-WINDOWS צמצמו פערים משמעותית אפל כבר לא יכולה להצדיק את המחירים הגבוהים של המוצרים שלה.
כחברה שמוכרת פרימיום, עם הזמן, נתח השוק של יצטמצם כמו לכל חברת פרמיום אחרת.
כלומר, נתח מאוד קטן מהאוכלסיה. הסטטיסטיקה תמיד מתיישרת.

אנחנו רק יכולים להודות לאפל שהעירה את הענקים והכריחה אותם לתת לנו מוצרים טובים...

אני לא הייתי מחזיק מנית אפל היום.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”