OpenELEC ועידן+, איך זה עובד אצלכם?
אני עובד כבר באיזור השנה לדעתי עם OpenELEC וצופה בשידורי עידן+ בעזרת ה-VDR-ADDON, אבל בגרסאות הפרודו יש בעיות קול ו-BUFFERING כבר די הרבה זמן.
פתחתי שם איזה כמה ISSUES בנושא הזה בניסיון לעורר את הבעיה ורק עכשיו מתחילים להזיז שם את העניינים.
ניסיתי גם לעבוד עם TVHEADEAND שלדעתי הרבה יותר נוחה לעבודה, אבל משום מה ואולי זה עניין של טיימינג אבל היו לי איתה בעיות קשור בנעילה על השידורים.
ובכלל, אני מרגיש שכל חלקיק קטן באויר גורם לבעיות קליטה.
האשה מתחילה ללחוץ על חזרה לחברות הסחטניות ואני ממש אבל ממש לא אוהב למסור כסף סתם ככה לאנשים שגונבים אותי.
אז באיזה שילוב אתם עובדים ואיך זה עובד אצלכם?
פתחתי שם איזה כמה ISSUES בנושא הזה בניסיון לעורר את הבעיה ורק עכשיו מתחילים להזיז שם את העניינים.
ניסיתי גם לעבוד עם TVHEADEAND שלדעתי הרבה יותר נוחה לעבודה, אבל משום מה ואולי זה עניין של טיימינג אבל היו לי איתה בעיות קשור בנעילה על השידורים.
ובכלל, אני מרגיש שכל חלקיק קטן באויר גורם לבעיות קליטה.
האשה מתחילה ללחוץ על חזרה לחברות הסחטניות ואני ממש אבל ממש לא אוהב למסור כסף סתם ככה לאנשים שגונבים אותי.
אז באיזה שילוב אתם עובדים ואיך זה עובד אצלכם?
נערך לאחרונה על ידי nokobik ב 06/12/2012 23:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
קובי
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
נשמע שאתה עובר ממש סדנת עצבים ואני לא מבין על מה..
אם אתה רוצה לרצות את האישה ולא לשוב לסחטנים למה שלא תשים כמה שקלים על ממיר DVBT לטלוויזיה שיתחבר מהצד ויעבוד במקביל?
כן זה לא הפתרון האולטימטיבי אבל היי זה הפתרון הזול והמהיר ביותר לעניין - אתה גם יכול להשיג ממירים ממש בזול מאיביי אבל לא יהיה להם תמיכה בעברית אם זה קריטי לך ברמת מדריך הערוצים חוצמזה יעבדו שגעון, כמובן לשים לב שאתה קונה ממיר שעומד בדרישות עידן+
אם אתה רוצה לרצות את האישה ולא לשוב לסחטנים למה שלא תשים כמה שקלים על ממיר DVBT לטלוויזיה שיתחבר מהצד ויעבוד במקביל?
כן זה לא הפתרון האולטימטיבי אבל היי זה הפתרון הזול והמהיר ביותר לעניין - אתה גם יכול להשיג ממירים ממש בזול מאיביי אבל לא יהיה להם תמיכה בעברית אם זה קריטי לך ברמת מדריך הערוצים חוצמזה יעבדו שגעון, כמובן לשים לב שאתה קונה ממיר שעומד בדרישות עידן+
אני עובד עם windows עם xbmc. גם לי היו בעיות יציבות וקליטה כשעבדתי עם mediaportal בתור backend. עברתי לargusTV (שהחליף את 4TR) וזה פשוט עובד נהדר, יציב, קליטה מצוינת, אפשרות מצוינת להקלטת סדרות (דרך הממשק של argus, אי אפשר עדיין דרך XBMC).
בפרודו לפי מה שהבנתי רוב הבעיות נפתרות אם עוברים לdirectsound.
בפרודו לפי מה שהבנתי רוב הבעיות נפתרות אם עוברים לdirectsound.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אין כמו argus-tv
לדעתי עדיין הפיתוח של XBMC עם argus-tv לא הכי מושלם.
הניהול של argus-tv הוא מדהים , אפשר לנהל דרך הקונסול שלהם (שמאפשר גם התקנה במחשב מרוחק.)
אפשר דרך ה WEB וגם דרך אפליקצית Android
בנוסף קיים API המאפשר פיתוח כלים.
גם דרך DOT NET וגם דרך REST.
כנראה שבקרוב חלקים מתוך argus-tv יהיו קוד פתוח.
לדעתי עדיין הפיתוח של XBMC עם argus-tv לא הכי מושלם.
הניהול של argus-tv הוא מדהים , אפשר לנהל דרך הקונסול שלהם (שמאפשר גם התקנה במחשב מרוחק.)
אפשר דרך ה WEB וגם דרך אפליקצית Android
בנוסף קיים API המאפשר פיתוח כלים.
גם דרך DOT NET וגם דרך REST.
כנראה שבקרוב חלקים מתוך argus-tv יהיו קוד פתוח.
כתבתי פה כדי למצוא תשובות ואתם רק זורים לי מלח על הפצעים
אם הייתה אפשרות להריץ את argus-tv תחת לינוקס עוד היה על מה לדבר, לצערי זה לא המצב.
ממיר אני ממש לא מתלהב לקנות, הרי קניתי HTPC בשביל שיתן לי פתרון כולל, אחרת הייתי קונה סטרימר+ממיר.
אם הייתה אפשרות להריץ את argus-tv תחת לינוקס עוד היה על מה לדבר, לצערי זה לא המצב.
ממיר אני ממש לא מתלהב לקנות, הרי קניתי HTPC בשביל שיתן לי פתרון כולל, אחרת הייתי קונה סטרימר+ממיר.
קובי
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
קובי - לאחרונה חשבתי לעבור ללינוקס - עם openelec.
אבל התוכנות PVR שיש שם לא נותנות תחרות עם argus-tv ואפילו MP
אז למה להתעקש על לינוקס? מה היתרונות?
XBMC הרי עובדת מעולה על windows.
איזה HTPC יש לך?
איזה HTPC יש לך?
היי קובי התחלתי לכתוב לך תגובה ארוכה ומפורטת, אך אחסוך זו ממך (כן, זו התגובה הקצרה).
לדעתי תתחיל בכך שתדאג לקלוט את השידור בצורה איכותית, אני משוכנע ששאר בעיות התוכנה למינהן יבואו על פתרונן.
אנטנה חיצונית רצוייה בהחלט, אקטיבית אולי תספק אך לדעתי זו לא הבעיה.
הבעיה העיקרית היא הדונגלים הזולים הללו אם תשווה ראש בראש מול ממירים נראה לי שתווכח שידם של הממירים על העליונה.
אני מעדיף לא לתלות את האשם באיכות המוצרים הסיניים אלא דוקא בגודל הדונגלים שלא מאפשר התייחסות נאותה למיצוי יכולות הקליטה, לא מדובר במשהו מיוחד אלא בדברים בסיסיים שניתן לתת להם התייחסות כשאין מגבלת מקום.
הייתי שוקל ללכת על כרטיס DVB-T מאחת החברות האירופאיות (ניתן למצות זאת כנראה בגרמניות) כמו Technotrend בממשק PCI. (לא ראיתי כרטיסי USB חיצוניים שנראים איכותיים).
לחילופין יתכן שמכשיר כמו Slingbox, HdHomeRun, ודומיהן ייתן פתרון טוב בקליטת הערוצים ובהזרמתם למכשירים השונים.
לדעתי תתחיל בכך שתדאג לקלוט את השידור בצורה איכותית, אני משוכנע ששאר בעיות התוכנה למינהן יבואו על פתרונן.
הבעיה העיקרית היא הדונגלים הזולים הללו אם תשווה ראש בראש מול ממירים נראה לי שתווכח שידם של הממירים על העליונה.
אני מעדיף לא לתלות את האשם באיכות המוצרים הסיניים אלא דוקא בגודל הדונגלים שלא מאפשר התייחסות נאותה למיצוי יכולות הקליטה, לא מדובר במשהו מיוחד אלא בדברים בסיסיים שניתן לתת להם התייחסות כשאין מגבלת מקום.
הייתי שוקל ללכת על כרטיס DVB-T מאחת החברות האירופאיות (ניתן למצות זאת כנראה בגרמניות) כמו Technotrend בממשק PCI. (לא ראיתי כרטיסי USB חיצוניים שנראים איכותיים).
לחילופין יתכן שמכשיר כמו Slingbox, HdHomeRun, ודומיהן ייתן פתרון טוב בקליטת הערוצים ובהזרמתם למכשירים השונים.
יש לי לוח צ'יפסט E350 והמעבד לא מהמשובחים.zovirax כתב:קובי - לאחרונה חשבתי לעבור ללינוקס - עם openelec.
איזה HTPC יש לך?...
כשעבדתי על WIN7+XBMC התפריטים הרגישו לי איטיים והתחושה בעבודה עליו לא הייתה טובה ובגלל זה עברתי ללינוקס ואחרי זה ל-OE.
לא יודע אולי נבדוק פעם נוספת עם WIN8+XBMC, רק שזה תהלך שהולך מאוד לכאוב אם אני באמת אחליט לעבור סופית עכשיו שכל התוכן שלי יושב על EXT3.
אני גם חושב שחלק גדול מהבעיות נובעות מקליטה לקויה (חוץ מהבאג האחרון שדיברתי עליו ששם הבעיה היא בזיהוי הקידוד של ערוץ הקול).dhead2009 כתב:היי קובי התחלתי לכתוב לך תגובה ארוכה ומפורטת, אך אחסוך זו ממך (כן, זו התגובה הקצרה).
לחילופין יתכן שמכשיר כמו Slingbox, HdHomeRun, ודומיהן ייתן פתרון טוב בקליטת הערוצים ובהזרמתם למכשירים השונים....
בגלל זה קניתי אנטנה מוגברת שאיתה הקליטה הייתה עוד פחות טובה כי היא הגבירה גם את הרעש.
לגבי הדונגל זאת באמת שאלה ששאלתי את עצמי, האם הדונגל יכול להיות האשם בבעיה... אז אני אברר פרטים נוספים לגבי הכרטיסים והאם הם באמת יכולים לשפר משהו.
HdHomeRun ו-Slingbox קורצים לי מאוד, אבל זאת הוצאה שאני כרגע לא רוצה להוציא.
בדיוק!nirhazir כתב:איכות הקליטה מאוד תלויה בתוכנה: אצלי עם MP היו המון בעיות קליטה, ועכשיו קולטים חלק. עם דונגל "סיני" קטנטן.
אם יש לך מחשב עם windows בבית, אתה יכול להתקין את argus עליו ולהזרים ממנו לopenelec....
שמתי לב שב-TVHEADEND היו לי בעיות הרבה יותר קשות בנעילה על אות השידור ולכן אני לא יכול לעבוד איתו.
קובי